Szabályozás

Engedéllyel rendelkező, szabályozott befektetési cég

Az AvaTrade a Forex, a részvénykereskedelem valamint az árucikk, ETF, kötvény és index CFD-k online kereskedelmére specializálódott. A csoport különböző országokban szabályozott és rendelkezik engedélyekkel; így biztosítva ügyfeleinek a nyugalmat, amit a megbízható és megalapozott brókerrel való kereskedés nyújt. Az AvaTrade szigorú szabályok betartására kötelezett, többek között az ügyféleszközök kezelésével, az ügyfélpénz biztonságával és a pénzügyi beszámolókkal kapcsolatban. A következő területeken rendelkezik engedélyekkel, illetve szabályozott:

European Union

Az AVA Trade EU Ltd Írországban bejegyzett vállalat, és a Central Bank of Ireland (Ír Központi Bank) szabályozása alatt áll. (Hivatkozási szám: C53877) Az AVA Trade EU Ltd engedélyezett, a Pénzügyi eszközök piacáról szóló irányelvnek (MIFID) megfelelő pénzügyi befektetési vállalkozás. A MIFID az Európai Gazdasági Térségen belül működő befektetési szolgáltatások harmonizált szabályozási rendszerét biztosítja. Növeli a hatékonyságot és a pénzügyi átláthatóságot, valamint a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatan jelentősebb fogyasztóvédelmet biztosít.

Az iroda címe:
AvaTrade
Dockline
Mayor Street
Dublin 1, D01 K8N7
Írország

DT Direct Investment Hub Ltd. wird von der Cyprus Securities and Exchange Commission ( Nr. 347/17). reguliert. DT Direct Investment Hub Ltd. ist eine lizenzierte Investmentfirma, welche die Richtlinie über Märkte für Finanzinstrumente (MiFID) erfüllt. MiFID bietet ein harmonisiertes Regelwerk für Wertpapierdienstleistungen im Europäischen Wirtschaftsraum. MiFID erhöht die Effizienz und finanzielle Transparenz und bietet einen besseren Verbraucherschutz bei Investmentdienstleistungen.

Az iroda címe:
74 Archiepiskopou Makariou C’
Amaranton Court
2nd Floor
Mesa Geitonia
Limassol
Ciprus

Lengyel képviselet

Az AVA Trade EU Ltd az AvaTrade EU engedélye alapján működteti lengyel képviseletét, amelyet a Lengyel Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (https://www.knf.gov.pl/en/ENTITIES#693023) hagyott jóvá

Office Address:
Ul. Postępu 15,
02-676 Warszawa
Poland

Ausztrália

Az Ava Capital Markets Australia Pty Ltd engedélyét Ausztráliában az Australian Securities & Investments Commission (Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság) (Engedélyszám.: 406684). Az ASIC Ausztrália vállalati, piaci és pénzügyi szolgáltatási szabályozója, és a pénzügyi piacok tisztességes és átlátható működésének biztosításáért felel. Az ausztráliai engedély és szabályozás kizárólag az ausztrál lakosokra vonatkozik(ASIC SZABÁLYOZÁSI ÚTMUTATÓ 227)

Az iroda címe:
Ava Capital Markets Pty Ltd C/O WeWork
Ground Floor, 320 Pitt Street
Sydney NSW 2000
Ausztrália

Nemzetközi (B.V.I)

Az Ava Trade Markets Ltd a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett és teljes mértékben engedélyezett pénzügyi szolgáltató, amely a British Virgin Islands Financial Services Commission (No. SIBA/L/13/1049) (Brit Virgin-szigetek Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága) szabályozása alatt áll. A B.V.I Financial Services Commission a terület egyetlen pénzügyi szolgáltatási szabályozója, amely a pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó vállalatok és személyek tevékenységének engedélyezéséért és szabályozásáért felel .

Az iroda címe:
Kingston Chambers,
PO Box 173,
Road Town, Tortola British Virgin Islands
BVI

Japán

Az Ava Trade Japan K.K. vállalatot Japánban a Financial Services Agency (Pénzügyi Szolgáltatások Ügynöksége) (Engedélyszám: 1662), Financial Futures Association of Japan (Japán Határidős Ügyletek Egyesülete) (Engedélyszám: 1574).

Az iroda címe:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokyo
Japán

Dél-afrikai Köztársaság

Az Ava Trade 2016-tól „Ava Capital Markets Pty Ltd” néven része a dél-afrikai piacnak. Szabályozója a South African Financial Sector Conduct Authority (Dél-afrikai Pénzügyi Szabályozó Hatóság) (FSCA sz.45984).

Az iroda címe:
No. 70 Grayston Drive
2nd Floor
Sandton, Johannesburg
Dél-afrikai Köztársaság
2196

Közel-Kelet

Az Ava Trade Middle East Ltd tevékenységét az Abu Dhabi Global Market pénzügyi szolgáltatási szabályozó hatóság (No.190018).

Az ADGM pénzügyi szolgáltatásokat szabályozó hatósága alapításának célja az volt, hogy a  hogy a potenciális kockázatok és a nemkívánatos hatások kezelésével támogassa a progresszív pénzügyi szolgáltatási környezetet és fenntartsa az egész nemzetközi pénzügyi központ integritását.

Az FSRA szabályzatok és a nemzetközileg elismert szabványokról mintázott és azokkal összhangban álló ADGM szabályok és rendeletek betartása biztosítja a pénzügyi vállalatok stabil működését, a piaci szereplők egyenlő feltételek melletti versenyét, és a befektetők legjobb érdekeinek védelmét.

Izrael

Az ATrade Ltd az Izraeli Értékpapír-piaci Hatóság (Israel Securities Authority) ( sz:.514666577) szabályozása alatt áll Izraelben. Az Izraeli Értékpapír-piaci Hatóság Izrael nemzeti értékpapír-szabályozója, amely a pénzügyi intézmények tevékenységének szabályozásáért és felügyeletéért felel.

Az iroda címe:
Arieh Shenkar St 9
Herzliya, 4672509
Izrael