MQL5

MQL5 trade signals service

MQL5 – Szignál szolgáltatás

AvaTrade ügyfélként ingyenes hozzáférést kap az MQL5 Szignálokhoz – a világ egyik legnagyobb automatikus kereskedési közösségéhez.
A Forex és a CFD online kereskedést megkezdése egyszerű. Az MQL5 teljes egészében beépült a MetaTrader 4, rendszerbe, így közvetlenül a kereskedési platformról tud feliratkozni több ezer szolgáltató szignáljaira.
Adja hozzá az MQL5 szignál szolgáltatást AvaTrade MT4 számlájához még ma.
Kattintson az alábbi lehetőségekre, ahol az MQL5 számla megnyitásáról és a szignálokra való feliratkozásról részletes, lépésenként leírt útmutatót talál.

Az MQL5 szignálokat az AvaTrade 21-napos demó számlával is kipróbálhatja.

Fontos megjegyzések

Az MQL5 Szignálok az MQL5 Ltd. által üzemeltetett, harmadik fél által nyújtott szolgáltatás. Felhívjuk figyelmét, hogy az AvaTrade az
Általános Szerződési Feltételekbenleírtak alapján nem vállal felelősséget a szignálokkal kapcsolatos veszteségekért vagy károkért, valamint ezek nem minősülnek pénzügyi eszközök vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak, illetve nem tekinthetők befektetési tanácsadásnak.
Kérjük, szánjon időt az MQL5 közöségi szabályok elolvasására és megértésére mielőtt feliratkozik a szolgáltatásra.
Nézze át az MQL5 közösség GYIK részét, ahol minden kérdésére választ talál.

 • A kereskedések másolásának legegyszerűbb módja! Az MQL5 az MT4-be van beépítve – mindent kereskedési platformjáról vezérelhet
 • Nincsenek rejtett díjak, spread szélesítés vagy jutalék
 • Nincs előírt minimális számlaegyenleg
 • Az MQL5 globális felhő alapú infrastruktúrával gyorsabb szignál-végrehajtás
 • Hozzon tájékozott döntéseket – minden szolgáltató adatainak történetét megtekintheti

Az MQL5 szignálokra való feliratkozáshoz AvaTrade MT4 számlára van szükség. Ha nem rendelkezik ezzel, itt regisztrálhat

 • Ha már van AvaTrade számlája, nyisson MQL5 számlát itt. Ezután kap majd egy, az MQL5 közösségi jelszót tartalmazó visszaigazoló e-mailt.
 • MQL5 fiókját közvetlenül az AvaTrade MT4 termináljából is létrehozhatja. Kattintson az Eszközök, azOpciók, majd a Közösség  lehetőségre, és adja meg felhasználónevét és e-mail címét. Ezután kap majd egy, az MQL5 közösségi jelszót tartalmazó visszaigazoló e-mailt.
 • Kapcsolja hozzá AvaTrade MT4 számláját MQL5 fiókjához – nyissa meg a kereskedési platformot, kattintson az Eszközök, az Opciók, majd a Közösség lehetőségre, és adja meg MQL5 felhasználónevét és jelszavát.

Miután számlái összekapcsolásra kerültek, megkezdheti a szignálokra való feliratkozást a következők szerint:

 • Feliratkozhat közvetlenül MT4 platformjáról, ha a Terminál fülre, majd a Szignálok lehetőségre kattint.
 • A Szignálokról további tájékoztatást a kiválasztott szolgáltatóra való dupla kattintással kaphat.
 • Ha megtalálta a szignált, amit követni kíván, kattintson a Feliratkozás lehetőségre.
 • Jóvá kell hagynia a Szignál szolgáltatás Felhasználói Feltételeit, és a felugró ablakban megadnia MQL5 jelszavát.
 • Az utolsó lépés a valós idejű szignál feliratkozás engedélyezése és kockázatkezelési preferenciái beállítása. További tájékoztatásért kattintson ide

Az AvaTrade azt javasolja, hogy ne válassza az automatikus szinkronizálást jóváhagyás nélkül, hanem ellenőrizzen minden egyes bejövő szignált, mielőtt hozzárendeli számlájához.

 • Szignál feliratkozás megújítása
  A szignálok legfeljebb egy hónapig maradnak aktívak. A feliratkozás meghosszabbításához válassza ki az adott szignált MT4 platformján és kattintson a „megújít” gombra.
 • Szignálról való leiratkozás
  Egy szignálról való leiratkozáshoz kereskedési terminálján kattintson a „leiratkozás” gombra. Minden nyitott kereskedést manuálisan kell bezárni.
 • Feliratkozás fizetett szignálokra/strong>

  Fizetett számlákra való feliratkozáshoz lépjen be „profil”-jába az MQL5.comoldalon, és válassza az oldalsó menüből a „fizetések” lehetőséget.
  Onnan kiválaszthatja a fizetési módot, és biztonságosan helyezhet el letétet. Ezt követően az MT4 terminálról feliratkozhat a fizetett szignálokra.