Automatizált Kereskedés

Használja az AvaTrade új és továbbfejlesztett automatikus kereskedési algoritmusát, amely több mint 1,00,000,000 stratégiát kezel, hogy az ügyfelek igényeit minden szinten kiszolgálja. Az automatizált kereskedési eszközt az AvaTrader kereskedési platformhoz tervezték, amely rugalmas és állítható minden ügyfél igényeihez és a feltett kérdések alapján alkalmazkodik az ügyfél preferenciáihoz és igényeihez.
Olvassa Tovább
A Mirror Trader egy sokoldalú automatizált kereskedési platform, amellyel lemásolhatja tapasztalt kereskedők ügyleteit még akkor is, amikor távol van a számítógéptől. Ezzel a szoftverrel meghatározhatja, hogy milyen mértékben engedi át az irányítást: teljesen automatizált, félig automatizált és kézi kereskedés közül választhat.
Olvassa Tovább
Jelenleg az egyik legnépszerűbb automatizált kereskedési platform. A ZuluTrade tapasztalt kereskedők javaslatait alakítja át és automatikusan megköti az ügyletet az Ön AvaTrade-számláján. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő programot vagy szakértőt.
Olvassa Tovább
Automatizálja a kereskedését az Ava MetaTrader 4 kereskedési terminálból az MQL5 jelzési szolgáltatással. Csak néhány percet vesz igénybe az ingyenes számla megnyitása, ezt követően feliratkozhat az automatizált kereskedési jelzésekre.
Olvassa Tovább
Ha Önnek saját kereskedési rendszere van, az Ön API felületén keresztül is köthet ügyleteket az AvaTrade-nél.
Olvassa Tovább