EOS

[vc_row el_class=”margin-on-small”][vc_column][vc_column_text el_class=”img-margin”]

Mi az EOS?
Az Ethereum legnagyobb versenytársa

Az EOS a decentralizált applikációk egyik legerősebb blokklánc platformja. Hasonló az Ethereum platformhoz, de gyorsabb, skálázhatóbb és felhasználói számára a decentralizált applikációk hatékonyabb építését teszi lehetővé.
Az EOS.IO platformot egy magáncég, a block.one fejlesztette, mely a horizontális skálázhatóságon keresztüli tranzakciók millióinak feldolgozását teszi lehetővé másodpercenként, így a régebbi ökoszisztémák, mint a Bitcoin és az Ethereum olyannak tűnnek, mint az 1980-as évek rendkívül korlátozott számítási kapacitással rendelkező régi személyi számítógépei.

Az Etheneum blokkláncon okos szerződések (smart contract) használatával összesen 1 milliárd EOS tokent osztanak el 341 nap alatt.

Az EOS.IO hivatalosan 2018. június 1-én válik nyílt forráskódú szoftverré, megadva a fejlesztőknek az EOS coin kihasználásának lehetőségét. Ezzel szemben az EOS tokenek tulajdonosai hagyományos részvénytársaság részvényeseiként járnak el, így leadhatják szavazataikat, és tőkéjük arányában részt vehetnek a blokklánc vezetésében.

Ez az oka annak, hogy a pénzügyi elemzők világszerte azt állítják, hogy az EOS jelenti az felosztott vállalatok és a blokklánc jövőjét.

Az AvaTrade az iparág egyik vezető brókere, amely a legjobb kereskedési feltételek némelyikével rendelkezik, többek között a legalacsonyabb kriptovaluta spreadeket kínálja a piacon.

Miért kereskedjen az EOS-al az AvaTrade-el

 • Az EOS CFD kereskedést akár tőkeáttétellel ajánljuk
 • A kriptovaluta piac 24/7 a kerekedők rendelkezésére áll
 • Az EOS CFD kereskedést már -val is megkezdheti
 • Az EOS volatilitása miatt minden pénzügyi kereskedési portfólió érdekes kiegészítője
 • Eladhat EOS-t (shortohat), így lehetősége van akkor is profitálni, ha a piaci ár lefelé mozog
 • Ha az AvaTrade-el kereskedik, nincs szükség kriptovaluta pénztárca nyitására ahhoz, hogy az EOS árából profitáljon
 • Használja ki az elsőrendű, többnyelvű ügyfélszolgálatot
 • Nincs szükség e-coin vásárlásra, és nem áll fenn a hacking és az e-lopás kockázata sem, mivel Ön ténylegesen nem vásárol vagy adja el EOS-t
 • Az AvaTrade 5 kontinensen szabályozott

Az EOS maximális összesített pozíció mérete 50.000 £/$/€.

Miért kereskedjen kripto CFD-kkel az AvaTrade-el?

 • Kompromisszummentes biztonság – Hat szabályozó szervezettel és elkülönített számlákkal pénze mindig biztonságban van.
 • Számos kriptovalutából választhat – Kereskedjen a kereskedő platformunkon elérhető kriptovaluták széles választékával.
 • A kripto sosem alszik – Az AvaTrade a néhány olyan bróker egyike, aki éjjel-nappali szolgáltatást kínál és 14 nyelven nyújt támogatást.
 • Nagyvonalú tőkeáttétel – Emelje meg kezdő tőkéjét nagyvonalú tőkeáttétellel, és számlája egyenlegénél sokkal magasabb kitettségre tehet szert.
 • Korlátozza kockázatát – A kereskedés során beállíthatja nyereség és veszteség szintjét stop loss és limitáras („profitkivét”) megbízásokkal. Határozza meg a maximális összeget, melynek elvesztését kész kockáztatni az áron való spekuláció során, vagy állítsa be az árat, amelyen ki szeretné venni nyereségét. Jövőbeni megbízások, mint például a Vételi stop és a Vételi limit is elérhetők.
 • Kereskedjen kriptovalutákkal a hagyományos devizák ellenében – Sok más tőzsdével ellentétben, melyek oly módon korlátozzák ügyfeleiket, hogy a kriptovalutákkal csak kriptovaluták ellenében kereskedhetnek, a mi ügyfeleink kereskedhetnek kriptovalutákkal a hagyományos devizákkal szemben (USD, EUR, JPY stb.) is.

EOS a piacokon

Az EOS-t Dan Larimer indította el, a Bitshares és a Steem kriptovaluta platformok alapítója, melyek még ma is működnek. Az EOS-t először egy konferencián hirdették meg 2017-ben, egy különleges ICO (Initial Coin Offering) bevezetésével, és az EOS tokenek vásárlása csaknem egy évig tart, a következő ütemezés szerint:

 1. 200.000.000 EOS token (az összes 20%-a) egy 5-napos időszakban kerül értékesítésre, ami 2017. június 26-án kezdődött és 2017. július 1-ig tart.
 2. 700.000 EOS token (az összes 70%-a) 350, egymást követő 23-órás, 200.000 tokent tartalmazó időszakra van felosztva, mely 2017. július 1-én kezdődik.
 3. 100.000.000 EOS (az összes 10%-a) a block.one számára van fenntartva.

Az EOS kezdeti ára 5 $ volt tokenenként, de gyorsan eset, és elérte a 0,48 dolláros mélypontot. Ez EOS 2017. novemberében kezdett növekedni, és 2018. január 13. körül érte el 13 dolláros, eddigi legmagasabb értékét. Az EOS piaci kapitalizációja az első 6 hónapban közel tízszeresére nőtt.

[vc_row el_class=”margin-on-small”][vc_column][vc_column_text el_class=”img-margin”]

Míg az EOS továbbra is nagyrészt konceptuális marad, már vannak lehetséges előnyei:

 • Vertikálisan és horizontálisan is bővíthető (aszinkron szinkronizációval és párhuzamos feldolgozással tranzakciók milliói hajthatók végre másodpercenként)
 • Nyílt forráskódú ökoszisztéma
 • A tranzakciók 100%-ban díjmentesek (olyan tulajdonosi modellen keresztül, mely során a tulajdonosok részesedésük alapján jogosultak a források használatára, ahelyett, hogy fizetnének a tranzakcióként)
 • Olyan folyamatok egyszerűsítése, mint a hibakeresés és a blokklánc módosításai

Ugyanakkor az EOS jövője bizonytalan. Senki sem tudja biztosan, hogy az e-coin népszerű lesz-e tranzakciós pénznemként.

A kereskedők és a befektetők továbbra is ugyanúgy folytatják az ICO részvételt és a token forgalmazást a nyílt forráskódú platform 2018. június 1-én történő hivatalos bevezetéséig, alaposan megvizsgálva az áttöréseket, melyeket a fejlesztőcsapat elér ezekben a hónapokban.

Az EOS története
A forradalmi ökoszisztéma születése

 • 2017 kezdete – az új EOS blokklánc bevezetése
 • 2017. június 26. – Kiosztásra került az első 200.000.000 EOS
 • 2017. július 1. – A fennmaradó 700.000.000 EOS token elosztása 350 napos időszakban.
 • 2018. június 1. – Az EOS.IO nyílt forráskódú szoftver bevezetése a közösség számára

Javasoljuk, hogy tudjon meg többet az EOS kereskedésről, látogasson el Kereskedési feltételek és díjak oldalunkra.

Regisztráljon, és kezdjen kereskedni EOS-al a dollárral szemben az AvaTrade-nél.

Az AvaTrade-el való kereskedés során a digitális pénz árváltozásaival kereskedik, fizikailag nem vásárolja meg azt.
A maximálisan felhalmozható pozíció mérete EOS esetében 50 000$ névleges érték, részletekért lásd: Feltételek és díjak oldal.