Menedzsment

Dáire Ferguson

Dáire Ferguson, AvaTrade Vezérigazgatója

Ferguson úr az AvaTrade-hez került, miután a Bristol Myers Squibb, a globálisan vezető gyógyszeripari vállalatnál az európai és ázsiai Senior Teasury Menedzseri pozíciót töltötte be. Ezt megelőzően vállalati forex csoportvezetőként szolgált nagy nemzetközi bankszektorra specializálódott vagyonkezelő csoportoknál Londonban és Dublinban. 2008-ban csatlakozott az AvaTrade-hez Kereskedési és Kockázatkezelési Igazgatóként. Ferguson úr Informatikai és Üzleti diplomát szerzett a Dublini Egyetem Főiskoláján Írországban és és a Lindenwood Egyetemen Missouri-ban az Egyesült Államokban.

Sari Hemmendinger, CFO

Sari Hemmendinger, Pénzügyi igazgató

Hemmendinger Asszony azt követően érkezett az AvaTrade-hez, hogy a PwC, az 5 globális könyvelő cég egyikének vezetője volt. 2015-ben pénzügyi vezetőként csatlakozott az AvaTrade-hez. Hemmendinger Asszony jogi területen szerzett mesterfokozatot, számviteli és informatikai rendszerek szakon szerzett diplomát, valamint könyvvizsgálói minősítéssel is rendelkezik.

Turlough McIntyre

Turlough McIntyre ,Kockázatkezelési Alelnök

Mr.McIntyre több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi piacon. 2011-ben csatlakozott az AvaTrade-hez, miután az Allied Irish Banknál és egy nagy számviteli cégnél dolgozott Írországban. McIntyre úr az Ír Nemzeti Egyetemen egyedülálló kitüntetéssel végzett matematikából Maynooth-ban és mester diplomát szerzett pénzügy és tőkepiacok szakon a Dublini Városi Egyetemen, valamint további mesterfokozatot szerzett matematikából az Ír Nemzeti Egyetemen Galway-ben.

Ian Webb

Ian Webb, Megfelelősségi Vezérigazgató -Helyettes

Webb úr több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szolgáltatások területén. Az AvaTrade-hez való csatlakozása előtt 10 éven át a Citco Bank Nederland N.V-nél a Megfelelőségi és MLRO osztály vezetőjeként tevékenykedett. A Deutsche Banknál kezdte pályafutását. Webb úr Tanúsított Pénzmosási Szakértő (ACAMS). Továbbá diplomákat szerzett Megfelelősségi szakon az Ír banki és Pénzügyi Szabályozás Intézményében az Írországi Nemzeti Főiskolán.

Peadar O’Shea

Peadar O’Shea, Nem-Ügyvezető Igazgató

O’Shea úr, a Morgan Stanley egykori ügyvezető igazgatója londoni vállalkozó és befektető. Szakmai pályafutását a globális tőkepiacok középpontjába helyezte, kezdetben Írország Központi Bankjával, majd a Morgan Stanley londoni irodájánál volt ügyvezető igazgató. A Morgan Stanley Globális Befektetési Stratégiai Csoportjához is rendszeresen írta a cégekről szóló befektetési kutatási publikációit. O’Shea úr jelenleg egy vezető befektetési alapkezelő cég tanácsadó igazgatójaként tevékenykedik, valamint több igazgatósági és vezető tanácsadói pozíciót tölt be.