AvaTrade App

AZ INNOVATÍV ALKALMAZÁS VIZUÁLIS KERESKEDŐKNEK

Csatlakozzon a globális piacokhoz élő hírfolyammal és fedezze fel a közösségi trendeket új kereskedési lehetőségek egy felhasználóbarát és intuitív alkalmazáson

Kezdjen el Kereskedni

Piaci Trendek ExkluzívTechnológia az AvaTrade Mobile App-tól

Nézze meg a piacok fejlődését valós időben ezzel a hihetetlen funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan nyomon követhesse a közösségi trendeket az AvaTrade élénk kereskedői közösségével. Technológiai sajátosságai segítik Önt a napi elemzésekhez nélkülözhetetlen kulcsfontosságú pénzügyi információk hozzáféréséhez.

A jobb és pontosabb döntések meghozatala érdekében betekintést engedünk az összes kereskedhető instrumentumhoz , így láthatja más kereskedők eladási és vételi információit, kereskedési viselkedésüket, mindezt vizuálisan is megjelenítve és naprakészen frissítve.

Kereskedjen Most

EGYSZERŰVÉ TETTE A KERESKEDÉST

Élvezze a zökkenőmentes kereskedési élményt egy kidolgozott képernyőfelületen, kiegészítve az intuitív kezelőeszközökkel, érthető diagramokkal, a részletek nagyíthatóságával és még számos más hasznos funkcióval, amelyek egyedülállóvá teszik ezt az alkalmazást.

Az AvaTrade App-val a kereskedés egyszerűbb lesz, mint valaha, mivel az alkalmazás lépésről lépésre útmutatást nyújt a kereskedések megnyitásához, visszajelzést ad a tevékenységéről, és támogatást bármikor, amikor szüksége van rá. Egyidejűleg lehetséges akár több MT4-fiók kezelése is, illetve váltás a demó, valós és lebegő spreades számlák között, így elérhetővé tesz minden adatot amire szüksége van a kereskedéshez mindezt az AvaTrade számlája belépési adataival.

Kereskedjen Most

Egyedi Kereskedési Funkciók

Pillantson rá a kereskedéseire, hozzon létre saját megfigyelési listát, kövesse a friss árfolyamokat és grafikonokat. Kereskedjen több mint 250 instrumentummal beleértve a világ vezető forex párjait, árukat, részvényeket, kripto valutákat stb. és tegye mindezt a tenyeréből.

Nézze meg az AvaTrade Mobile App-et működés közben,tekintse meg videónkat

AvaTrade: Kereskedjen Bizalommal

Biztosított letétek egy szabályozott brókerrel

Extra alacsony, versenyképes spread-ek és

Kimagasló többnyelvű szolgáltatás és ügyfélszolgálat

chatbot