ZuluTrade

ZuluTrade

Egyszerű automatizált devizakereskedés a ZuluTrade-del

A ZuluTrade felhasználóbarát automatizált közösségi kereskedési számlájával egyszerűbb és kevésbé időigényes a devizakereskedés.

Több ezer tapasztalt jelzésszolgáltató közül választhat, és a ZuluTrade peer-to-peer (személyek közötti) kereskedési rendszere automatikusan végrehajtja a jelzésszolgáltató minden ügyletét az Ön AvaTrade-számláján.

  • Szerezze meg több mint 50 devizapár automatizált kereskedési jelzését
  • Az egyszerűen beállítható varázsló segítségével alakítsa ki portfólióját könnyedén
  • Megtekintheti az összes jelzésszolgáltató múltbeli teljesítményét és a felhasználói véleményeket
  • A kockázatkezelési eszközök segítségével az Ön kezében van a számlája irányítása

Automatizálja a devizakereskedést az AvaTrade ZuluTrade-számlával, és szerezze meg az új ügyfeleknek járó akár 10 000 $ bónuszt.

A legjobb jelzések kiválasztása

A ZuluTrade élő teljesítménytáblázatai egyszerűvé teszik az Ön számára legalkalmasabb jelzésszolgáltató kiválasztását. Egy szempillantás alatt összehasonlíthatja a legjövedelmezőbb szolgáltatókat, szűrheti a kedvelt devizanemeket, részletes kereskedési statisztikákat tekinthet meg, és felhasználói véleményeket olvashat.

A ZuluTrade használata az Avával

A ZuluTrade segítségével feliratkozhat a külső jelzésszolgáltatókra és az Ön AvaTrade-számláján automatikusan végrehajtásra kerülnek a kereskedési jelzéseik anélkül, hogy Önnek bármit is tennie kellene.

Miután létrehozta és pénzzel feltöltötte a számláját, a beállítási varázsló segítségével pillanatok alatt kiválaszthatja a legjobb jelzésszolgáltatókat. A ZuluTrade a pénzösszegének és az előnyben részesített kockázati szintnek megfelelően automatikusan javaslatokat ad Önnek.

Bármikor hozzáadhat és törölhet jelzésszolgáltatókat, emellett használja az élő teljesítménytáblázatokat, a felhasználói véleményeket és az összehasonlító eszközt a portfóliója tökéletesítésére.

A ZuluTrade szerverei minden kereskedési jelzést automatikusan feldolgoznak – a rendszer ezt követően végrehajtja az ügyletet a számláján.

Nincs emberi közbeavatkozás, sem közvetlen kapcsolat az Ön számlája és más kereskedők között, így sértetlen a kereskedési számlája biztonsága és adatvédelme.

A ZuluTrade kompatibilis az AvaTradeAct USD-, GBP-, EUR- és AUD-alapú számláival.

A ZuluTrade-számla kezelése

A ZuluTrade különféle eszközök biztosításával segít Önnek ellenőrzés alatt tartani a számlája biztonsági szintjét.

A kockázatmérő sáv használatával beállíthatja a teljes portfóliójára vonatkozóan előnyben részesített kockázati szintet, emellett részletes kockázatkezelési beállításokat is használhat az egyéni jelzésszolgáltatókhoz.

A ZuluGuard eszköz további biztonságot nyújt a számlájának: figyelemmel követi a jelzésszolgáltatót és lépéseket tesz, ha a kereskedési stratégia radikális változását veszi észre.

Nyisson egy ZuluTrade-számlát már ma, és egyszerűsítse a kereskedését.

Ha Ön már az AvaTrade ügyfele

A már meglévő valós AvaTradeAct-számlájához hozzáadhatja a ZuluTrade funkciót. Kattintson a valós számla nyitása (Open Real Account) gombra, kattintson az „igen”-re, amikor azt kérdezik, hogy már van-e AvaTrade-számlája, majd kérésre adja meg az AvaTrade-számlája számát.

Jogi nyilatkozat

Kérem, ügyeljen arra, hogy a tőzsdén kívüli lakossági devizakereskedés jelentős kockázatokkal járhat. Nem alkalmas minden kereskedő számára, ezért bizonyosodjon meg arról, hogy érti a kereskedéssel járó kockázatokat, és szükség esetén független szakértői véleményt kér. A vélemények, a hírek, a kutatások, az elemzések, a stratégiák teljesítménye, az árak, a grafikonok és más információk nem feltétlenül irányadók valamilyen jövőbeli eredményre nézve és nem minősülnek javaslatnak. A múltbeli teljesítmény nem irányadó a jövőbeli teljesítményre nézve. A kereskedési vezető múltbeli teljesítménye nem feltétlenül irányadó a jövőbeli eredményre nézve. A befektetők hozamai jelentősen eltérhetnek a kereskedési vezetőétől az árfolyamcsúszás, a díjak, az üzletkötői spreadek, a volatilitás és más piaci körülmények miatt. Ha további ügyleteket is köt a számláján, vagy módosítja, törli a program által generált megbízást, a követett kereskedési vezető eredményétől jelentősen eltérő eredményt érhet el. A kereskedési program ugyanazt a tőkeáttételt használja, mint az Ön programjába épített jelzéseket adó kereskedési vezetők; a tőkeáttétel kereskedési vezetőnként és ügyletenként változhat. A kereskedési vezető jelzéseinek követésére kijelölt pénzösszeg növelésével és csökkentésével a kereskedési vezetőtőétől jelentősen eltérő nyereséget és veszteséget érhet el, továbbá a program kockázati szintjét csökkentheti vagy növelheti.