Mirror Trader

Rugalmas automatizált kereskedés az AvaTrade-del
A Mirror Trader biztosítja Önnek az egyik legátfogóbb és legrugalmasabb automatizált kereskedési platformot a piacon, amely segítségével a világ több száz tapasztalt kereskedőjét – más szóval stratégiaszolgáltatóját – „tükrözheti”, azaz másolhatja.

Miért érdemes a Mirror Traderen kereskedni?

 • Tapasztalt stratégiaszolgáltatók ügyleteit másolhatja le.
 • ÚJ! Másolja le a vezető fedezeti alapok prémium kereskedési stratégiáit.
 • Rugalmas kereskedési platform – alkalmas automatizált, félig automatizált és kézi kereskedésre.
 • Stratégiaszolgáltatók teljes portfóliója – válasszon stratégiaszolgáltatót a teljesítményük alapján.
 • Számtalan élő grafikon és mutató – minden, amire szüksége van a megfelelő technikai elemzéshez.

A Mirror Trader használata az AvaTrade-nél

Lépjen be a Mirror Traderbe A bejelentkezéshez használja a VALÓS AvaTrade-számlája belépési adatait.
Nyisson egy valós számlát Még nincs valós számlája az AvaTrade-nél?
Kockázatmentes gyakorlószámla Próbálja ki a kockázatmentes gyakorlószámlánkat a Mirror Traderen

A Mirror Trader főbb funkciói

Stratégiaszolgáltatók ügyleteinek tükrözése

A Mirror Trader egy algoritmikus kereskedési rendszer, amelyben a stratégiaszolgáltatók olyan kereskedési algoritmusokat terveznek, amelyek különböző típusú mutatók, oszcillátorok, tendenciák és technikai piacelemzések alapján elemzik a piacot. A Mirror Trader készítői gondos elővigyázatossággal választják ki ezeket a tájékozott, szakértő kereskedőket, és a stratégiájuk hosszú hitelesítési folyamaton megy keresztül, hogy a felhasználók letesztelt, bevált stratégiákat másolhassanak le. A felügyeletnek azt követően sincs vége, hogy a stratégiaszolgáltató a platformon elfogadásra kerül. A Mirror Trader csapata elkötelezett a magas minőségű kereskedési algoritmusok, valamint a szabályozott és védett környezetben zajló kereskedés mellett, ezért folyamatosan felügyeli és szabályozza a stratégiaszolgáltatók teljesítményét.

Új! – Fedezeti alapok algo stratégiái

A Mirror Trader platformon bemutatott új fedezeti alapok algo stratégia jelentős előrelépés az automatizált kereskedés világában. Az új funkció segítségével a kereskedők jól ismert, dollármilliókat kezelő fedezeti alapot követhetnek. A fedezeti alapok stratégiái korábban a több millió dollár értékű számlával és jelentős vagyonnal rendelkező ügyfeleket célozták meg. Most, hogy ez az új funkció elérhető a platformon, a lakossági kereskedők előtt is megnyílik a lehetőség, hogy csatlakozzanak a profikhoz, és élvezzék az automatizált kereskedés következő generációját.

A kereskedési jelzések követése

A Mirror Trader platformon van egy „Élő jelzések” rendszer, amely a piacon a stratégiaszolgáltatók „Vételi” és „Eladási” jelzéseit követi figyelemmel. A rendszer lehetővé teszi, hogy a kereskedők ne a teljes stratégiát, hanem csak egy-egy ügyletet másolhassanak le. Amikor egy stratégiaszolgáltató köt egy ügyletet, akkor az megjelenik az Élő jelzések fülön, így azt a kereskedők korlátozott ideig lemásolhatják. A platform adatok biztosításával segíti a kereskedőket abban a döntésben, hogy lemásolják-e az ügyletet vagy sem. Minden megjelenített jelzésnél olyan információkat biztosítunk, mint a stratégiaszolgáltató neve, a devizapár, a jelzés lemásolására hátralévő idő, és az adott ügyletet másoló felhasználók száma. További adatok is rendelkezésére állnak a jelzést küldő stratégiaszolgáltatóról: teljesítményt jelző grafikonok, pipek, T-pontszám, és ügyletek összes száma. Az információk a stratégiaszolgáltató elmúlt 30 napban folytatott tevékenységére vonatkoznak.

A kereskedési módszer kiválasztása

A Mirror Trader segítségével a felhasználók teljes mértékben a kezükben tartják a kereskedést. A platform három kereskedési módot tesz lehetővé, a rendszer hasznosságának maximalizálása érdekében ezek variálhatók. A kereskedők tetszés szerint választhatják ki a kereskedési módot, és vegyesen alkalmazhatják az automatizált, a félig automatizált és a kézi kereskedést.
Automatizált kereskedés
A platformon az automatizált kereskedési mód aktiválásra kerül, ha a kereskedő a felhasználói portfóliójához hozzáad egy stratégiát. Minden felhasználó testre szabhatja a stratégiát: kiválasztható a stratégia által szolgáltatott jelzések alapján megnyitott pozíciók maximum száma, szüneteltethető a stratégia, és a stratégiaszolgáltató által megnyitott jövőbeni pozíciókra limitek és stopok állíthatók be. Miután a stratégia hozzá lett adva a felhasználó portfóliójához és a stratégiaszolgáltató köt egy ügyletet, a Mirror Trader szervere automatikusan le fogja másolni az ügyletet a felhasználó platformján, így megnyitja a pozíciót.
Félig automatizált kereskedés
A félig automatizált kereskedés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a stratégiaszolgáltató egész stratégiája helyett csak egy-egy ügyletét másolják le. Minden egyes jelzés után csak korlátozott idő áll rendelkezésre a másolásra, ezt követően a felhasználó nem másolhatja le az ügyletet. A teljesen automatizált másoláshoz hasonlóan a felhasználó ebben az esetben is testre szabhatja a kereskedést, meghatározhatja a méretét, és az ügylet védelme érdekében stopokat és limiteket állíthat be.
Kézi kereskedés
A Mirror Trader az automatizált és félig automatizált kereskedés mellett lehetővé teszi a kézi kereskedést is. A platformon három módon lehetséges a pozíció kézi megnyitása:
 1. Pozíciót nyithat az Élő grafikon jobb felső szélén látható Árfolyamok grafikonon
 2. Pozíciót nyithat a platform tetején látható Árfolyamok sávban.
 3. Pozíciót nyithat a platform jobb oldalán látható Árfolyamok fülön.

Hogyan válasszak stratégiaszolgáltatót?

A kereskedés kockázatos vállalkozás. Automatizált és félig automatizált kereskedés esetén egyaránt szükséges körültekintően megfigyelni és gondos óvatossággal szűrni a stratégiaszolgáltatókat, ezért a Mirror Trader a stratégiák szűrésén túl mindes stratégiaszolgáltatónál teljes portfóliót mutat be, így a kereskedők kiválaszthatják azt, aki leginkább megfelel nekik.
Stratégiakártyák
A szabályozás és a platform felhasználóinak biztosított átláthatóság melletti elkötelezettség részeként a Mirror Trader minden stratégiaszolgáltatója teljes portfólióval rendelkezik, aminek a segítségével a felhasználók körültekintően és óvatosan választhatják ki a másolandó stratégiát. Ha a kereskedő a Stratégia fülön az egyes stratégiaszolgáltatókra kattint, akkor láthatja a stratégiakártyát, és hasznos információt szerezhet a stratégiaszolgáltató teljesítményéről. A stratégiakártyán olyan információk olvashatók, mint a kereskedési előzmények, teljesítménnyel kapcsolatos statisztikák, ideértve az összes nyitott és zárt pozíciót, T-pontszám, pipek stb.
A stratégiák szűrése
A kereskedők a platform Stratégiák nevű fülén különféle előre beállított vagy testre szabott szűrőket használhatnak, ami lehetővé teszi, hogy kiválasszák a követendő stratégiát vagy azt egy figyelőlistához adják. A platformon négy előre beállított szűrő van:
 1. Legtöbbet választott: ezekre a stratégiákra iratkoztak fel a legtöbben az elmúlt 30 napban.
 2. Legjobb T-pontszám: a magastól az alacsonyig a T-pontszám szerint rangsorolja a stratégiákat.
 3. Legnagyobb forgalom: az elmúlt 30 napban végrehajtott élő ügyletek száma szerint szűri a stratégiákat.
 4. Legmagasabb egyenleg: a legnagyobb élő egyenleg szerint rangsorolja a stratégiákat.
 5. Piacalapú: a pozitív tendenciákat, az elmúlt három hónapban szerzett nyereséget (külön-külön hónaponként), és az alacsony kockázatot mutatja (DD) a legjobbtól a leggyengébbig.

Élő grafikonok

Az Élő grafikonok fül a Mirror Trader platform szíve. A fülön belül a kereskedők további grafikonokat tudnak megnyitni, amik testre szabhatók a különféle kereskedett eszközök, időintervallum és grafikontípus szerint. A kereskedők oszcillátorokat adhatnak hozzá, és megfigyelhetik az eszközzel szembeni hangulatot, tehát azt, hogy hány kereskedő és stratégiaszolgáltató nyitott meg vételi vagy eladási pozíciót egy adott eszköz esetében. A grafikon megnövelhető és lekicsinyíthető, továbbá rá lehet közelíteni.

Felhasználóbarát felület

Az AvaTrade elkötelezett a felhasználók segítése mellett, ezért a legfejlettebb és leginkább felhasználóbarát platformot nyújtja az ügyfeleinek, hogy optimalizálhassa a kereskedési élményüket. A Mirror Trader platform elérhető az AvaTrade összes ügyfele számára, felhasználóbarát, könnyen és gyorsan megtanulható a használata, bemutatja a kezdeti lépéseket, továbbá online segítséget és támogatást nyújt.