Az AvaTrade-ről

AvaTrade az online kereskedés
innovatív úttörője már 2006 óta.

A társaságot pénzügyi szakemberek és az internetes
kereskedelem szakértőinek közös erőfeszítésével hoztuk
létre azzal a céllal, hogy tökéletes online élményt
nyújtsunk a lakossági kereskedőknek.

Tisztesség és
becsületesség
Az ügyfélszolgálat
mindenek felett
Rendíthetetlen
önértékelés
Folyamatos
újítás

Az értékeink

Az AvaTrade elkötelezett az alapértékei mellett, amelyek meghatározzák az ügyfeleinkkel és a partnereinkkel fenntartott kapcsolatainkat, és irányítanak minden egyes döntés meghozatalakor.

A célunk

Az AvaTrade eltökélten segíti az embereket abban, hogy magabiztosan kereskedjenek és egy innovatív és megbízható környezetben fektessék be a pénzüket; ezt a legjobb ügyfélszolgálat és megalkuvást nem tűrő tisztesség támogatja.

Az AvaTrade-ről

Háttér

Az AvaTrade néhány év leforgása alatt rendkívüli mértékben terjeszkedett, világszerte több mint 200,000 regisztrált ügyfelünk több mint kétmillió ügyletet köt havonta. A cég teljes kereskedési forgalma meghaladja a havi 60 milliárd dollárt.

Az AvaTrade ügyfélközpontú szemlélete, párosítva a szilárd pénzügyi háttérrel, egyedülálló az online kereskedés terén. A 24 órás többnyelvű ügyfélszolgálattól kezdve a platformok és szolgáltatások széles köréig az AvaTrade minden szintű kereskedő számára megteremtette az optimális kereskedési környezetet. Az AvaTrade széles szolgáltatási köre magában foglalja a kereskedési eszközök teljes skáláját, ideértve a devizapárokat, a részvényeket, a tőzsdei árukat és az indexeket.

Az Ava egy nemzetközi vállalat, regionális irodákkal és értékesítési központokkal rendelkezik Párizsban, Dublinban, Milánóban, Tokióban és Sydneyben. A cég ügyvezetési székhelye székhelye Írországban, Dublinban van.

Ön akár tapasztalt, akár kezdő kereskedő, az AvaTrade rugalmas kereskedési platformjai és szolgáltatásai az egyszerűség és kifinomultság megfelelő egyensúlyát biztosítják Önnek. Nem csoda, hogy az Ava 2009 óta kilenc díjat nyert az iparágban.

Szívesen várjuk, hogy csatlakozzon Ön is a több ezer kereskedőhöz és partnerhez, akik az AvaTrade-et választották kedvenc kereskedői portáljuknak. Kattintson ide a kezdéshez

Irodáink világszerte

AvaTrade
Financial Centre
Five Lamps Place
Amiens Street,
Dublin 1 Ireland
Italy
Viale Enrico Forlanini 23
20134
Milano
France
29 rue de Bassano
75008
Paris
Japan
Minatoku Akasaka
2-18-1
Tokyo
Spain
Calle Capitan Haya 1 Planta 15
Madrid
Australia
Level 13 2 park street
Sydney NSW 2000
Mongolia
Bayangol duureg 2 horoo “Nemut” group 202 тоот (bayangol duurgin shuuhin chanh ard)
China
SOHO Shangdu, Chaoyang District, Beijing
Nigeria
Ojimadu Nwaeze House,
20 POW
Mafemi Crescent,
Jabi District
Abuja
Chile
Cerro el Plomo 5931
Oficina 514
Las Condes
Santiago
South Africa
70 Grayston Drive, second floor
Sandton 2196
Johannesburg