Az AvaTrade-ről

Su AvaTrade

AvaTrade az online kereskedés innovatív úttörője már 2006 óta. A társaságot pénzügyi szakemberek és az internetes kereskedelem szakértőinek közös erőfeszítésével hoztuk létre azzal a céllal, hogy tökéletes online élményt nyújtsunk a lakossági kereskedőknek.

A célunk

Az AvaTrade eltökélten segíti az embereket abban, hogy magabiztosan kereskedjenek és egy innovatív és megbízható környezetben fektessék be a pénzüket; ezt a legjobb ügyfélszolgálat és megalkuvást nem tűrő tisztesség támogatja.

Az értékeink

Az AvaTrade elkötelezett az alapértékei mellett, amelyek meghatározzák az ügyfeleinkkel és a partnereinkkel fenntartott kapcsolatainkat, és irányítanak minden egyes döntés meghozatalakor.

  • Tisztesség és becsületesség
  • Az ügyfélszolgálat mindenek felett
  • Rendíthetetlen önértékelés
  • Folyamatos újítás

Háttér

Az AvaTrade néhány év leforgása alatt rendkívüli mértékben terjeszkedett, világszerte több mint húszezer regisztrált ügyfelünk több mint kétmillió ügyletet köt havonta. A cég teljes kereskedési forgalma meghaladja a havi 60 milliárd dollárt.

Az AvaTrade ügyfélközpontú szemlélete, párosítva a szilárd pénzügyi háttérrel, egyedülálló az online kereskedés terén. A 24 órás többnyelvű ügyfélszolgálattól kezdve a platformok és szolgáltatások széles köréig az AvaTrade minden szintű kereskedő számára megteremtette az optimális kereskedési környezetet. Az AvaTrade széles szolgáltatási köre magában foglalja a kereskedési eszközök teljes skáláját, ideértve a devizapárokat, a részvényeket, a tőzsdei árukat és az indexeket.

Az Ava egy nemzetközi vállalat, regionális irodákkal és értékesítési központokkal rendelkezik Párizsban, Dublinban, Milánóban, Tokióban és Sydneyben. A cég ügyvezetési székhelye székhelye Írországban, Dublinban van..

Ön akár tapasztalt, akár kezdő kereskedő, az AvaTrade rugalmas kereskedési platformjai és szolgáltatásai az egyszerűség és kifinomultság megfelelő egyensúlyát biztosítják Önnek. Nem csoda, hogy az Ava 2009 óta kilenc díjat nyert az iparágban.

Szívesen várjuk, hogy csatlakozzon Ön is a több ezer kereskedőhöz és partnerhez, akik az AvaTrade-et választották kedvenc kereskedői portáljuknak. Kattintson ide a kezdéshez

Irodáink világszerte

AvaTrade
Financial Centre

Five Lamps Place
Amiens Street, Dublin 1
Ireland
Italy
Via Torino 2
20123 Milano
Japan
Minatoku
Akasaka 2-18-1

Tokyo
China
Sanlitun SOHO, North Road of Workers Stadium Chaoyang District
Beijing
France
29 rue de Bassano
75 008
Paris
Australia
Level 13
2 park street

Sydney NSW 2000
Mongolia
Gazar Business
Center #205
Bayangol District

Ulaanbaatar
Nigeria
G56 Opebi Road
Opebi, Lagos

Meridian House
Spain
Calle López de
Hoyos 35, Planta 1

Madrid