Mirror Trader

Mirror Trader

Automatizált kereskedés az AvaTrade-del

A Mirror Trader biztosítja Önnek a létező legteljesebb és legrugalmasabb automatizált kereskedési platformot, amely segítségével a világ több száz tapasztalt kereskedőjét – azaz stratégia szolgáltatóját – „tükrözheti”.

A Mirror Traderrel teljes mértékben a kezében tartja a kereskedési élményt – manuális, automatizált és félig automatizált kereskedés közül választhat – Ön dönti el, hogy hogyan kereskedik.

Mirror Trader
  • Kereskedjen devizapárokkal, tőzsdei árukkal, CFDk-kel és sok egyébbel
  • Kapja az AvaTrade nagyszerű spreadjeit
  • Élő grafikonok, árfolyamok és szignálok megjelenítése
  • Másolja le automatikusan a sikeres kereskedők ügyleteit
  • Akár 10 000 $ számlanyitási bónusz*

A Mirror Trader a rugalmasságának köszönhetően tökéletes platform a kezdő és az olyan tapasztaltabb kereskedők számára egyaránt, akiknek nincs idejük figyelemmel követni a piacot és ügyleteket nyitni vagy zárni.

A Mirror Trader használata az AvaTrade-nél

Számlával rendelkezők:

Valós - A meglévő AvaTrade-számlája adataival itt

léphet be a Mirror Trader automatizált kereskedési szoftverbe.

Új Felhasználók:

Valós – Ha nincs valós számlája az AvaTrade-nél, akkor kattintson ide egy számla nyitásához. Ezt követően használja az AvaTrade-számlája adatait a Mirror Traderbe való bejelentkezéshez.

A Mirror Trader platform jellemzői A Mirror Tradert három fő módon használhatja:

Automatizált kereskedés

Ön eldönti, hogy mely stratégia szolgáltatókat szeretné követni. A Mirror Trader a stratégia szolgáltatókat másolva automatikusan ügyleteket nyit és zár, még akkor is, ha számítógépe kikapcsolt állapotban van. A döntés meghozatalát segítve áttekintheti az összes stratégia múltbeli teljesítményét és a viszonylagos kockázati tényezőket.

A Mirror Trader segítségével portfóliót állíthat össze különböző szolgáltatók stratégiáiból, és bármikor szabadon hozzáadhat és törölhet stratégiákat.

Félig automatizált kereskedés

A piaci grafikonokkal együtt kövesse figyelemmel a stratégia szolgáltatók élő szignáljait, majd válassza ki valós időben, hogy melyik ügyleteket szeretné lemásolni. A szoftver a stratégia szolgáltatóval összhangban automatikusan zárja az Ön pozícióját, de Ön dönthet a pozíció kézi zárása mellett is.

Manuális kereskedés

Használja a Mirror Trader grafikonkészítő eszközeinek teljes skáláját, hogy figyelemmel követhesse a piacot és ügyleteket köthessen. Ugyanakkor láthatja azt is, hogy a stratégia szolgáltatók milyen ügyleteket kötnek, így tájékoztatást kap a saját kereskedési döntéseihez.

A Mirror Trader segítségével Önnek megfelelően szabhatja testre a stratégiát – igényei szerint válasszon az automatizált, félig automatizált és a manuális kereskedés között. Regisztráljon még ma, és kezdje el használni az AvaTrade Mirror Tradert a kereskedéseihez.

Hogyan választok helyesen a stratégiák közül?

A Mirror Trader segítségével könnyű automatizálni a kereskedéseit:

  • Intelligens szűrők: azonosítsa, mely stratégiák illenek leginkább a kereskedési stílusához;
  • Teljesítmény Kimutatás: minden egyes stratégia teljesítményének mélyreható összefoglalása;
  • Portfólió: a követett stratégiák áttekintése;
  • Kockázatkezelés: állítson be stop és limit értékeket a portfóliója stratégiáira;
  • Figyelőlista: mielőtt a portfóliójához adná, kövesse figyelemmel azokat a stratégiákat, amelyek felkeltik a figyelmét.

A Mirror Trader csak egy a sok automatizált kereskedési platform közül, amelyeket az AvaTrade kínál az ügyfeleinek. Kínálatunk páratlan a piacon.

Nyisson egy AvaTrade-számlát és használja ki a testre szabható, automatizált kereskedést a Mirror Traderrel már ma.

A teljesítmény eredményének elméleti kiszámítása hátulütőkkel jár, ezekről alább olvashat. Nem garantáljuk, hogy a számlák az itt bemutatottakhoz hasonló hasznot vagy veszteséget fognak elérni vagy érhetnék el. Sőt, gyakran jelentős különbség van a teljesítmény feltételezett eredménye és egy adott kereskedési platformon elért tényleges eredmények között. A teljesítmény eredményének elméleti kiszámításával járó egyik hátulütő az, hogy a feltételezéseket általában utólag leszűrhető tanulságok alapján készítik. Továbbá az elméletben történő kereskedés nem jár pénzügyi kockázattal, és az elméleti kereskedés nem tudja teljes mértékben figyelembe venni a tényleges kereskedéssel járó pénzügyi kockázatokat. Például fontos tényező a veszteségek elviselésének képessége vagy egy kereskedési program betartása a veszteségek ellenére, hiszen ezek hátrányos hatással lehetnek a tényleges kereskedési eredményekre. Számos egyéb – általános piaci vagy egy adott kereskedési program megvalósításával kapcsolatos – tényező hat hátrányosan a tényleges kereskedési eredményre, ezeket lehetetlen teljes mértékben számításba venni. Előfordulhat, hogy a teljesítményt olyan rendszerüzemeltetők tették közzé, akik kevés vagy semmilyen tapasztalattal sem rendelkeznek a saját vagy az ügyfeleik nevében folytatott tényleges kereskedés terén. Mivel a tényleges kereskedési eredményeket nem lehet összehasonlítani az elméleti eredményekkel, ezért a kereskedőknek érdemes különösen óvatosnak lenniük, és nem bízniuk túlzott mértékben az elméleti eredményekben.