Online Kereskedés

A devizapiac a világ legnagyobb piaca, mérete messze meghaladja a részvényekét és az értékpapírokét. Az AvaTrade-nél több mint 60 devizapárral kereskedhet a nemzetközi devizapiacokon akár 400:1 tőkeáttétel. Fedezze fel, hogy miért az AvaTrade a természetes választás a devizakereskedéshez.
Olvassa Tovább
A CFD kereskedés az online kereskedés fő mozgatórugója. A CFD-kkel való kereskedés során a mögöttes eszköz árfolyamára spekulál anélkül, hogy ténylegesen a birtokába kerülne az eszköz. Az AvaTrade-nél akár 200:1 tőkeáttétellel kereskedhet CFD-kkel. Tudjon meg többet a CFDk-ről itt.
Olvassa Tovább
Az online CFD kereskedés által mindenki számára elérhető közelségbe kerültek a részvénypiacok. Az AvaTrade-el a világ vezető részvényeivel kereskedhet közvetlenül a számítógépéről, táblagépéről vagy okostelefonjáról. Kezdjen el kereskedni amerikai és európai részvényekkel az AvaTrade-nél már ma akár 20:1 tőkeáttétellel.
Olvassa Tovább
A 2008-as létrehozása óta a Bitcoin a decentralizált digitális fizetőeszközök vitathatatlan vezetőjévé vált. A Bitcoint a nagy áringadozása teszi olyan sajátosan érdekessé a kereskedők számára. Az AvaTrade-nél akár 20:1 tőkeáttétellel kereskedhet Bitcoinnal.
Olvassa Tovább
Az arany a kereskedelem egyik fontos áruja, és gyakran használják biztonságos befektetési eszközként piaci zavarok idején. Az AvaTrade-nél alacsony spreadekkel és akár 200:1 tőkeáttétellel kereskedhet arany CFD-kkel. Az arany mellett kereskedhet ezüsttel, platinával, palládiummal és rézzel is.
Olvassa Tovább
Az olaj és az energiahordozók piaca különösen dinamikus és óriási hatással van a világgazdaságra. Az AvaTrade alacsony spreadekkel és ügynöki díjak nélkül teszi lehetővé a nyersolaj, a Brent olaj, a földgáz, a fűtőolaj és a benzin CFD kereskedését. Kereskedjen olaj és energiahordozó CFD-kkel az AvaTrade-nél akár 100:1 tőkeáttétellel.
Olvassa Tovább
ETF Kereskedés
Az általunk kínált tőzsdén kereskedett alapokkal (ETFk) kényelmesen spekulálhat a különböző iparágak, régiók és piacok általi hozamra. Jelenleg több mint 25 népszerű ETF-t kínálunk CFD kereskedésre,így lehetővé téve a kereskedőknek, hogy short vagy long pozíciót nyissanak akár 1:20-hoz tőkeáttétellel. Tanuljon többet az ETF kereskedésről itt.
Olvassa Tovább
Az elmúlt pénzügyi válság idején középpontba kerültek az államok által kibocsátott értékpapírok, kötvények és állampapírok. Az AvaTrade-nél figyelemmel követheti az államkötvények piacát, és akár 100:1 tőkeáttétellel köthet ügyleteket kötvényekkel és állampapírokkal.
Olvassa Tovább
A részvényindexek a legnépszerűbb kereskedési termékek közé tartoznak. A részvényindex CFD-k kereskedéséhez figyelembe kell vennie a gazdasági kilátásokat és a lehetséges hatásaikat az olyan indexekre, mint például az FTSE 100, ami a Barclays, az Unilever és több más cég együttes értékét tükrözi.
Olvassa Tovább
A Litecoin a Bitcoin igazi kihívójaként lépett a színre, célja a nagyobb stabilitás és hatékonyság. Az AvaTrade-nél akár 10:1 tőkeáttétellel is kereskedhet Litecoin CFDk-kel, vételi és eladási pozíciókat is nyithat, az ügylet végrehajtása azonnali. Ennél egyszerűbben nem spekulálhat a digitális pénznemek árfolyamának jövőbeni alakulására.
Olvassa Tovább
Bővítse ki a kereskedési portfólióját a mezőgazdasági termékekkel. A kukorica, a szójabab, a búza, a kávé, a cukor és a gyapot a mindennapi életünk része, és folyamatosan kereskedünk velük a világpiacokon. Az AvaTrade CFD kereskedésével immár vételi és eladási pozíciókat is nyithat a főbb mezőgazdasági termékek piacán.
Olvassa Tovább