Kereskedjen kötvényekkel és kincstárjegyekkel

Kötvény Kereskedés

trade bonds

Kereskedjen államötvényekkel online

Az AvaTrade különös figyelmet érdemlő amerikai egyesült államokbeli, európai és ázsiai államkötvényeket (más néven kincstárjegyeket vagy értékpapírokat) kínál CFD kereskedésre a MetaTrader4-en.
A versenyképes spread-ek indulnak, a tőkeáttétel pedig akár lehet, így nem létezik jobb hely a kötvényekkel és kincstárjegyekkel való kereskedés megkezdéséhez.

  • USA-beli, japán és európai államkötvények
  • Versenyképes spread
  • Tőkeáttétel akár -hez
  • Nyisson long (vételi) vagy short (eladási) pozíciót – kereskedjen a piacokon saját belátása szerint

Legyen az Avatrade a CFD brókere, hogy globális indexekkel kereskedhessen az AvaTrade-el

Mik azok a kincstárjegyek?

Az állami kincstárjegyek – a nemzeti kormányok által kibocsátott kötvények – a legbiztonságosabb hosszú távú befektetések közé tartoznak.
Amikor egy befektető államkötvényt vásárol, akkor pénzt kölcsönöz az államnak bizonyos számú évre. Cserébe a kölcsön összege alapján kamatot kap. A kötvények névértéke nem változik.
A kötvényeket nem kell lejáratukig megtartani. Az államkötvényeknek virágzó másodlagos piacuk van.
Egy államkötvény valószínűsíthető jövőbeni értékének kiszámításához számos tényezőt kell figyelembe venni, beleértve a politikai stabilitást, a deviza értékét, és az inflációs kockázatot.

Kereskedés kötvény CFD-kkel

Az AvaTrade lehetővé teszi, hogy CFD kereskedéssel olyan népszerű államkötvények változó értékére spekuláljon, mint például a US 10-Year T-Note.
A CFD (contract for difference, különbözeten alapuló ügylet) egy származtatott ügylet fajta, mely egy mögöttes eszköz – ebben az esetben egy államkötvény határidős ügylet – árán való spekulációra ad lehetőséget, anélkül, hogy az adott eszközt ténylegesen birtokolná.
A CFD kereskedés előnye, hogy könnyen nyithat long (vételi) vagy short (eladási) pozíciót, a nagyobb pozíció megszerzése érdekében kereskedhet tőkeáttétellel, és mindezt megteheti általános online kereskedési platformokon, mint például a MetaTrader 4 vagy az AvaTradeApp mobil alkalmazásunk.

A kereskedés feltételeiről és a CFD rollover számításról szóló további tájékoztatásért kattintson ide.

Az AvaTrade jelenleg a következő kincstárjegyeket ajánlja:

  • 5 Year US T-Notes
  • 10 Year US T-Notes
  • 30 Year US T-Bond
  • Euro-Bund
  • Japan Government Bond

Legyen az Avatrade a CFD brókere, hogy globális indexekkel kereskedhessen az AvaTrade-el