API Kereskedés

AvaTrader API-könyvtárak

Az AvaTrader API minden szükséges eszközt biztosít Önnek ahhoz, hogy biztonságosan összekapcsolhassa az automatizált kereskedési megoldását – akár Ön, akár egy harmadik fél készítette – az AvaTrader platformmal.

Hogyan működik?

Az API titkosított kommunikációs csatornákon összekapcsolja az Ön számítógépét az AvaTrader szervereivel a kereskedési órák alatt, így az árfolyamok teljes mértékű átláthatósága és a legmagasabb szintű biztonság mellett hajthatja végre azonnal az ügyleteit.

Emellett hozzáférést nyer a piaci adatok előzményeihez és az AvaTrader gyakorlóplatformjához, így kockázatmentesen tesztelheti le valós piaci körülmények között a kereskedési robotokat és a stratégiát jelző rendszereket.

Az API-könyvárakat .NET vagy Java programozási nyelven biztosítjuk.

Van ennek díja?

Az AvaTrader API-könyvtáraihoz való hozzáférés teljesen ingyenes. Mindössze annyiról kell gondoskodnia, hogy a kereskedési számlaegyenlege legalább 1000 $ legyen.

Hogyan kezdek neki?

Fontos megjegyezni, hogy haladó programozási képesség szükséges (a támogatott nyelveken) ahhoz, hogy kihasználhassa az AvaTrader API-könyvtárait. Sajnos az Ava nem tud műszaki segítséget nyújtani Önnek ezen a téren.

Ha Ön képzett programozó vagy programozói támogatáshoz van hozzáférése, akkor a kezdéshez kövesse az alábbi három egyszerű lépést:

  1. Olvassa el és fogadja el az AvaTrader API jogi nyilatkozatát.
  2. Gondoskodjon arról, hogy a számlaegyenlege meghaladja az 1000 $ minimumot ahhoz, hogy hozzáférhessen az AvaTrader API-hoz.
  3. Írjon e-mailt az api@avatrade.com címre, benne a számlaszámával, vagy a kérésével lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal. Ezt követően e-mailben elküldjük Önnek az API-könyvtárat.

AvaTrade-számlára van szüksége ahhoz, hogy használhassa az API könyvtárakat. Csak néhány percet vesz igénybe a valós számlanyitása.