Belépési Megbízások

A belépési megbízások – más szóval függő megbízások – célja nyitni egy pozíciót, tehát eladni vagy venni egy eszközt egy előre meghatározott jövőbeni árfolyamon. A belépési megbízás nem fog teljesülni, ha a piaci árfolyam nem a meghatározott árfolyam irányába mozdul el. Abban az esetben, ha a piaci árfolyam eléri a megbízásban meghatározott árfolyamot, akkor a megbízás piaci megbízásként azonnal teljesül.

Belépési limit

Egy eszköz vételére adott belépési limit megbízás, megbízást ad egy eszköz vételére a jelenlegi piaci árfolyamnál alacsonyabb, előre meghatározott árfolyamon; egy eszköz eladására adott belépési limit megbízás, megbízást ad egy eszköz eladására a jelenlegi piaci árfolyamnál magasabb, előre meghatározott árfolyamon.

Belépési Megbízások

Belépési limit megbízás ablaka amerikai dollár (USD) eladására / hongkongi dollár (HKD) vételére.

Belépési stop

Egy eszköz vételére adott belépési stop megbízás, megbízást ad egy eszköz vételére a jelenlegi piaci árfolyamnál magasabb, előre meghatározott árfolyamon; egy eszköz eladására adott belépési stop megbízás, megbízást ad egy eszköz eladására a jelenlegi piaci árfolyamnál alacsonyabb árfolyamon.

Belépési stop

Belépési stop megbízás ablaka brit font (GBP) vételére / amerikai dollár (USD) eladására.

Hogyan adhatok belépési megbízást?

Belépési limit:

Ha a jelenlegi piaci árfolyamnál alacsonyabb, egy Ön által előre meghatározott jövőbeni árfolyamon szeretne belépni a piacra, akkor böngéssze át a kereskedési platformon a kereskedési árfolyamok táblázatát és keresse meg az eszközt a Vétel (Buy) oszlopban. Kattintson rá a jobb gombbal, és válassza ki a Belépési limit vétel (Entry Limit Buy) opciót a menüben. Adja meg a beállításokat és hagyja jóvá a megbízást.
Ha a jelenlegi piaci árfolyamnál magasabb árfolyamon szeretne belépni a piacra, akkor először keresse az eszközt a kereskedési árfolyamok táblázatának eladási (Sell) oszlopában. Kattintson rá a jobb gombbal és válassz ki a Belépési limit eladás (Entry Limit Sell) opciót a menüből és hagyja jóvá a megbízást.

Belépési stop:

Ha a jelenlegi piaci árfolyamnál magasabb, egy Ön által előre meghatározott jövőbeni árfolyamon szeretne belépni a piacra, akkor böngéssze át a kereskedési platformon a kereskedési árfolyamok táblázatát és keresse meg az eszközt a Vétel (Buy) oszlopban. Kattintson rá a jobb gombbal, és válassza ki a Belépési stop vétel (Entry Stop Buy) opciót a menüben. Adja meg a beállításokat és hagyja jóvá a megbízást. Ha a jelenlegi piaci árfolyamnál alacsonyabb árfolyamon szeretne belépni a piacra, akkor először keresse az eszközt a kereskedési árfolyamok táblázatának eladási (Sell) oszlopában. Kattintson rá a jobb gombbal és válassz ki a Belépési stop eladás (Entry Stop Sell) opciót a menüből és hagyja jóvá a megbízást.

Hol láthatom a megbízásomat?

A megbízás beállítását követően azt a Megbízás (Order) nevű ablakban láthatja, amíg a piac el nem éri az előre meghatározott árfolyamot és a megbízása végre lesz hajtva. Ezt követően nyitott lesz a pozíció és az megjelenik a platformon a Nyitott pozíció (Open position) nevű ablakban.

Jogi nyilatkozat:

  • Az Ava a meghatározott árfolyamon garantálja a limitáras megbízások teljesítését, nem pedig kedvezőbb árfolyamon.
  • Az Ava nem ad garanciát a stop loss vagy követő stop megbízásokra. Ha az árfolyam hirtelen elmozdulása esetén az eszköz mindenkori ára átlépi az ügyfél által meghatározott stop loss vagy a követő stop határát, akkor a következő elérhető árfolyamon lesz az ügylet végrehajtva.