Lebegő Spreadek

Lebegő Spreadek

Lebegő Spread Számla – MetaTrader 4

Kössön ügyleteket devizapárokkal, tőzsdei árukkal, indexekkel és részvényekkel dinamikus, a bankközi piacon elérhető legalacsonyabb megbízáskori spreadekkel.

A Lebegő Spreadek Előnye

Amikor a lebegő spread számlánkon kereskedik, akkor a vételi és eladási ár közötti rés folyamatosan, valós időben frissül a likviditást biztosító partnereink – köztük a világ legnagyobb bankjai – legjobb árajánlatának megfelelően. Ezért vagyunk képesek alacsony, akár 0,9 pip spreadeket biztosítani.

Az AvaTrade spreadjei az online üzletkötők által nyújtott legversenyképesebb spreadek közé tartoznak. Az alábbi táblázat szemlélteti, milyen spreadekre számíthat néhány népszerű devizapár esetében:

Már van számlája vagy szeretne további információkat szerezni?

DEVIZAPÁR MINIMUM SPREAD ÁLTALÁNOS SPREAD
EUR/USD 0.7 1.5
USD/JPY 0.7 1.6
GBP/USD 1.3 2
USD/CHF 1.6 2.1
AUD/USD 1.6 2.2
EUR/GBP 1.7 2.2
USD/CAD 1.5 2.5
EUR/CHF 2.1 2.7
EUR/JPY 1.6 2.5

A Professzionális Választás

A professzionális kereskedők és az intézmények nemcsak azért választják a lebegő spreadeket, mert ezzel biztosítva vannak, hogy a legalacsonyabb spreadeket kapják, hanem azért is, mert így jobban ráérezhetnek a piac jellegére és a mindenkori likviditásra – ez további dimenziókat ad a piaci állapotok elemzésekor, és tájékozottabb kereskedői döntéseket hozhatnak.

Az AvaTrade lebegő spread számlájával professzionális kereskedői környezetbe kerül – dinamikus, alacsony spreadek, sokoldalú szoftver, és elemzések közvetlen elérése – mindössze akár -ral.

Kerüljön közelebb a piacokhoz, és kereskedjen több mint 200 devizapárral és CFD-vel alacsony spreadekkel a funkciókban gazdag MetaTrader 4 szoftverrel.

MetaTrader 4

Az AvaTrade az iparág legnépszerűbb kereskedési platformjával, a MetaTrader 4-gyel biztosítja a lebegő spreadekkel való kereskedést:

  • Egy képernyőn kereskedhet devizapárokkal, tőzsdei árukkal, részvényindexekkel, részvényekkel és kötvényekkel;
  • A legjobb, másodpercenként frissülő vételi/eladási árak megjelenítése;
  • Testre szabható grafikonok és sokoldalú eszközök segítik az elemzéseit
  • Megbízásokat adhat, stop és limitáras megbízásokat állíthat be, és nyomon követheti a nyitott és függőben lévő ügyleteit;
  • Teljes mértékben kompatibilis az automatizált kereskedési robotokkal.

Miért az AvaTrade?

Az AvaTrade az online kereskedés egyik úttörő brókere, több mint 200 eszközt kínál azonnali kereskedésre mindig, amikor a pénzügyi piacok nyitva vannak. 2006-os alapítása óta több mint 200 000 ügyfél regisztrált, továbbá számos díjat nyert, ideértve a legmegbízhatóbb devizakereskedési brókernek és a legjobb devizakereskedési ügyfélszolgálatnak járó díjakat.

Ha bármi kérdése van a Fix Spread számlákkal vagy általánosságban az Ava-val folytatott online kereskedéssel kapcsolatban, kérem, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.