DupliTrade

DupliTrade - Avatrade Automated Trading

DupliTrade

Automatizált kereskedés egyszerűen

A DupliTrade egy összpontosított, átlátszó, felhasználóbarát kereskedési felület, amely lehetővé teszi a szakértő kereskedők tevékenységeinek közvetlenül az AvaTrade kereskedési számláján történő megismétlését. A DupliTrade a gazdag portfóliók és a bizonyított tapasztalattal és kereskedési eredményekkel rendelkező sikeres kereskedők által kiválasztott sikeres stratégiák segítségével egyel magasabb szintre emeli a kereskedést.

Egyszerű regisztráció

Nyisson DupliTrade számlát most és fogadja a jelzéseket közvetlenül az AvaTrade számláján a kereskedési lehetőségek maximalizálása érdekében. A DupliTrade segítségével feljavíthatja és kibővítheti a kereskedési tevékenységét a piacon található legjobb kereskedők követése által.

Válasszon a legjobbak közül

A DupliTrade-en különböző kereskedelmi módszereket és stílusokat képviselő kiválasztott stratégia szolgáltatók találhatók meg, ezzel lehetőséget biztosítva a portfóliója kiépítéséhez és növeléséhez.

A DupliTrade-del való kereskedés előnyei

Az AvaTrade DupliTrade fiókja számos előnyt biztosít a kezdő, valamint azon kereskedők számára, akik nem tudnak elég időt szánni a piacok elemzésére. Csatlakozzon a piacokhoz már az első napon és kereskedjen még offline állapotban is.

Vágjon bele!

2000$ értékű minimum letét esetén hozzáférést biztosítunk a DupliTrade vezető stratégia szolgáltatók portfóliójához, mellyel automatikusan kereskedhet az MT4 lebegő spread számláján. A kockázatmentes demó számla segítségével gyakorolhatja a kereskedést, ha még csak most kezd megismerkedni a piaccal.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: A jelen dokumentumban feltüntetett adatok és elemzéseket a DupliTrade Limited készítette el. Az AvaTrade vállalat módosítások vagy hitelesítés nélkül jelenítette meg ezen adatokat, ebből kifolyólag nem igazolja jelen anyag pontosságát, aktualitását vagy teljességét, ezért nem érdemes az adatokra hagyatkozni. Az anyag általános jellegű és kizárólag tájékoztatásra szolgál, tekintet nélkül a magánszemélyek befektetési céljaira, pénzügyi helyzetére vagy eszközeire. Az információkat nem szabad ajánlásnak; vagy vételi vagy eladási ajánlatnak; vagy értékpapírok, pénzügyi termékek vagy instrumentumok vételére vagy eladására való felszólításnak; vagy adott kereskedési stratégiában való részvételnek tekinteni. A feltüntetett korábbi teljesítményadatok nem jelzésértékűek a jövőbeni megtérülést illetően. A DupliTrade üzemeltetője a DT Direct Investment Hub Ltd. A DT Direct Investment Hub Ltd egy ciprusi befektetési vállalkozás (Cyprus Investment Firm, CIF), amely a Cyprus Securities and Exchange Commission (Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet) felügyelete és szabályzása alatt áll, CIF-engedélyszám: 347/17, cégjegyzékszám: HE354263. A DT Direct Investment Hub Ltd az Ava Trade csoport tagja.