Szabályozás

Engedéllyel rendelkező, szabályozott befektetési cég

Az AvaTrade a Forex, a részvénykereskedelem valamint az árucikk, ETF, kötvény és index CFD-k online kereskedelmére specializálódott. A csoport különböző országokban szabályozott és rendelkezik engedélyekkel; így biztosítva ügyfeleinek a nyugalmat, amit a megbízható és megalapozott brókerrel való kereskedés nyújt. Az AvaTrade szigorú szabályok betartására kötelezett, többek között az ügyféleszközök kezelésével, az ügyfélpénz biztonságával és a pénzügyi beszámolókkal kapcsolatban. A következő területeken rendelkezik engedélyekkel, illetve szabályozott:

European Union

Az AVA Trade EU Ltd Írországban bejegyzett vállalat, és a Central Bank of Ireland (Ír Központi Bank) szabályozása alatt áll. (Hivatkozási szám: C53877) Az AVA Trade EU Ltd engedélyezett, a Pénzügyi eszközök piacáról szóló irányelvnek (MIFID) megfelelő pénzügyi befektetési vállalkozás. A MIFID az Európai Gazdasági Térségen belül működő befektetési szolgáltatások harmonizált szabályozási rendszerét biztosítja. Növeli a hatékonyságot és a pénzügyi átláthatóságot, valamint a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatan jelentősebb fogyasztóvédelmet biztosít.

Az iroda címe:
AvaTrade Financial Centre
Five Lamps Place
Amiens St, Mountjoy
Dublin
D01 A7V2
Írország

Ausztrália

Az Ava Capital Markets Australia Pty Ltd engedélyét Ausztráliában az Australian Securities & Investments Commission (Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság) (Engedélyszám.: 406684). Az ASIC Ausztrália vállalati, piaci és pénzügyi szolgáltatási szabályozója, és a pénzügyi piacok tisztességes és átlátható működésének biztosításáért felel. Az ausztráliai engedély és szabályozás kizárólag az ausztrál lakosokra vonatkozik(ASIC SZABÁLYOZÁSI ÚTMUTATÓ 227)

Az iroda címe:
AvaTrade Capital Markets Australia Pty Ltd.
Level 13
2 park street
Sydney NSW 2000
Ausztrália

Nemzetközi (B.V.I)

Az Ava Trade Ltd a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett és teljes mértékben engedélyezett pénzügyi szolgáltató, amely a British Virgin Islands Financial Services Commission (Brit Virgin-szigetek Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága) szabályozása alatt áll. A B.V.I Financial Services Commission a terület egyetlen pénzügyi szolgáltatási szabályozója, amely a pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó vállalatok és személyek tevékenységének engedélyezéséért és szabályozásáért felel.

Az iroda címe:
Euro American Trust Building
PO Box 3483
Road Town, Tortola
Brit Virgin-szigetek

Japán

Az Ava Trade Japan K.K. vállalatot Japánban a Financial Services Agency (Pénzügyi Szolgáltatások Ügynöksége) (Engedélyszám: 1662), Financial Futures Association of Japan (Japán Határidős Ügyletek Egyesülete) (Engedélyszám: 1574) engedélyezi és felügyeli.

Az iroda címe:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokyo
Japán

Dél-afrikai Köztársaság

Az Ava Trade 2016-tól „Ava Capital Markets Pty Ltd” néven része a dél-afrikai piacnak. Szabályozója a South African Financial Sector Conduct Authority (Dél-afrikai Pénzügyi Szabályozó Hatóság) (FSCA sz.45984).

Az iroda címe:
No. 70 Grayston Drive
2nd Floor
Sandton, Johannesburg
Dél-afrikai Köztársaság
2196