Kereskedési Info

Az AvaTrade a pénzügyi instrumentumok egyedülálló skáláját kínálja. Tudjon meg többet a Forex párokról, Tőzsdei árukról, Indexekről, Részvényekről és további instrumentumokról – kezdjen el kereskedni még ma.
Olvassa Tovább
A Kereskedési Feltételek oldalunkon megtalál minden információt a spreadekre, prémiumokra, lot méretekre és kereskedési órákra vonatkozóan az AvaTrade által kínált minden instrumentumra.
Olvassa Tovább
Kísérje figyelemmel a közelgő CFD Rollover dátumokat és fedezze fel, hogy az AvaTrade hogyan gördíti át az Ön nyitott hátáridős pozícióit a régi szerződésről az újra.
Olvassa Tovább
Az AvaTrade-el rugalmasan választhatja ki a megbízás típusok széles skáláját a kereskedéseihez. Tudjon meg többet a feltételes belépési megbízásokról és az előzetes megbízásokról mint a take-profit vagy a stop-loss.
Olvassa Tovább
Az AvaTrade elkötelezettnek érzi magát, hogy az ügyfelek érdekeit maximálisan figyelembe vegye a kereskedési megbízások végrehajtásakor. Tudjon meg többet arról, hogy a gyorsan változó pénzügyi piacokon hogyan kezeljük a megbízásait.
Olvassa Tovább