Töltse le az AvaTradeGo alkalmazást

Webes Kereskedés

Online kereskedés egyszerűen

WebTrader - online kereskedés egyszerűen

Minden lényeges egyetlen kattintással.

Egyszerűen használható felületének és modern kialakításának köszönhetően a platform könnyen kezelhető, kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelel. Letöltésre vagy telepítésre nincs szükség!

Miért a WebTrader?

Ha érdekli a piacokon való kereskedés, de nem kíván sok időt és energiát szánni az átfogó piackutatásra, akkor a WebTrader a tökéletes platform az Ön számára! Nem igényel telepítést és bármilyen számítógépen vagy bármilyen böngészőn rendelkezésre áll.

KERESKEDJEN MOST

Használja ki a tömegek bölcsességét

Vásároljon és adjon el eszközöket másodpercek alatt, és hozzon szakértő döntéseket az élő piaci hangulat alapján. Szerezzen pontos, valós idejű adatokat arról, hogy az AvaTrade kereskedői mit vásárolnak vagy adnak el, és maradjon a piac csúcsán anélkül, hogy időt szánna a technikai vagy fundamentális elemzésekre.

KERESKEDJEN MOST

Növelje meg ellenőrzését

Megkap mindent, ami szükséges az alapvető kereskedési eredmények eléréséhez, beleértve a piaci és a függőben lévő, a profitkivét és stop loss megbízásokat; a lehetőséget pozíciói részleges bezárására, valamint a kereskedési előzmények és a diagramok megtekintésére. Nyissa meg, zárja be és szerkessze az egyedi és összesített pozíciókat egyetlen egérkattintással.

KERESKEDJEN MOST

Nézze meg a WebTrader-t működés közben,
tekintse meg videónkat!

Nézze meg a WebTrader-t működés közben, tekintse meg videónkat!

AvaTrade:
Kereskedjen magabiztosan

Kereskedjen magabiztosan

Biztosított letétek szabályozott brókernél

Rendkívül alacsony spreadek és swap díjak

Egyedülálló, többnyelvű szolgáltatás és ügyfélszolgálat

Fektessen be saját magába

Eljön az ember életében az idő, amikor megtakarított egy kis pénzt, és dilemmával szembesül. Milyen lehetséges befektetési lehetőségek állnak rendelkezésre Ön és a pénze számára? Nos, a válasz egészen egyszerű. A forex piac mérete körülbelül napi 5 trillió dollár. Ez a döbbenetes összeg nem csupán a bankok, országok és nagyvállalatok közötti tranzakciókból áll; emberek milliói, életük különböző pénzügyi szakaszaiban, fektetnek be a dinamikus devizapiacon nap mint nap. Az AvaTrade az eszközök széles választékát kínálja kereskedésre, például kriptovalutákat, részvényeket, aranyat, nyersolajat és még sok mást.

De hogyan?
Bejuthat erre a piacra olyan valaki, aki alig vagy egyáltalán nem rendelkezik tapasztalattal?

De hogyan? Bejuthat erre a piacra olyan valaki, aki alig vagy egyáltalán nem rendelkezik tapasztalattal?

Igen. Az AvaTrade minden szintű kereskedő részére rengeteg kereskedési megoldást kínál. Először egy demó számlával kell kezdeni, amelyben egyáltalán nem helyez el pénzletétet - csak kereskedjen úgy, mint egy valós számlával tenné, virtuális tőke használatával - játékpénzzel (ezért is nevezik ezt néha “játékpénz kereskedésnek”).Itt megtanulja kezelni kockázatát, saját tőkéjét, valamint a stop loss és profitkivét megbízások elhelyezését. Miután elsajátította az alapokat, megkezdheti a fedezeti technikákkal való kísérletezést - hogyan „biztosíthatja” pozícióit skalpolással -, a nagyon erőteljes, kis és gyors lépésekben végrehajtandó profitépítő technikával. Mindent egybevetve: ha kezdő és tenne egy próbát, a válasz az online kereskedés. WebTrader platformunk maga az egyszerűség; útközben használhatja AvaTradeGo ,mobil alkalmazásunkat, és - amint beletanult a dologba lehet, hogy kipróbálná a vanilla opciókat s az AvaOptions segítségével.

Mi az a WebTrader, és szükségem van tapasztalatra a használatához?

A WebTrader egy innovatív online kereskedési platform, amely kifejezetten kezdő kereskedők számára készült. Egyszerűen kezelhető felülete és modern kialakítása biztosítja, hogy az online kereskedelem soha nem volt még ilyen egyszerű. Nem kell semmit letöltenie vagy telepítenie, a WebTrader-hez bármilyen, az internethez csatlakozó számítógépről hozzáfér, és a világon bárhonnan kereskedhet. Ami igazán nagyszerű, hogy valós időben láthatja, ügyfeleink adott pillanatban mivel kereskednek, és push értesítéseket kaphat mindenről, ami fontos a kereskedelemben és a piacon. Minimális erőfeszítés, maximális eredmények! Vegye kezébe a jövőjét, és élvezze a leginkább felhasználóbarát platformot, amit az AvaTrade valaha alkotott! Mire vár? Kezdjen kereskedni WebTrader-rel már ma!