Az AvaTrade-től megkapja a legfrissebb híreket és frissítéseket!

Töltse le az AvaTradeGo alkalmazást

AvaSocial

ÚJ SZINTRE EMELI A KÖZÖSSÉGI
KERESKEDÉST

Használja az AvaSocial alkalmazást, tanuljon a világ legjobb szakértőitől, mielőtt cselekedne. Lépjen kapcsolatba társaival, és automatizálja kereskedését. Kezdő és haladó kereskedők számára is tökéletes.

Egy alkalmazás, amely minden szinten megfelelő

A kezdők tanulás közben szerezhetnek valódi kitettséget a piacokon! Rövidítse le a tanulási folyamatot azzal, hogy olyan szakértő kereskedőket követ, akik értékes betekintést nyújthatnak a piacok világába. A tapasztalt kereskedők segítségével időt takaríthat meg, hiszen napi elemzések nélkül kaphat tiszta képet a piacokról. Szélesítse látókörét olyan eszközökkel, amelyekkel általában nem kereskedik. Automatizálja ügyleteit, és szakadjon el termináljától; a követett stratégiákban megbízhat.

A közösségi kereskedés legújabb innovációja

Az AvaSocial új mércét állít fel a közösségi kereskedés technológiája terén. Az AvaSocial mobilalkalmazással követheti a legjobb kereskedőket és lemásolhatja ügyleteiket. Használja ki a szakértők bölcsességét, tegyen fel kérdéseket mentorainak vagy a csoportoknak, és fedezzen fel új és hatékony stratégiákat.

Egyszerűen fogalmazva: az AvaSocial segítségével soha többé nem kereskedik egyedül.

Kereskedés másolás egyszerűen

Könnyedén megtalálja a legsikeresebb kereskedőket és képzett mentorokat, felteheti nekik kérdéseit privát vagy csoportos csevegésben, majd egy érintéssel lemásolhatja a kereskedéseiket.

Tanuljon a legjobbaktól kereskedni

Élvezze saját, hasonló gondolkodású kereskedőkből álló hálózatát, csevegjen a barátaival, és közvetlen hozzáférést kap a piaci lehetőségekhez, miközben egy lépéssel megelőzi a többieket.

Valós idejű kereskedési szignálok

Hírcsatornájában folyamatosan valós idejű híreket kaphat ismerőseiről és tapasztalt kereskedőktől, megnézheti, mit csinálnak mások, megjegyzéseket fűzhet az ügyletekhez, megoszthatja, lájkolhatja a kereskedéseket, vagy egyszerűen lemásolhatja a kereskedési szignálokat.

Új mód arra, hogy megossza legjobb ügyleteit

Szeretné növelni követőit, vagy egyszerűen csak büszke nagy nyereségére? Az AvaSocial lehetővé teszi, hogy a sikerét egy olyan képpel ünnepelje, amelyet teljes közösségi média hálózatában közzé tehet, beleértve a Facebookot, az Instagramot és a Twittert.

Nyerjen díjakat mindennapi ügyleteiért

Függetlenül attól, hogy nagy nyereséggel zár, közösségi funkciókat használ az alkalmazásban, vagy épp nyerő szériában van, különleges díjakat kap digitális trófea-gyűjteményéhez, és megmutathatja másoknak, milyen messzire jutott.

Több száz piac - éjjel-nappal

Barátokkal kereskedhet, motiválhat, inspirációt szerezhet. Gondolja át forex, index, árucikk, részvény és kriptovaluta kereskedését, beszélgessen más kereskedőkkel egy valóban úttörő, éjjel-nappal rendelkezésre álló kereskedési felületen.

További előnyök az AvaSocial használatával

  • Kérdezzen más kereskedőktől, tegyen fel kérdéseket barátai pozícióiról, vagy fordítsa meg ezeket
  • Keressen, kövessen kereskedési hálózatokat, csatlakozzon ilyenekhez vagy akár hozzon létre sajátot, és növelje megbízható közösségét
  • Az AvaSocial a Pelican Trading-gel együttműködésben teljes mértékű szabályozottsággal rendelkezik arra, hogy a kereskedők eladhassák saját kereskedési szignáljaikat, és a csoportos hozzáférésért másoknak díjat számítsanak fel

Állítsa be az AvaSocial-t pár perc alatt

  1. 1. Töltse le az AvaSocial alkalmazást
  2. 2. Hozzon létre közösségi számlát
  3. 3. Adja meg MT4 bejelentkezési adatait
  4. 4. Mondja el, milyen eszköz érdekli (FCA-követelmény)
  5. 5. Finanszírozza AvaSocial számláját
  6. 6. Kezdje meg a másolást

Készen áll arra, hogy valami igazán forradalmi dologhoz csatlakozzon?

Csatlakozzon az AvaSocial közösséghez, használja ki hálózta sikerét, és olyan helyzetbe kerülhet a piacokon, amelyet még sosem tapasztalt. Az AvaSocial-lal barátkozni megéri!

* A Pelican Exchange Limited a London and Eastern LLP kinevezett képviselője, amely a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (Financial Conduct Authority, FCA) engedélyezése és szabályozása alatt áll, FCA regisztrációs száma: 739090 és 534484.

Kereskedjen magabiztosan

Rendkívül alacsony
spread és swap díjak

Biztosított letétek
szabályozott brókernél

Egyedülálló többnyelvű
szolgáltatás és ügyfélszolgálat