Engedéllyel rendelkező, szabályozott befektetési cég

Az AvaTrade a Forex, a részvénykereskedelem valamint az árucikk, ETF, kötvény és index CFD-k online kereskedelmére specializálódott. A csoport különböző országokban szabályozott és rendelkezik engedélyekkel; így biztosítva ügyfeleinek a nyugalmat, amit a megbízható és megalapozott brókerrel való kereskedés nyújt. Az AvaTrade szigorú szabályok betartására kötelezett, többek között az ügyféleszközök kezelésével, az ügyfélpénz biztonságával és a pénzügyi beszámolókkal kapcsolatban. A következő területeken rendelkezik engedélyekkel, illetve szabályozott:

European Union

Az AVA Trade EU Ltd Írországban bejegyzett vállalat, és a Central Bank of Ireland (Ír Központi Bank) szabályozása alatt áll. (Hivatkozási szám: C53877) Az AVA Trade EU Ltd engedélyezett, a Pénzügyi eszközök piacáról szóló irányelvnek (MIFID) megfelelő pénzügyi befektetési vállalkozás. A MIFID az Európai Gazdasági Térségen belül működő befektetési szolgáltatások harmonizált szabályozási rendszerét biztosítja. Növeli a hatékonyságot és a pénzügyi átláthatóságot, valamint a befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatan jelentősebb fogyasztóvédelmet biztosít.

Az iroda címe:
AvaTrade Financial Centre
Five Lamps Place
Amiens St, Mountjoy
Dublin
D01 A7V2
Írország

Lengyel képviselet

Az AVA Trade EU Ltd az AvaTrade EU engedélye alapján működteti lengyel képviseletét, amelyet a Lengyel Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (https://www.knf.gov.pl/en/ENTITIES#693023) hagyott jóvá

Office Address:
Ul. Postępu 15,
02-676 Warszawa
Poland

Ausztrália

Az Ava Capital Markets Australia Pty Ltd engedélyét Ausztráliában az Australian Securities & Investments Commission (Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság) (Engedélyszám.: 406684). Az ASIC Ausztrália vállalati, piaci és pénzügyi szolgáltatási szabályozója, és a pénzügyi piacok tisztességes és átlátható működésének biztosításáért felel. Az ausztráliai engedély és szabályozás kizárólag az ausztrál lakosokra vonatkozik(ASIC SZABÁLYOZÁSI ÚTMUTATÓ 227)

Az iroda címe:
Ava Capital Markets Pty Ltd C/O WeWork
Ground Floor, 320 Pitt Street
Sydney NSW 2000
Ausztrália

Nemzetközi (B.V.I)

Az Ava Trade Ltd a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett és teljes mértékben engedélyezett pénzügyi szolgáltató, amely a British Virgin Islands Financial Services Commission (No. SIBA/L/13/1049) (Brit Virgin-szigetek Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága) szabályozása alatt áll. A B.V.I Financial Services Commission a terület egyetlen pénzügyi szolgáltatási szabályozója, amely a pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó vállalatok és személyek tevékenységének engedélyezéséért és szabályozásáért felel .

Az iroda címe:
Euro American Trust Building
PO Box 3483
Road Town, Tortola
Brit Virgin-szigetek

Japán

Az Ava Trade Japan K.K. vállalatot Japánban a Financial Services Agency (Pénzügyi Szolgáltatások Ügynöksége) (Engedélyszám: 1662), Financial Futures Association of Japan (Japán Határidős Ügyletek Egyesülete) (Engedélyszám: 1574).

Az iroda címe:
Ava Trade Japan K.K.
Minatoku Akasaka 2-18-1
Akasaka Hillside Building (4th Floor)
Tokyo
Japán

Dél-afrikai Köztársaság

Az Ava Trade 2016-tól „Ava Capital Markets Pty Ltd” néven része a dél-afrikai piacnak. Szabályozója a South African Financial Sector Conduct Authority (Dél-afrikai Pénzügyi Szabályozó Hatóság) (FSCA sz.45984).

Az iroda címe:
No. 70 Grayston Drive
2nd Floor
Sandton, Johannesburg
Dél-afrikai Köztársaság
2196

Közel-Kelet

Az ADGM pénzügyi szolgáltatásokat szabályozó hatósága alapításának célja az volt, hogy a  hogy a potenciális kockázatok és a nemkívánatos hatások kezelésével támogassa a progresszív pénzügyi szolgáltatási környezetet és fenntartsa az egész nemzetközi pénzügyi központ integritását.

Az FSRA szabályzatok és a nemzetközileg elismert szabványokról mintázott és azokkal összhangban álló ADGM szabályok és rendeletek betartása biztosítja a pénzügyi vállalatok stabil működését, a piaci szereplők egyenlő feltételek melletti versenyét, és a befektetők legjobb érdekeinek védelmét.