Az AvaTrade-ről

AvaTrade is een vooraanstaande gereguleerde online FX- en CFD-broker.

AvaTrade az online kereskedés innovatív úttörője már 2006 óta. A társaságot pénzügyi szakemberek és az internetes kereskedelem szakértőinek közös erőfeszítésével hoztuk létre azzal a céllal, hogy tökéletes online élményt nyújtsunk a lakossági kereskedőknek.

A célunk

Az AvaTrade eltökélten segíti az embereket abban, hogy magabiztosan kereskedjenek és egy innovatív és megbízható környezetben fektessék be a pénzüket; ezt a legjobb ügyfélszolgálat és megalkuvást nem tűrő tisztesség támogatja.

Az értékeink

Az AvaTrade elkötelezett az alapértékei mellett, amelyek meghatározzák az ügyfeleinkkel és a partnereinkkel fenntartott kapcsolatainkat, és irányítanak minden egyes döntés meghozatalakor.

  • Tisztesség és becsületesség
  • Az ügyfélszolgálat mindenek felett
  • Rendíthetetlen önértékelés
  • Folyamatos újítás

Háttér

Az AvaTrade néhány év leforgása alatt rendkívüli mértékben terjeszkedett, világszerte több mint húszezer regisztrált ügyfelünk több mint kétmillió ügyletet köt havonta. A cég teljes kereskedési forgalma meghaladja a havi 60 milliárd dollárt.

Az AvaTrade ügyfélközpontú szemlélete, párosítva a szilárd pénzügyi háttérrel, egyedülálló az online kereskedés terén. A 24 órás többnyelvű ügyfélszolgálattól kezdve a platformok és szolgáltatások széles köréig az AvaTrade minden szintű kereskedő számára megteremtette az optimális kereskedési környezetet. Az AvaTrade széles szolgáltatási köre magában foglalja a kereskedési eszközök teljes skáláját, ideértve a devizapárokat, a részvényeket, a tőzsdei árukat és az indexeket.

Az Ava egy nemzetközi vállalat, regionális irodákkal és értékesítési központokkal rendelkezik Párizsban, Dublinban, Milánóban, Tokióban és Sydneyben. A cég ügyvezetési székhelye székhelye Írországban, Dublinban van..

Ön akár tapasztalt, akár kezdő kereskedő, az AvaTrade rugalmas kereskedési platformjai és szolgáltatásai az egyszerűség és kifinomultság megfelelő egyensúlyát biztosítják Önnek. Nem csoda, hogy az Ava 2009 óta kilenc díjat nyert az iparágban.

Szívesen várjuk, hogy csatlakozzon Ön is a több ezer kereskedőhöz és partnerhez, akik az AvaTrade-et választották kedvenc kereskedői portáljuknak. Kattintson ide a kezdéshez

Irodáink világszerte

Ireland

Five Lamps Place
Amiens Street, Dublin 1
Dublin
Italy
Viale Enrico Forlanini 23
20134
Milano
Japan
Minatoku
Akasaka 2-18-1

Tokyo
China
Sanlitun SOHO, North Road of Workers Stadium Chaoyang District
Beijing
France
29 rue de Bassano
75 008
Paris
Australia
Level 13
2 park street

NSW 2000
Sydney
Mongolia
Gazar Business
Center #205
Bayangol District

Ulaanbaatar
Nigeria
Adetokunbo Ademola Crescent
Wuse 2

Abuja
Spain
Calle Capitan Haya 1 Planta 15
Madrid
Chile
Alonso de Cordova 5870
Oficina 1406
Las Condes
Santiago
South Africa
Ground Floor Autoparks House 13
Glenhazel 2192
Johannesburg