Elkülönített letéti számlák az ügyfelek pénzeszközeinek

افاتريد

Elkülönített letéti számlák az ügyfelek pénzeszközeinek a Danske Bank támogatásával

Az Ava Trade EU Limited (AvaTrade) elkülönített letéti számlák biztosításával nyújt jobb védelmet az ügyfelek pénzeszközeinek – ezekhez az Avának nincs hozzáférése. Az AvaTrade európai ügyfelei által befizetett pénz az AvaTrade egyéb pénzeszközeitől teljes mértékben el van különítve az „A” besorolású Európában vezető pénzügyi intézet, a Danske Bank biztonságos, elkülönített letéti számláin – ez az ügyfeleink befizetett pénze számára további biztonságot nyújt.

Hogyan Védi Az Elkülönített Letéti Száma Az Ügyfelek Pénzét?

Az elkülönített letéti számla kezelésének feltételei szerint az AvaTrade-nek nincs közvetlen hozzáférése az ügyfél pénzéhez. A Danske Bank egyezteti a számlákat és kizárólagos joga van a pénzeszközök átutalására. A pénzeszközök az AvaTrade más eszközeitől teljes mértékben el vannak különítve, ami biztosítja azt, hogy a pénzeszközöket az ügyfél céljain kívül másra nem használjuk.

Ezek Az Elkülönített Letéti Számlák Miben Különböznek A Mifiddel Összhangban Lévő Hagyományosan Elkülönített Számláktól?

A MiFID értelmében az FX/CFD brókerek kötelesek elkülönített számlán tartani az ügyfelek pénzét, hogy elkerüljék a bróker és az ügyfelek pénzének keveredését. Azonban a brókerek továbbra is teljes mértékben hozzáférhetnek az ügyfelek pénzét őrző számlákhoz. Elkülönített letéti számla esetében a bróker (AvaTrade) nem fér hozzá az ügyfelek pénzéhez.

Ennek Következtében Az Ügyfelek Számára Nehezebb Visszautalást Indítani A Kereskedési Számláról?

Az elkülönített számlák által nyújtott extra védelem semmilyen módon sem befolyásolja a kereskedési számlákról visszautalt pénzt.

Mi Történik Az Ügyfelek Pénzével, Ha Az Avatrade Felhagy A Tevékenységével?

Abban a valószínűtlen esetben, ha az AvaTrade csődöt jelentene, az ügyfelek kereskedési pénze érintetlen maradna, ugyanis azt az AvaTrade más eszközeitől külön, elkülönített letéti számlákon őrzi a Danske Bank.

Mi Mást Tesz Az Avatrade A Pénzem Védelméért?

A pénze elkülönített letéti számlákon való tartása csak egy a sok intézkedés közül, amelyekkel az AvaTrade gondoskodik a kereskedési élménye biztonságáról. További információkért látogasson el a Pénzeszközök biztonsága oldalra.