Kripto Valuták

bitcoin trading

Kripto Valuták – Az Új Arany

Az AvaTrade most minden kereskedő számára lehetőséget kínál, hogy a 7/24 órában elérhető digitális érmék széles kínálatával kereskedjen. Mára a kripto-valuták a legtöbb ember számára ismertté váltak, mint egy konvencionális és népszerű befektetési lehetőség. Ennek az új technológiának az a fő célja, hogy lehetővé tegye az emberek számára, hogy bankok vagy más pénzügyi intézmények nélkül vásárolhassanak, kereskedjenek és befektessenek. A kripto-valutáknak magas a volatilitásuk és ezáltal nyereségesek lehetnek bármely kereskedő portfóliójában.
A kripto-valuták nem fizikai pénzérmék, hanem elektronikusak, egy digitális eszköz, ami egy adat marad. A kripto-valuták mögött található technológia szabályozza értékének a nagyobbik részét, amely egy olyan technológiát hordoz, amely lehetővé teszi a pénz biztonságos azonosítását és transzferálását.
Az első bevezetett digitális pénzérme a Bitcoin volt, és ma is ő a standard, ami alapján az összes többi érme összehasonlításra kerül. Sorban utána jött a Litecoin, így a mai napig ők a piacon elhelyezett 2 legértékesebb pénzérme. Számos más érme is magas szintű piaci részesedést ér el, mint például a Bitcoin és Bitcoin Cash, Dash, Ripple, Ethereum és Ethereum Classic, a Moreno és a NEO.

Kereskedjen a legnépszerűbb kriptovalutákkal mint a Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin és Ethereum az AvaTrade-nél 7/24 órában és élvezze azokat a kereskedési feltételeket, amiket más kriptovaluta váltók nem kínálnak.

Ebben az évben egyedülálló abszolút robbanás tapasztalható a kínált kriptovaluták számában. Ismerje meg lentebb a többi nagy horderejű kriptovalutát, mint például a NEO, a Monero, az Ethereum Classic, a Dash, az IOTA és a Zcash.

Miért kereskedjen kripto-valutákkal az AvaTrade-nél?

Az AvaTrade versenyképes spreadeket kínál, a tranzakciókat terhelő jutalékok nélkül, így több nyereségre lehet szert tenni. Az AvaTrade-nél történő kereskedés során a digitális érme árváltozásaival kereskedik, és nem vásárolja meg azokat fizikailag. Az AvaTradel folytatott kereskedés biztosítja, hogy 100% -ban megbízható brókerrel kereskedjen. Több érv is szól amellett, hogy miért kereskedjen kripto-valutákkal mostanság az AvaTrade-nél:

  • Indítsa el a kereskedést akár már dollárral
  • A piacon elérhető legtöbbet kereskedett kripto-valuták széles skálájával kereskedhet
  • Versenyképes swap díjak
  • Minden digitális devizapár shortolható
  • Akár tőkeáttétel
  • 24 órás ügyfélszolgálat 14 nyelven
  • Élő árfolyamok és diagramok az Ön számára
  • Különböző kereskedési platformok minden szintű kereskedő számára
  • Hatékony MT4 platform és az AvaTradeGO, az újonnan összekapcsolt mobilalkalmazás

Kereskedjen a kriptovaluta király Bitcoinnal, valamint a Bitcoin Cashel, Ethereummal és Litecoinnal az AvaTrade MT4 platformján és az AvaTradeGO alkalmazással.

Íme egy rövid leírás az AvaTrade által kínált legjobb érmékről:

bitcoin trading

Bitcoin és Bitcoin Cash

Ez a mega-erős valuta nemcsak megnyitotta a kaput más valuták számára, hanem büszkeséggel vezeti a kripto-valuta világát. Úgy irányítják, hogy ne legyen extra Bitcoin kibocsátás, mivel 21 millió Bitcoin-egység a maximális mennyiség, a született megállapodás alapján. A bevezetéskor 1 dollár ára 1 309 BTC volt. A kerék azonban megfordult, és amikor a Bitcoin 2017-ben átlépte a 2000 dolláros határvonalat, azaz 1 BTC értéke 2000 dollár volt, ez biztosan jelentős mérföldkő volt a Bitcoin alkotója, Satoshi Nakamoto számára.

bitcoin trading

Ethereum és Ethereum Classic

Az Ethereum több, mint egy pénznem – olyan, mint egy óriási számítógép, amely sok számítógépet tartalmaz a világon. Az Ethereum képes válaszolni a kifinomult kérésekre. Forradalmi számítógépes programjainak tárolási képessége a bankok figyelmét is vonzza a világ minden tájáról.Ez, többek között, az idén már majdnem 1000% -os ugráshoz vezetett!

Más népszerű kriptovaluták, amelyek nagy vihart kavartak az egész világon:

bitcoin trading

Ripple

A Ripplet a fizetési hálózatok következő generációjának tekinthetjük. Eredetileg a pénzügyi ágazat vezetőinek bevonására alapították, a digitális valuta eddig egy vezető technológia. Ez a kripto-valuta az elmúlt hetekben felrobbant, amikor egy nap alatt a Ripple 71% -al emelkedett.

bitcoin trading

Dash

A nagyon népszerű kripto-valuta, a Dash, sokaként Bitcoin 2.0. Ezt a digitális eszközt azért fejlesztették ki, hogy orvosolja a Bitcoin gyengébb részeit. A fejlesztők új funkciókat egészítettek ki a Dash-hoz, gyorsabbá és névtelenebbé téve annak elődjéhez a Bitcoinhoz képest. Az elmúlt két hétben a Dash több mint 100% -kal nőtt!

litecoin trading

Litecoin

A Litecoin számos jellemzője hasonló a Bitcoinhoz, és ez is egyike a veterán kripto -valutáknak. A Litecoin és a Bitcoin között azonban két fő különbség van; Sebesség és mennyiség. A Bitcoin blokk létrehozása 10 percet vesz igénybe, a Litecoin kb. 2,5 percet igényel egy blokk létrehozásához – azaz a sebesség négyszerese. Ráadásul a Litecoin számos felhasználót vonz, hiszen a Bitcoin mennyisége négyszer akkora lehet! Mivel azonban a Litecoin igen összetett kriptográfiát használ, gyakran a bányászat sokkal bonyolultabb, mint a többi kripto-valutáé.

monero

Monero

A Monero (XMR) 2014 áprilisában jött létre, és az adatvédelemre, decentralizációra, skálázhatóságra fókuszál. Ez egy biztonságos, privát és nyomon követhetõ valutarendszer. A Monero különleges típusú kriptográfiát használ annak 100%-os biztosítására, hogy tranzakcióit nem lehet kapcsolni vagy nyomon követni. A “Monero” szó az eszperantó nyelvből származik, ahol szó szerint “érmét” jelent.

neo

NEO

A NEO az első decentralizált, nyílt forráskódú kriptovaluta és blocklánc platform, amelyet Kínában hoztak létre. A NEO egy egyedi bloklánc algoritmust használ, ami hasonló az Ethereum modelljéhez. Míg az alapok még mindig ugyanazok,ez támogatja a decentralizált kereskedést, valamint több eszköz azonosítását és digitalizálását teszi lehetővé.

Mik azok a kripto-valuták?

A kripto-valuták titkosított digitális pénznemek, amelyet átmásolnak a társaik között. Ez decentralizált, azaz nem tartozik se bank se kormányzati intézmény irányítása alá. Ezek egy hálózaton keresztül továbbított és tárolt titkosított kódok sorozata. Minden tranzakció megerősítésre kerül és egy nyilvános könyvelésen tárolják. A rendszer más, komplex technikákat is alkalmaz a nyilvántartás vezetésének igazolására és érvényesítésére.
A kripto-valuták titkosítási szabályozásának hiánya azt jelenti, hogy természetüknél fogva nagyon volatilisek, és ezáltal ezzel a befektetéssel gyorsan sok pénzhez juthat, de ugyanakkor ez meg is fordulhat, és gyorsan sok pénzt veszíthet. Az ok, amiért még sok vállalkozás nem fogadja el, részben a szabályozás hiánya miatt van.
Van egy meghatározott mennyiségű digitális érme, ami létrehozható, ezt még ez elején meghatározták és miután elérte ezt a mennyiséget, további érméket nem lehet készíteni.
A valóságban a bitcoin és a digitális pénznemek árai emelkednek és csökkennek különböző okok miatt, mint például a média hatása, rossz sajtóközlemény, híresemények vagy kormányzati nyilatkozatok, minél több ember használja, annál jobban emelkedik az ára. A kiszámíthatatlanság a legtöbb kereskedő számára izgalmas. Viták folynak arról, hogy a jövőben miként lehet ezeket a valutákat kezelni, hogy önmagukban is előidézhessenek árváltozást.

Hogyan készültek a kripto pénznemek?

2009-ben Satoshi Nakamoto megtalálta a módját a decentralizált érme- és készpénz rendszer létrehozásának központi egység nélkül. Ebből a Bitcoin-ból vezették be a világ első digitális pénznemét.
A “blokkcsomó” az a főkönyv, amely nyilvántartja és tárolja az összes ügyletet, bányászati tevékenységet, kereskedést és vásárlást. Ugyanakkor megköveteli a tulajdonjog érvényesítését. Technikailag egy tranzakciót nem véglegesítünk addig, amíg a blokkcsatornához nem adtuk hozzá, ami általában néhány percet vesz igénybe és visszafordíthatatlan. A tranzakciók közötti időszakban az egységek nem állnak rendelkezésre egyik fél számára se, ami megakadályozza a kettős kiadásokat, a csalást és a duplikációt.
Minden felhasználónak van egy “pénztárcája”, amely olyan konkrét információkkal rendelkezik, amelyek megerősítik őket egy adott kripto-valuta tulajdonosaként. Minden felhasználó pénztárcája lehetővé teszi számukra, hogy érméket küldjenek és fogadjanak el, valamint a tranzakciók személyes nyilvántartással működjenek. Ezek a pénztárcák biztonságosan vannak felépítve, azonban további intézkedéseket és jelszavakat kell alkalmazni annak érdekében, hogy biztonságban legyenek. A pénztárcák felhő-alapú tárhelyen vagy belső merevlemezen tárolhatóak.
A “bányászok” a “rögzítés megőrzőjeként” működnek a kripto-valuta közösségek számára. A technikai módszerek segítségével új érméket hoznak létre és ellenőrzik a blokkhálózatokat.

Miért kereskedjen kripto-valutákkal?

Sok oka van annak, hogy a digitális pénznemek egyre népszerűbbek és lendületesek a világban. Van egy véges kínálatuk, amelyet azonosítottak, és a forráskódok felvázolják a pontos számot, amely létezhet. E pénznem használói eltérően tesznek szert haszonra a hagyományos pénznem használóitól. Például a kormányok nem tudnak beavatkozni, és a bankok nem tudják befagyasztani fiókjaikat. Mivel ez az összeg korlátozott, a kripto-valuta készletek ebben az értelemben véges áruk, inkább fémek, mint pénznemek, és idővel az értékük megemelkedhet.
Vonzóak azok számára, akik aggódnak a nemzeti bankok és kormányok közvetlen irányítása miatt. Az adatvédelem és az anonimitás kulcsfontosságúak ezen érmék tulajdonjoga szempontjából, amelyet sokan értékelnek. Nehéz a felhasználói fiókok azonosítása. Általában a tranzakciók olcsóbbak, mint a hagyományos bankoknál.
Általánosságban a kripto-valuták megváltoztathatják a pénzügyi világot, és pillanatnyilag még mindig kidolgozás alatt vannak. Ezen érmék felhasználóinak továbbra is tudatában kell maradniuk korlátaiknak és volatilitásuknak a jelenben és a belátható jövőben.
Árfolyamukat nagyrészt a piaci kereslet határozza meg, és a bonyolult kódnak köszönhetően a kripto-valuták nem lehetnek hamisak. Jövedelmező befektetési lehetőséget mutatnak, habár bizonytalan befektetésről van szó. A hosszú távú eredmények még mindig ismeretlenek, de a kripto-valuták csak egyre népszerűbbek, és a közeljövőben ez így is marad, illetve további felvirágozásuk várható.
Felhívjuk figyelmét, hogy a kriptovaluták magas volatilitása végtelen kereskedési lehetőséget kínál.
Az árak ingadozása miatt bizonyos kriptopárokat időközönként felfüggeszthetünk és / vagy eltávolíthatunk a kereskedési platformokról.
Kérjük, olvassa el a kripto kereskedési feltételek oldalunkat az elérhető kriptovalutákhoz.

Az AvaTrade-el való kereskedés során a digitális pénz árváltozásaival kereskedik, fizikailag nem vásárolja meg azt.