Management

Dáire Ferguson, AvaTrade Vezérigazgatója

Ferguson úr az AvaTrade-hez került, miután a Bristol Myers Squibb, a globálisan vezető gyógyszeripari vállalatnál az európai és ázsiai Senior Teasury Menedzseri pozíciót töltötte be. Ezt megelőzően vállalati forex csoportvezetőként szolgált nagy nemzetközi bankszektorra specializálódott vagyonkezelő csoportoknál Londonban és Dublinban. 2008-ban csatlakozott az AvaTrade-hez Kereskedési és Kockázatkezelési Igazgatóként. Ferguson úr Informatikai és Üzleti diplomát szerzett a Dublini Egyetem Főiskoláján Írországban és és a Lindenwood Egyetemen Missouri-ban az Egyesült Államokban.

Sari Hemmendinger, Pénzügyi igazgató

Hemmendinger Asszony azt követően érkezett az AvaTrade-hez, hogy a PwC, az 5 globális könyvelő cég egyikének vezetője volt. 2015-ben pénzügyi vezetőként csatlakozott az AvaTrade-hez. Hemmendinger Asszony jogi területen szerzett mesterfokozatot, számviteli és informatikai rendszerek szakon szerzett diplomát, valamint könyvvizsgálói minősítéssel is rendelkezik.

Turlough McIntyre ,Kockázatkezelési Alelnök

Mr.McIntyre több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi piacon. 2011-ben csatlakozott az AvaTrade-hez, miután az Allied Irish Banknál és egy nagy számviteli cégnél dolgozott Írországban. McIntyre úr az Ír Nemzeti Egyetemen egyedülálló kitüntetéssel végzett matematikából Maynooth-ban és mester diplomát szerzett pénzügy és tőkepiacok szakon a Dublini Városi Egyetemen, valamint további mesterfokozatot szerzett matematikából az Ír Nemzeti Egyetemen Galway-ben.

Ian Webb, Megfelelősségi Vezérigazgató -Helyettes

Webb úr több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szolgáltatások területén. Az AvaTrade-hez való csatlakozása előtt 10 éven át a Citco Bank Nederland N.V-nél a Megfelelőségi és MLRO osztály vezetőjeként tevékenykedett. A Deutsche Banknál kezdte pályafutását. Webb úr Tanúsított Pénzmosási Szakértő (ACAMS). Továbbá diplomákat szerzett Megfelelősségi szakon az Ír banki és Pénzügyi Szabályozás Intézményében az Írországi Nemzeti Főiskolán.

Peadar O’Shea, Nem-Ügyvezető Igazgató

O’Shea úr, a Morgan Stanley egykori ügyvezető igazgatója londoni vállalkozó és befektető. Szakmai pályafutását a globális tőkepiacok középpontjába helyezte, kezdetben Írország Központi Bankjával, majd a Morgan Stanley londoni irodájánál volt ügyvezető igazgató. A Morgan Stanley Globális Befektetési Stratégiai Csoportjához is rendszeresen írta a cégekről szóló befektetési kutatási publikációit. O’Shea úr jelenleg egy vezető befektetési alapkezelő cég tanácsadó igazgatójaként tevékenykedik, valamint több igazgatósági és vezető tanácsadói pozíciót tölt be.