Szabályozás

Engedéllyel rendelkező, szabályozott befektetési cég

AvaTrade a Forex, CFD, nyersanyagok, részvények, ETF, kötvények és indexek online kereskedésére specializálódott. A társaság engedélyekkel rendelkezik és számos országban szabályozott a tevékenysége. Ezzel az Ava ügyfelei megnyugodhatnak, hogy stabil, megbízható szolgáltatóval kereskednek, mégpedig hivatalosan szabályozott környezetben*. Cégünknek szigorú megfelelőségi követelményeknek kell eleget tennie, többek között az ügyfélvagyon kezelésének módjával, az ügyfélpénzek biztonságával és a pénzügyi beszámolással kapcsolatban. Az alábbi szabályozott területeken rendelkezünk engedéllyel:

Európai Unió

Az AVA Trade EU Ltd. Írországban bejegyzett vállalkozás, melyet a Central Bank of Ireland. ((Ír Központi Bank) szabályoz. (Hivatkozási szám: C53877) Az AVA Trade EU Ltd. engedéllyel rendelkező, a pénzügyi eszközök piacairól szóló irányelv (MiFID) rendelkezéseinek megfelelő befektetési vállalkozás. A MiFID a befektetési szolgáltatásoknak az Európai Gazdasági Térség területén érvényes harmonizált szabályozását biztosítja. Javítja a hatékonyságot és a pénzügyi átláthatóságot, és erősebb fogyasztói védelmet biztosít a befektetési szolgáltatások területén.

Székhely:
AvaTrade Pénzügyi Központ
Five Lamps Place
Amiens Street
Dublin 1
Ireland

Ausztrália

Az Ava Capital Markets Australia Pty. Ltd. Ausztráliában az Australian Securities & Investments Commission (Ausztrál Befektetési és Értékpapírfelügyelet) engedélyével rendelkezik (engedélyszám: 406684). Az ASIC Ausztrália vállalati, piaci és pénzügyi szolgáltatásokat szabályozó hatósága, amely a tisztességes és átlátható pénzügyi piacokért felelős.

Székhely:
AvaTrade Capital Markets Australia Pty Ltd.
Level 13
2 park street
Sydney NSW 2000
Ausztrália

ASIC SZABÁLYOZÁSI ÚTMUTATÓ 227

Az ausztráliai engedély és szabályozás csak az ausztrál állampolgárságú ügyfelekre vonatkozik.

Nemzetközi (B.V.I)

Az Ava Financial Ltd. a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett pénzügyi szolgáltató vállalkozás. Az engedélyezés a Brit Virgin-szigetek Financial Services Commission (Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete) részéről jelenleg folyamatban van. A BVI Financial Services Commission a terület egyetlen pénzügyi szolgáltatásokat szabályozó hatósága, amely a pénzügyi szolgáltató társaságok és személyek engedélyének kiadásáért felelős.

Székhely:
Euro American Trust Building
POB 3483
Road Town, Tortola
Brit Virgin-szigetek

Japán

Az Ava Trade Japan K.K. Japánban a Financial Services Agency (Pénzügyi Szolgáltatások Hivatala; engedélyszám: 1662), a Financial Futures Association of Japan (Japán Határidős Pénzügyek Egyesülete (Engedélyszám: 1574).

Székhely:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokyo
Japan

Dél-Afrika

2016 óta az AvaTrade a Dél Afrikai piacon is jelen van ’Ava Capital Markets Pty Ltd’ néven és a Financial Services Board (FSB) felügyelete alatt áll – FSP Engedély Száma: – 45984.

A Dél-Afrikai iroda a tizenegyedik nemzetközi irodája az AvaTrade-nek, ezek közül 3 iroda 2015 év eleje óta nyílt meg. Az AvaTrade belépése a Dél-Afrikai piacra egyértelműen a cég növekedésének és pozitív irányba mozgásának a jele.