AvaProtect

AvaProtectTM -
kereskedjen aggodalom nélkül

Aggódik, hogy veszít egy pozíción? Az AvaTrade fedezi Önt.
Kereskedése végrehajtásánál válassza az AvaProtect lehetőséget, és élvezze a teljes nyugalmat*.
Kizárólag az AvaTradeGO app-ban elérhető.

Védelem az ügyletekhez

Képzelje el, hogy annyi ügyletet nyit, amennyit csak szeretne, anélkül, hogy egy meghatározott időszak alatt fennállna annak kockázata, hogy elveszíti nehezen megkeresett pénzét! Egyszerűen vásároljon védelmet ügyleteihez. Minden pozíciónyitáskor vásároljon védelmet és adja meg annak időtartamát. Ezután hagyja, hogy a piac végezze a dolgát, és kezelje új pozícióját úgy, mint bármelyik másik ügyletet. Ha a védelem lejár, és veszteséges nyitott pozíciója van, egyszerűen visszatérítjük veszteségét a számlájára! Az egyetlen költség az AvaProtect díja!

Nulla kockázat, RENGETEG előny

Ellentétben a normál pozíciókkal, amikor a dolgok rosszra fordulhatnak, ha a piac Ön ellen mozog, a védelemmel ellátott ügyeletek a kiválasztott időszakban 100%-ban biztosítva vannak az ellentétes mozgások ellen. Más szavakkal, az AvaTrade a védett időszak végén az ügyletek veszteségét közvetlenül a számlájára téríti meg!

Alacsony díj, hatalmas lehetőség a nyereségre

Az alacsony kezdeti díj ellenében virtuális „testőrt” kap ügyletéhez, és pontosan megadhatja, hogy meddig kívánja igénybe venni szolgáltatásait. Így nyugodtan alhat annak tudatában, hogy ügylete jó kezekben van, történjen bármi is a piacon a védett időszakban!

Nézze meg az AvaProtect-et működés közben, tekintse meg videónkat

AvaTrade: Kereskedjen magabiztosan

Biztosított letétek
szabályozott brókernél

Rendkívül alacsony spreadek
és swap díjak

Egyedülálló többnyelvű szolgáltatás
és ügyfélszolgálat

*A védett időszak során

Subscribe to our news
Don't miss out on the latest news and updates!