Auto-Chartist

autochartist

Az Autochartist az MetaTrader 4 kereskedési platformmal integrált díjnyertes automatizált technikai eszköz, ami több száz pénzügyi eszköz kereskedési lehetőségeit azonosítja.

Az Autochartist folyamatosan ellenőrzi a napon belüli ügyletek piacát, és egy fejlett alakzatfelismerő motort használ, hogy azonosíthassa a legalkalmasabb kereskedési lehetőségeket és megjósolja a jövőbeni ármozgást.

Nézze meg a kisfilmet, hogy többet tudhasson az Autochartistról

AZ AUTOCHARTIST FŐBB FUNKCIÓI
Alakzatfelismerés Alakzatfelismerés Azonosít minden típusú alakzatot, a kialakuló és teljesült alakzatokat is. Az alakzatminőségi mutató segít Önnek meghozni a helyes döntést.
A Fibonacci-alakzat felismerése A Fibonacci-alakzat felismerése Automatikusan azonosítja az egyszerű és összetettebb Fibonacci-alakzatokat, a korrekciós szintektől kezdve a lepkékig.
Főbb szintek elemzése Főbb szintek elemzése Az Autochartist támasz- és ellenállási szintek azonosításával segít Önnek stopokat és limiteket állítani be. A szoftver áttörésként vagy az áttörés megközelítéseként osztályozza a szinteket.
Alakzatminőségi mutató Alakzatminőségi mutató Négy vizuális mutatóval egy pillantás alatt eldöntheti annak a valószínűségét, hogy az alakzat teljesülni fog-e.

Bármi is legyen a kereskedési stratégiája, az Autochartist gondoskodik a technikai elemzésről, az ehhez szükséges időről és a velejáró bonyodalmakról, így sosem fog lemaradni a kereskedési lehetőségekről.

Kezdje el használni az Autochartistot az MetaTrader 4rel – Ragadja meg a kereskedésre adódó alkalmakat már most!

Az Autochartist teljes mértékben integrálva van az MetaTrader 4 kereskedési platformmal, és ingyen elérhető a legalább 500 $ letétet elhelyező ügyfeleink számára.

Beszéljen a számlakezelőjével az Autochartist eszköz MetaTrader 4 kereskedési számlához való hozzáadásáról.

ÉLŐ CHAT

Az Autochartist szolgáltatásai és tartalma csak tájékoztató jellegűek. A biztosított információk nem veszik tekintetbe a kereskedők személyes körülményeit, befektetési céljait és kockázattűrését, és nem tekinthetők annak, hogy az AvaTrade javaslatot tesz a kereskedésre.