AvaProtect

AvaProtectTM -
az alapvető kockázatkezelő eszköz

Az AvaTrade exkluzív AvaProtect™ eszköze lehetővé teszi, hogy vesztes ügyeletei esetén visszakapja a pénzét. Csatlakozzon ehhez a forradalmi megoldáshoz, fedezze kereskedését már ma!

Akár egymillió dolláros fedezet

Az AvaProtect a vállalat ügyfelek sikere és elégedettsége iránti folyamatos elkötelezettségének részeként került fejlesztésre, és kizárólag az AvaTrade platformjain áll rendelkezésre: az AvaTradeGO alkalmazásban, amely a Google Play áruházban és App Store-ban letölthető, valamint a WebTrader-ben, amely semmiféle letöltést vagy telepítést nem igényel.

Csökkentett kockázat, RENGETEG előny

Ellentétben egy normál pozícióval, amikor a dolgok rosszra fordulhatnak, ha a piac Ön ellen mozog, a fedezett ügyeletek a kiválasztott időszakban biztosítva vannak az ellentétes mozgások ellen. Más szavakkal, az AvaTrade a fedezett időszak végén az ügyletek veszteségét közvetlenül a számlájára téríti meg!

A védelem BEKAPCSOLVA

A védelem aktiválása egyszerű, és csak 6 egyszerű lépést igényel:

  • Koppintson a WebTrader vagy az AvaTradeGO alkalmazás megnyitásához
  • Válasszon ki egy eszközt*
  • Kattintson az AvaProtect ikonra
  • Válassza ki a védelem időtartamát
  • Nézze meg a díjat és a lejárati időt
  • Hajtsa végre az ügyletet

És ennyi - kereskedése fedezve van!

*FX, Arany és Ezüst ügyeletekhez elérhető.

Nézze meg az AvaProtect et működés közben, tekintse meg videónkat

Hogyan fedezze ügyleteit az AvaProtect-tel

Az AvaProtect kockázati fedezete megtérít minden olyan veszteséget, amely a fedezet időtartama alatt merül fel, beleértve a következőket: stop out, kereskedés kézi lezárása vagy a nyitott ügylet nem realizált vesztesége a fedezet lejáratakor. A fedezet lejáratakor a még nyitott ügyletek nyitva maradnak, de a lejáratkor fennálló negatív egyenleget közvetlenül az Ön számlájára térítjük vissza, kivéve a fedezeti költséget. Ha a fedezett ügylet manuálisan vagy stop out miatt kerül bezárásra, a fedezet azon a ponton ér véget.Minden fedezett veszteség likvid készpénzben kerül jóváírásra, mindenféle korlátozástól mentesen.

Gyakoroljon teljes ellenőrzést a paraméterek felett

Minden AvaProtect szerződés rögzített fedezeti idővel rendelkezik, amelyet Ön manuálisan választhat ki (óránként vagy naponta), így az AvaProtect szerződés időtartamának teljes körű ellenőrzése válik lehetővé. Emellett fenntarthatja a fedezett ügylet feletti ellenőrzést, mivel eldöntheti, hogy bezárja a pozíciót, vagy Take profit (profitkivét)/Stop loss megbízási paramétereket állít be.

Az AvaProtect díj kiszámítása

Az AvaProtect díj az alapul szolgáló pozíció szerződés időtartama alatt fennálló várható volatilitásán alapul. Ez a díj az Ön által választott ügylet méretétől és fedezeti időtől függően változik. Az AvaProtect fedezeti költsége a vásárlás időpontjában kerül szabad készpénzegyenlegéből levonásra.

Csökkenthető a kockázat kereskedés során?

Alkalmazza az AvaProtect-et következő ügylete során, és élvezze a nyugalmat a fedezett időszakban. Nyugodtan tegyen nagyobb és merészebb lépéseket a piacon, tudva, hogy ha védelme véget ér, és veszteséges nyitott pozíciója van, az AvaTrade teljes mértékben megtéríti számlájára az elszenvedett veszteségeket. Az egyetlen kiadás egy kis fedezeti költség - ez ilyen egyszerű!

Még mindig aggódik, hogy veszít egy pozíción? Az AvaProtect-el soha többé nem kell nyugtalankodnia. Használja a WebTrader-t, vagy töltse le az AvaTradeGO-t, nyisson ingyenes kereskedési számlát, és tapasztalja meg, mit kínálhat az AvaProtect.

AvaTrade: kereskedjen magabiztosan

Biztosított letétek
szabályozott brókerrel

Ultra alacsony spread
és swap díjak

Egyedülálló többnyelvű
szolgáltatás és ügyfélszolgálat

* A fedezett időszak során

chatbot