Miért az AvaTrade

AvaTrade – a legjobb kereskedési élményért

Miért az AvaTrade

Miért választja egyre több kereskedő az AvaTrade-et?

  • 200+ eszközzel kereskedhet, többek között tőzsdei árukkal, indexekkel és részvényekkel.
  • Az AvaTradeActrel és a MetaTrader 4-gyel kereskedhet számítógépen, táblagépen és okostelefonon.
  • Automatizált kereskedési platformok széles köre, amely EA-kal (kereskedési robotokkal) és MQL5-el kompatibilis.
  • Fix és lebegő spread számlák, a spreadek már 0,9 piptől kezdődnek.
  • A nagyobb biztonság érdekében az ügyfelek pénzét elkülönített számlán tartjuk.
  • Teljesen szabályozott Európában, Ausztráliában, Japánban, Brit Virgin Szigeteken és Dél-Afrikában.

Kezdjen el kereskedni az Ava-val még ma és szerezze meg az új ügyfeleknek járó, akár 10 000 $ értékű bónuszt. Továbbá kockázatmentesen kipróbálhatja bármelyik kereskedési platformunkat egy 21 napos gyakorló (demó) számlán.

AvaTrade – Élenjárunk az online kereskedés világában

A 2006-os alapítása óta az AvaTrade az online kereskedés forradalmának vezetőjeként szerzett hírnevet azzal, hogy a legújabb platformokra épülő megbízható, ügyfélbarát kereskedési környezetet alakított ki erős pénzintézetekkel a háttérben.

Az eredmények magukért beszélnek – az AvaTrade jelenleg 200 000 regisztrált kereskedővel rendelkezik szerte a világon, akik havonta több mint 2 millió ügyletet kötnek.

Az AvaTrade ügyfeleként számíthat rá, hogy megkapja az Ön számára szükséges választási lehetőséget, támogatást és biztonságot.

Választási lehetőségek

Elkötelezettek vagyunk a nyújtott termékek körének folyamatos fejlesztése és bővítése mellett. Az AvaTrade az első brókerek között volt, akik bevezették a tőzsdei áruk, indexek és részvények CFD kereskedését. Továbbá élenjártunk a digitális devizák bevezetésében is, és hozzáférést adunk a jövedelmező Bitcoin és Litecoin piacokhoz a hétköznapi lakossági kiskereskedőknek.

Az AvaTrade ügyfeleként több kereskedési platform közül is választhat, és több módon kereskedhet. Két manuális kereskedési platform áll a rendelkezésére – MetaTrader 4 és AvaTradeAct –, amik mobilkészülékekről is teljes mértékben használhatók. Automata kereskedési platformok közül is választhat, többek között a Mirror Trader és a Signal Trader is a rendelkezésére áll.

Támogatás

A díjnyertes ügyfélszolgálatunkat elérheti telefonon, e-mailben és élő cseten, mikor a pénzügyi piac nyitva tart, így lehetősége van mindig valakivel beszélnie a saját nyelvén.

Emellett folyamatos oktatásokkal is támogatjuk, így fejlesztheti a kereskedési készségeit és új fogalmakat tanulhat meg az exkluzív ingyenes kisfilmjeinkkel, cikkeinkkel, e-könyveinkkel és napi piaci elemzéseinkkel.

Biztonság

Hiszünk abban, hogy a biztonságos kereskedési környezet alapvetően fontos az Ön sikeréhez a piacon. Ön mint az AvaTrade ügyfele, kényelmesen és nyugodtan kereskedhet azzal a tudattal, hogy hivatalos, szabályozás alatt álló környezetben kereskedik egy engedéllyel rendelkező brókerrel.

Az AvaTrade mint szabályozás alatt álló bróker engedéllyel rendelkezik az EU-ban, Japánban, Ausztráliában és a Brit Virgin-szigeteken. Így szigorú követelményeknek kell megfelelnünk az ügyfelek pénzének kezelését, a biztonságot és a pénzügyi jelentéseket illetően.

További részleteket olvashat az engedélyeinkről és a szabályozásról itt.

Ha szeretne többet tudni, hogyan biztosítjuk elhelyezett tőkéje biztonságát, kattintson ide

Csatlakozzon az AvaTrade-hez ma, és kapja meg az új ügyfeleknek járó akár 10 000 $ bónuszt!