Menedzsment

Dáire Ferguson Vezérigazgató – Ava Csoport

Dáire Ferguson 2008-ban csatlakozott az Avához mint kereskedési és kockázatkezelési igazgató. Mielőtt csatlakozott az Avához, a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalatánál, a Bristol-Myers Squibbnél dolgozott az európai és ázsiai területért felelős Treasury Senior Manager pozícióban. Azt megelőzően vállalati devizakereskedési vezetőként dolgozott nagy nemzetközi speciális bank- és eszközkezelő csoportoknak Londonban és Dublinban. Az írországi Dublini Egyetemen és az amerikai missourii Lindenwood Egyetemen szerzett diplomát számítógépes és üzleti szakon.

Roy Aaron Értékesítési igazgatóhelyettes

Roy Aaron igazgatja az AvaTrade értékesítési csapatát, és vezeti a vállalat irodáit szerte a világon. Aaron a pénzügyi ágazatban szerzett több mint 10 éves tapasztalattal érkezett az Avához. Mielőtt csatlakozott az Avához, tőzsdei árukkal kereskedett, specialitása a fémkereskedés volt a londoni fém-értéktőzsdén. Alapfokú diplomát szerzett az információs technológia és üzleti tanulmányok terén.

Ian Webb Megfelelőségi igazgatóhelyettes

Ian Webb a pénzügyi szolgáltatási ágazatban dolgozva több mint 15 éves tapasztalatot szerzett a megfelelőség terén. Mielőtt csatlakozott az Avához, megfelelőségi igazgató és pénzmosási tevékenységért felelős tisztviselő (MLRO) pozícióban 10 évet töltött a Citco Bank Nederland N.V.-nél. A Deutsche Banknál kezdte a pályafutását.

Webb egy pénzmosással foglalkozó okleveles szakember (ACAMS). Megfelelőség szakon szerzett diplomát az Irish Institute of Bankingnél, és pénzügyi szabályozásból szerzett diplomát a National College of Ireland egyetemen.

Peadar O’Shea Külső igazgató

Peadar O’Shea, vállalkozó és befektető, korábban a Morgan Stanley ügyvezető igazgatója volt Londonban. Szakmai pályafutását a globális tőkepiacok középpontjában töltötte, kezdetben az Ír Központi Banknál, majd a Morgan Stanley londoni irodájának ügyvezető igazgatójává lépett elő. Emellett a Morgan Stanley globális befektetetési stratégiai csoportjánál is dolgozott, és rendszeresen írt a vállalatok befektetési kutatási kiadványai számára. O’Shea jelenleg tanácsadó igazgatóként szolgál egy vezető hedge fundnál, továbbá számos testületi és vezető tanácsadói pozíciót tölt be.

Hiroshi Niwa Az AvaTrade Japan K.K. vezérigazgatója

Hiroshi Niwa azt követően csatlakozott az Avához, hogy nyolc évig dolgozott vezérigazgatóként egy margin forex és részvényügynökségnél. Mélyreható és kiterjedt ismeretekkel rendelkezik a pénzügyi ágazatban a fix kamatozású termékektől kezdve a befektetési banki szolgáltatásokig. Alapfokozatú diplomát szerzett a Kiotói Egyetemen gazdaságtanból, majd az Industrial Bank of Japan, a Morgan Stanley és a BNP Paribas cégeknél töltött el néhány évet.