Kereskedjen indexekkel online

trading indices
Az online index kereskedés nagyszerű mód arra, hogy a világ vezető pénzügyi piacain spekuláljon, és a legfontosabb tőzsdékkel is lépést tartson. Az indexek pénzügyi derivatívák (származtatott ügyletek), melyeket a legjobb teljesítményt nyújtó tőzsdei cégek részvényeinek súlyozott átlagárából kalkulálnak. Az AvaTrade-en többek között olyan vezető indexeket talál, mint az S&P 500, NASDAQ 100, FTSE 100, IBEX 35, MIB 40 stb.

AvaTrade részvényindex kereskedés

Az AvaTrade az online brókerek között a részvényindexek teljes világot lefedő, egyik legszélesebb választékát kínálja. Csatlakozzon az AvaTrade-hez, és kereskedjen részvényindexekkel versenyképes spreadek-kel, jelentős tőkeáttétellel és megbízhatóan gyors megbízás-végrehajtással, online.

 • Kereskedjen vezető amerikai egyesült államokbeli, európai és ázsiai részvényidexekkel
 • Nyisson long vagy short pozíciókat – kereskedjen saját belátása szerint
 • Akár tőkeáttétellel kereskedhet
 • A MetaTrader 4 platform asztali számítógépre, táblagépre és mobiltelefonra, valamint AvaTradeGo alkalmazásunk is rendelkezésére áll
 • Élvezze a biztonságot, amit a világszerte szabályozott brókerrel való kereskedés jelent
 • Számíthat 24/5 elérhető, többnyelvű ügyfélszolgálatunkra

Legyen az Avatrade a CFD brókere, hogy globális indexekkel kereskedhessen az AvaTrade-el.

Mik azok az indexek?

A részvényindex CFD-k pénzügyi instrumentumok, melyek nyilvánosan működő vállalatok mögöttes értékét képviselik. Az egyik vezető index az S&P 500, mely az NYSE-n kereskedő vezető vállalatok összértékét tükrözi. Amennyiben ezen cégek részvényeinek összértéke emelkedik, az S&P 500 ára is emelkedik.
Vannak olyan indexek is, amelyek az NYSE-n kereskedő kisebb cégeket képviselik, valamint a világ különböző tőzsdéinek indexei is elérhetők, többek között a kínai HSI, a japán NIKKEI, a német DAX. és a holland AEX.

Jelenleg vezető indexek

Az AvaTrade 19 részvényindex CFD-ből álló választéka az iparágban napjainkban legnépszerűbb és leggyakrabban kereskedett indexeket tartalmazza:

 • S&P 500 – a Standard & Poor 500 értékét az 500 vezető amerikai vállalat részvényeinek ára határozza meg.
 • DJIA – ez az index a NASDAQ-on és a New York-i tőzsdén (NYSE) forgalmazott 30 legjelentősebb részvény súlyozott átlagára
 • NASDAQ 100 – az index a NASDAQ-on forgalmazott, 100 nem-pénzügyi vállalat értékét képviseli
 • FTSE 100 – az FTSE 100 a 100 legnagyobb nyilvánosan működő brit vállalat együttese
 • DJ EURO STOXX 50 – az Euro Stoxx 50 az 50 legnagyobb európai vállalat részvényeinek értékét gyűjti össze

Kereskedési feltételek oldalunkon megtalálja az általunk ajánlott indexek teljes listáját, beleértve a spreadek-et, kereskedési órákat és lot méreteket is.

Miért kereskedjen CFD-kkel?

Az index CFD kereskedés az online kereskedő számára számos előnnyel jár. A CFD-kkel (Contracts for Difference, különbözeten alapuló ügylet) való kereskedés lehetővé teszi, hogy pénzügyi eszközöket vásároljon vagy adjon el anélkül, hogy a mögöttes eszközt ténylegesen birtokolná. Ezek lehetnek árucikkek, részvények, vagy a részvényindex CFD-k esetében a mögöttes index értéke.

A kereskedő például egy vételi megbízást adhat CAC-40-re. Ha az index ára emelkedik amikor eladni készül, megnyeri a különbséget a vételi és eladási ár között. Ha az ár csökken, a különbséget a kereskedőnek kell fizetnie.

Mivel a kereskedő soha nem birtokolja az eszközt, a költségek jóval alacsonyabbak, illetve nincsenek a shortolásra (rövidre eladás) vonatkozó korlátozások, és a tőkeáttétel akár 400-szoros is lehet.

Hogyan segíthet az AvaTrade

Látogasson el az oktatási oldalunkra, és learn more about CFDs. Visit Sharp Trader, our one stop education portal for comprehensive online trading.

Legyen az Avatrade a CFD brókere, hogy globális indexekkel kereskedhessen az AvaTrade-el.