Dash Kereskedés

Dash trading at AvaTrade

Mi az a Dash

A Dash a következő generációs digitális valuta. A nyílt forráskódú platformon, a peer-to-peer közötti kereskedés és transzferálás csökkenti annak szükségességét, hogy az emberek teljes mértékben függjenek a bankoktól tőkéjük átutalásakor. Az átutalásokat az elosztott hálózat ellenőrzi és hitelesíti. Ugyanolyan tulajdonságokkal bír, mint a Bitcoin és még néhány további funkcióval, mint például azonnali tranzakciók, továbbfejlesztett privát tranzakciók és decentralizált irányítási rendszer.

A Dash jelenleg a 7. legnagyobb digitális pénznem a piacon, és elfogadták az App Store-ban is. Ez is bizonyítja, hogy a deviza kereslete és rangsorolása növekszik. Az árnövekedést befolyásoló legfontosabb tényező a rendelkezésre álló érmék kínálata és kereslete.
Mivel a Bitcoin nagyon drágán van jegyezve, az emberek a Dash-ot alternatív lehetőségnek tekintik potenciális növekedési rátájával. Az AvaTrade az iparág egyik vezető brókere, amely a legjobb kereskedési feltételek némelyikével rendelkezik, többek között a legalacsonyabb kriptovaluta spreadeket kínálja a piacon.

Miért kereskedjen Dash-al az AvaTrade-nél?

Az AvaTrade-nél való kereskedés több módon is előnyös lehet:

Az AvaTrade-nél történő kereskedés során a digitális érme árváltozásaival kereskedik, de fizikailag nem vásárolja meg azt.

Miért kereskedjen kripto CFD-kkel az AvaTrade-el?

  • Kompromisszummentes biztonság – Hat szabályozó szervezettel és elkülönített számlákkal pénze mindig biztonságban van.
  • Számos kriptovalutából választhat – Kereskedjen a kereskedő platformunkon elérhető kriptovaluták széles választékával.
  • A kripto sosem alszik – Az AvaTrade a néhány olyan bróker egyike, aki éjjel-nappali szolgáltatást kínál és 14 nyelven nyújt támogatást.
  • Nagyvonalú tőkeáttétel – Emelje meg kezdő tőkéjét nagyvonalú tőkeáttétellel, és számlája egyenlegénél sokkal magasabb kitettségre tehet szert.
  • Korlátozza kockázatát – A kereskedés során beállíthatja nyereség és veszteség szintjét stop loss és limitáras („profitkivét”) megbízásokkal. Határozza meg a maximális összeget, melynek elvesztését kész kockáztatni az áron való spekuláció során, vagy állítsa be az árat, amelyen ki szeretné venni nyereségét. Jövőbeni megbízások, mint például a Vételi stop és a Vételi limit is elérhetők.
  • Kereskedjen kriptovalutákkal a hagyományos devizák ellenében – Sok más tőzsdével ellentétben, melyek oly módon korlátozzák ügyfeleiket, hogy a kriptovalutákkal csak kriptovaluták ellenében kereskedhetnek, a mi ügyfeleink kereskedhetnek kriptovalutákkal a hagyományos devizákkal szemben (USD, EUR, JPY stb.) is.

Miért választják az emberek a Dash-ot?

1. A Dash személyes tranzakcióit és egyenlegeit rendkívül privát módon tárolja, fokozott biztonsági intézkedéseivel.
2. A Dash innovatív technológiája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy négy másodpercen belül azonnal és visszafordíthatatlanul küldjenek pénzt
3. Globális, bárki bárhol ugyanazért a díjért és ugyanolyan sebességgel küldhet pénzt, nincs változás
4. Olcsó a használata, a legtöbb tranzakció csak néhány centbe kerül, ami sokkal olcsóbb, mint más szolgáltatóknál
A Dash az első olyan digitális pénznem, amely kétszintű hálózattal rendelkezik. Az első szint olyan bányászoktól származik, akik tranzakciókat írnak a blokkláncba, a második szint pedig a masternodeok. Ezek olyan szerverek, amelyek lehetővé teszik az adatvédelmi funkciókat és azonnali tranzakciókat. A jövőben valószínűleg képesek lesznek a Dash-ra tervezett egyedülálló funkciókat kínálni, amelyek egyedülálló kategóriában tarthatja, amit más digitális pénznemek nem tudnak nyújtani.

Mik hatnak a Dash Árára

A Dash érme ára 2017 eleje óta emelkedik, és az ok egyik része a felhasználói élmény frissítésének terve. A programba való nagyobb befektetés potenciálisan magasabb árat eredményezhet.
A Dash-t még sok kiskereskedő nem fogadja el, de számos független vállalat elfogadja.

A Dash-ról

  • A Dash-hálózat középső tagja a masternodeok. A masternode egy bányász, aki 1000 vagy ennél is több Dash-ot vásárolt.
  • A Dash blokklánc nyilvános, mint minden más digitális pénznemnél található blokklánc. Egy személy küldhet kisebb címleteket a különböző masternodeokhoz, akik válaszolni fognak és különböző érméket küldenek, így elvész a nyomvonal.
  • A fő vonás, amely az embereket a Dash-hoz vonzza, a “Darksend System” néven ismert: Ez a tranzakciókat le nem követhetővé teszi. Nincs szükség számlára, nincs regisztrálás és személyazonosság-ellenőrzés. Az anonimitás szempontjából ez jobb, mint a Bitcoin, és a Dash-t a legtökéletesebb, titkosított kripto-valutává teszi.

A Dash fejlesztői reménykednek, hogy új funkciókat jelentenek még be és ezáltal növelik majd a körforgást. A Dash egyedülálló képességei úgy tűnik, hogy a piac vezető pozíció felé viszik, ami számos kereskedési lehetőséghez vezethet.

A maximálisan felhalmozható Dash pozíciók mérete 1 000 DASH (10 LOT), részletek
Szerződési és Fizetési Feltételekben.

Az AvaTrade-el való kereskedés során a digitális pénz árváltozásaival kereskedik, fizikailag nem vásárolja meg azt.
A maximálisan felhalmozható pozíció mérete Dash esetében 10 000$ névleges érték, részletekért lásd: Feltételek és díjak oldal.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]