Az AvaTrade-től megkapja a legfrissebb híreket és frissítéseket!

Töltse le az AvaTradeGo alkalmazást

Usain Bolt

Legyen gyorsabb

Usain Bolt és az AvaTrade a verseny élére áll

Make the Jump & Invest Today!

Bolt x AvaTrade –
a nyerő kombináció!

Az AvaTrade büszkén jelenti be, hogy a szupersztár atléta, világrekorder, többszörös olimpiai és világbajnok, és a világ egyik legmegnyerőbb mosolyának tulajdonosa - Usain Bolt az új márkanagykövetünk.

Usain és az AvaTrade is folyamatosan a kiváló eredményekre törekszik minden területen..

Hiszünk abban, hogy több százezer kereskedőnk mindegyikének megvan a lehetősége arra, hogy a legjobb legyen abban, amit csinál - akárcsak Bolt.

A legmagasabb szintű szabályozás mellett a legmodernebb technológiát biztosítjuk, és semmitől sem riadunk vissza, hogy segítsünk ugyanolyan magasra jutnia, mint Usain.

Éles kereskedői elméje olyan, mint Usain lábai – ez sikere legfőbb eszköze, és együtt a lehető legjobbat hozhatjuk ki belőle! Olyan csúcsminőségű kereskedési platformokat használhat, mint a díjnyertes AvaTradeGO mobil alkalmazásunk és a WebTrader, és akkor még nem is említettük az MT4 és MT5 platformokat. A szükséges tudást megszerezheti számos online webináriumunk segítségével, sok informatív cikket olvashat, naponta kaphat piaci push-értesítéseket és tweeteket, gyakorolhatja a kereskedést demószámlák segítségével, és bármikor beszélhet szakértő tanácsadóinkkal is.

Új partnerség
az AvaTrade számára!

Usainnak edzenie kellett, hogy a világon a legjobb legyen. Ezt azonban nem egyedül tette. Támogatást, eszközöket és technológiát kapott, hogy az atlétikában a csúcsra jusson. Az AvaTrade ugyanezt teszi – személyi edzők helyett nekünk szakértő tanácsadóink vannak. A dietetikusok és eszközök helyett pedig a legjobbak közé tartozó kereskedési platformokhoz és technológiákhoz férhet hozzá, amelyek segítenek kihozni a legjobbat saját képességeiből, miközben a világ 9 szabályozó testületének kiváló támogatását élvezheti. Usain nagyszerű volt – támogató csapata legendássá tette.

Az AvaTrade ugyanezt teheti Önért!

A célvonal átlépése
Meghívjuk, hogy nézze meg, mit tud letenni az AvaTrade és Usain Bolt az asztalra

Csatlakozzon Bolthoz és az AvaTrade-hez.
Csatlakozzon a csapathoz.
Csatlakozzon a kiválósághoz.