Kereskedjen kötvényekkel és kincstárjegyekkel

[vc_row el_class=”margin-on-small img-margin”][vc_column][vc_column_text]

Kötvény Kereskedés

trade bonds

Kereskedjen államötvényekkel online

Az AvaTrade különös figyelmet érdemlő amerikai egyesült államokbeli, európai és ázsiai államkötvényeket (más néven kincstárjegyeket vagy értékpapírokat) kínál CFD kereskedésre a MetaTrader4-en.
A versenyképes spread-ek indulnak, a tőkeáttétel pedig akár lehet, így nem létezik jobb hely a kötvényekkel és kincstárjegyekkel való kereskedés megkezdéséhez.

  • USA-beli, japán és európai államkötvények
  • A kereskedésre jutalékok nem kerülnek felszámításra
  • Competitive spread
  • Tőkeáttétel akár -hez
  • Nyisson long (vételi) vagy short (eladási) pozíciót – kereskedjen a piacokon saját belátása szerint

Legyen az Avatrade a CFD brókere, hogy globális indexekkel kereskedhessen az AvaTrade-el

Mik azok a kincstárjegyek?

Az állami kincstárjegyek – a nemzeti kormányok által kibocsátott kötvények – a legbiztonságosabb hosszú távú befektetések közé tartoznak.
Amikor egy befektető államkötvényt vásárol, akkor pénzt kölcsönöz az államnak bizonyos számú évre. Cserébe a kölcsön összege alapján kamatot kap. A kötvények névértéke nem változik.
A kötvényeket nem kell lejáratukig megtartani. Az államkötvényeknek virágzó másodlagos piacuk van.
Egy államkötvény valószínűsíthető jövőbeni értékének kiszámításához számos tényezőt kell figyelembe venni, beleértve a politikai stabilitást, a deviza értékét, és az inflációs kockázatot.

Kereskedés kötvény CFD-kkel

Az AvaTrade lehetővé teszi, hogy CFD kereskedéssel olyan népszerű államkötvények változó értékére spekuláljon, mint például a US 10-Year T-Note.
A CFD (contract for difference, különbözeten alapuló ügylet) egy származtatott ügylet fajta, mely egy mögöttes eszköz – ebben az esetben egy államkötvény határidős ügylet – árán való spekulációra ad lehetőséget, anélkül, hogy az adott eszközt ténylegesen birtokolná.
A CFD kereskedés előnye, hogy könnyen nyithat long (vételi) vagy short (eladási) pozíciót, a nagyobb pozíció megszerzése érdekében kereskedhet tőkeáttétellel, és mindezt megteheti általános online kereskedési platformokon, mint például a MetaTrader 4 vagy az AvaTradeGO mobil alkalmazásunk.

A kereskedés feltételeiről és a CFD rollover számításról szóló további tájékoztatásért kattintson ide.

Az AvaTrade jelenleg a következő kincstárjegyeket ajánlja:

  • 5 Year US T-Notes
  • 10 Year US T-Notes
  • 30 Year US T-Bond
  • Euro-Bund
  • Japan Government Bond

Legyen az Avatrade a CFD brókere, hogy globális indexekkel kereskedhessen az AvaTrade-el[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]