Forradalmasítsa a kereskedést az AvaTrade nagy pontosságú kereskedési szignálokkal

Bemutatunk egy vadonatúj funkciót, amely javítja a kereskedési élményt – az AvaTrade WebTrader és a díjnyertes AvaTradeGo platformjainkon rendelkezésre álló „kereskedési szignálokat”.

Innovatív kereskedési szignál funkciónk segítségével könnyedén azonosíthatja a kereskedési lehetőségeket. Szignáljaink, amelyeket egy feltűnő ikon jelez, gyors és releváns adatokat szolgáltatnak, így mindig készen lehet arra, hogy kihasználja a pillanatnyi lehetőségeket.

Identifying the signal

Ezek a szignálok nem csak felfelé vagy lefelé mutató nyilak – részletes elemzéssel és a szignált alátámasztó logika világos magyarázatával készülnek.

Signal - the detailed view
Amikor egy szignál ikonjára kattint, egy felugró ablak jelenik meg, amely megmutatja az eszközt, amit kereskedésre ajánl, a szignál generálásának időpontját, az ügylet javasolt irányát, az aktuális árfolyamot és a vételi és eladási feltételek lehetséges eseteit. Nem kell az ajánlott kereskedési irányt követnie, mivel van egy olyan eset is, amely a másik irányba mutatja a kulcsszinteket. A kulcsszintek előre meghatározott célok vagy árfolyamszintek, amelyeket a szignálszolgáltató automatikusan azonosít.

SL/TP levels detailed view

Ezek a részletek, beleértve az egyes esetekhez tartozó három célszintet, segítenek megérteni a lehetséges trendet. Ez leegyszerűsíti a döntéshozatalt. Emellett a szignálablak egyértelműen megjeleníti az eszköz aktuális árfolyamát, a kulcsszintekhez (ellenállás és támasz) képest, így segítséget nyújt a piaci feltételek elemzése során.

Amikor megnézi a szignált, el kell döntenie, hogy melyik irányba kereskedjen az aktuális piaci helyzetben, pl. VÉTELI vagy ELADÁSI ügyletet nyisson. Az alábbiakban egy VÉTELI javaslatot lát, az aktuális árfolyam kékkel látható, az ellenállás első szintje, a zöld vonal között és a narancssárga pivot vonal felett, amely a támasz szintje. Mivel ez egy vételi szignál, és a piac nem lépte át egyik kulcsszintet sem, és mindaddig, amíg az eszköz ára a pivot vonal felett marad, a VÉTELI szignál a releváns; amennyiben a piac a pivot vonal alá kerül, fontolóra veheti a második eset használatát és az eszköz eladását.

The Buy scenario signal

Ne aggódjon amiatt, hogy elfelejti beállítani a profitkivét (take profit) vagy a veszteségstop (stop loss) megbítást – a szignál ajánlása automatikusan tartalmazza ezeket a fontos adatokat, amelyeket a kereskedési stratégiája szerint módosíthat.

Nézzünk meg egy másik példát, egy VÉTELI szignált. Ezúttal azonban az üzenet azt jelzi, hogy a piac már elérte a kulcsszintet, ami azt jelenti, hogy a szignált legalább egyszer már végrehajtották. Az aktuális árfolyam az első kulcsszint felett van, így az árfolyam tovább emelkedhet.

A kereskedőnek kell döntenie, hogy be kíván-e lépni a pozícióba. Ne feledje, mindig Ön dönti el, hogy megnyit-e egy pozíciót. A szignál csupán egy ajánlás, amely valós idejű adatokon és a minták algoritmikus azonosításán alapul.

Az AvaTradeGo platform is problémamentesen integrálja ezeket a szignálokat, biztosítva, hogy ezek az értékes adatok mindig a keze ügyében legyenek – függetlenül attól, hogy hol kereskedik.

Hiszünk abban, hogy ezek az intuitív kereskedési szignálok a magabiztos, tájékozott kereskedési döntések meghozatalát teszik lehetővé. Tehát kezdje el használni a szignálokat, és saját maga tapasztalhatja meg a különbséget!

Tesztelje szignáljainkat most!