Automatizált Kereskedés

Az automatizált kereskedési platformok lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy tükrözzék vagy másolják mások kereskedéseit. A kereskedő másolhatja a szignálokat vagy tükrözhet teljes stratégiákat, így élvezheti a sikeres kereskedők tapasztalatait és tudását. Az AvaTrade által kínált különböző kereskedési platformok lehetővé teszik a kereskedők számára a kereskedésben való részvét iránti bizalmat, valamint a lehetőséget a kereskedés számára akkor is ha nem rendelkezik elegendő idővel, tudással vagy tapasztalattal.

DupliTrade

A DupliTrade egy MT4 kompatibilis platform, ami tapasztalt kereskedők szignáljainak és stratégiájának automatikus, valós idejű követését teszi lehetővé más kereskedők számára. Felhasználóbarát felülete megkönnyíti a kereskedési portfólió kialakítását és kezelését, míg sikeres kereskedési stratégiákba enged értékes betekintést.
Nyisson DupliTrade számlát

ZuluTrade

A napjainkban használt legnépszerűbb automatikus kereskedési platformok egyike. A ZuluTrade átalakítja a tapasztalt kereskedők ajánlásait és automatikusan végrehajtja AvaTrade számláján a kereskedést. Válassza ki, hogy mely programok vagy szakértők Önnek a legmegfelelőbbek.
A ZuluTrade indítása