bitcoin trading

Bitcoin, Bitcoin Cash és Bitcoin Gold CFD-kereskedés 4 egyszerű lépésben

 1. Nyisson meg egy AvaTrade kereskedési számlát
 2. Fizessen be számlájára
 3. Válasszon a szerződések közül
 4. Indítsa el a kereskedést

Bitcoin

A Bitcoin a világ első digitális pénzneme, melynek népszerűsége világszerte folyamatosan nő. Most a kereskedők a Bitcoin-nal, a CFD kereskedés ideális eszközével kereskedhetnek az AvaTrade-del. Platformunkon, a MetaTrader4-en 24/7 kereskedhet ezzel a gyorsan növekvő pénznemmel a dollárral szemben. A Bitcoin, a Bitcoin Cash és a Bitcoin Gold a devizakereskedők által nagyra értékelt pénznemek, és volatilis természetük ideálissá teszi ezeket a CFD kereskedésre.

Bitcoin Cash

Ezt az új kripto valutát a bitcoin hard fork hozta létre, 2017. augusztus 1-jén, ami a blokkláncnak egy új változatát hozta létre különféle szabályokkal. A fő bitcoin blockkláncból egy új verzióra történő átálláskor a szoftver nagyobb kapacitással rendelkezik és így elegendő kapacitása van nagyobb tranzakciók számára.

Bitcoin Gold

A Bitcoin Gold a Bitcoin második ága (vagyis a Bitcoin forráskódjából származó második verzió). Megőrzi a Bitcoin transzakciós előzményit, így amennyiben a szétválást megelőzően rendelkezett Bitcoin-al, most ugyanolyan mennyiségű Bitcoin Gold tulajdonosa. A kriptovaluta célja egy olyan bányászati algoritmus bevezetése, ami kevésbé érzékeny az ASIC-alapú optimalizációra, így lehetővé teszi, hogy a felhasználók számítógépes ciklusaikkal többet keressenek.

Miért kereskedjen Bitcoin-al, Bitcoin Cash-el és Bitcoin Gold-al az Avatrade-nél?

 • A Bitcoin CFD kereskedést akár tőkeáttétellel ajánljuk
 • A Bitcoin kereskedést már -val is megkezdheti
 • Volatilitása teszi minden pénzügyi kereskedési portfólió remek kiegészítőjévé
 • A Bitcoin piac a maximális kényelem érdekében, 24/7 a kereskedők rendelkezésére áll
 • Eladhat Bitcoin-t (shortohat), így lehetősége van akkor is profitálni, ha a piaci ár lefelé mozog
 • Használja ki az élő, éjjel-nappal elérhető anyanyelvi ügyfélszolgálatot
 • Az AvaTrade nulla jutalékkal kínálja a Bitcoin kereskedést, és a tranzakciókra banki díjak nem kerülnek felszámításra
 • Élő, anyanyelvi, 24-órás ügyfélszolgálat a hét 5 napján
 • A hacking-el és a lopással szembeni kitettség zéró, mivel Ön a kriptovalutát ténylegesen nem vásárolja meg vagy adja el
 • Az AvaTrade 5 kontinensen szabályozott/li>
 • Bonyolítson ügyleteket mindössze 3 kattintással, mentesülve a komplex kripto-beszerzési folyamattól

Hogyan vált a Bitcoin ilyen népszerűvé

A Bitcoin volt az elsőként létrehozott digitális pénznem. Egyben ő a világ legismertebb, tőkésített és kereskedett kripto-valutája. A bitcoin kereskedés virágzik, és ennek egyik oka a kripto-valuta volatilitása. A devizakereskedés lehetővé teszi a maximális hozamot, ha ingadozik – sok a hullámvölgy. Pontosan ez az oka annak, hogy a világ kereskedői élvezik a Bitcoin kereskedést. Rengeteg nyereséges lehetőség kínálkozik, ha a piacok ingatagok, és a Bitcoin előkelő helyet foglal el a deviza kereskedők körében.
A média nagy szerepet játszik a Bitcoin volatilitásában. Bármikor, amikor egy jelentős hír megjelenik, a Bitcoin volatilitása nő, és a kereskedők készpénzre váltják. Az előzmények azt mutatják, hogy a Bitcoin kereskedők és spekulánsok ezt a digitális pénznemet rendszeresen a CFD kereskedés élvonalába terelik. Növekvő mértékben használják fizetésre a kereskedők, valamint pénzátutalásnál és kereskedelmi célból is egyre inkább előnyben részesítik. Több kereskedő választja a Bitcoin-kereskedést, mint valaha, és ez az oka annak, hogy ez a kriptovaluta eredendően értékes. Ez egy nagy kereslettel rendelkező pénzügyi instrumentum, annak ellenére, hogy nem köthető kormányokhoz vagy kereskedelmi bankokhoz.
A bitcoinokat komoly számítógépes hardverekkel és szoftverekkel bányásszák ki. Legfeljebb 21 millió Bitcoin lesz elérhető, amely után további bitcoinok nem készülnek. A Bitcoin termelését szabályozó algoritmus korlátozza a gyártandó mennyiséget és az előállítási sebességet. Ez egy véges áru – van egy fix összeg, és ez biztosítja, hogy a nagyobb kereslet mindig megtámasztja az árat. Ily módon hasonlít más véges árucikkekhez, például a kőolajhoz, ezüsthöz vagy aranyhoz.
Ne hagyja ki a Bitcoin kereskedés lehetőségét! Kezdjen kereskedni most!

A Bitcoin Ismertté Emelkedése

Satoshi Nakamoto 2008 körül alapította meg a Bitcoin-t, egy tanulmányt tett közzé a „Cryptography Mailing List” levelezőlistán. Az első Bitcoin kliensprogram 2009-ben jelent meg, és a nyílt forráskódokkal dolgozó csapatból számos más fejlesztővel együttműködött, ügyelve arra, hogy soha ne fedje fel személyazonosságát. 2011-re a rejtélyes Bitcoin alapító eltűnt. Társai megértették, hogy mennyire értékes ez a kriptovaluta, és lázasan dolgoztak azon, hogy maximálisan kihasználják a benne rejlő lehetőségeket.
2009 októberére megalakult a világ első Bitcoin tőzsdéje, abban az időben egy 1 dollár 1.309 Bitcoin-nak felelt meg. Figyelembe véve, hogy ma milyen drága a Bitcoin, ez valódi lopásnak számított. A Bitcoin-nal elég hosszú ideig filléres alapon kereskedtek. A helyzet 2010-ben kezdett megváltozni, ahogy a Bitcoin forgalmazása nőtt, úgy lett a digitális pénznem egyre értékesebb. Nőtt a kereslet, és ennek megfelelően árfolyama is irányt váltott. 2010 elején a pénznem erőre kapott, így a Bitcoin forgalmazása keresletével együtt növekedésnek indult. Ugyanezen év novemberére már 4 millió Bitcoin-t „bányásztak”.
Így kezdődött a Bitcoin emelkedése …

Historical chart of bitcoin's price and market cap
Source: https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

Bitcoin a Hírekben

A Felemelkedés és a Bitcoin Emelkedése

 • 2017 augusztus – a Bitcoin piaci tőkéje 73,4 milliárd dollár fölé emelkedett. Ez a Bitcoin virágzásának kezdete.
 • 2017 első fele – a Bitcoin eléri a magas, 2900 dolláros árfolyamot, a digitális pénznem iránti kereslet szárnyal.
 • 2017. augusztus 1. – Létrejött az első Bitcoin fork: a Bitcoin Cash.
 • 2017. október 24. – Létrejött a második Bitcoin fork: a Bitcoin Gold
 • 2017. október 29. – A Bitcoin új, rekordmagas, 6.300 dolláros árfolyamot ér el
 • 2017. november 28. – A Bitcoin eléri a példátlanul magas, 11.000 dolláros árfolyamot
 • 2017. december 10. – A Chicagói opciós tőzsde (Cboe Futures Exchange, CFE) megkezdi a Bitcoin futures kereskedést
 • 2017. december 17. – A Bitcoin tovább nő, majdnem eléri a 20.000 dolláros árfolyamot, ami új rekordot jelent
 • 2017. december 18. – A CME Group Bitcoin futures kereskedésre elérhető
 • 2017. december 21. – A Bitcoin közel 21%-ot esett. Piacnyitáskor a Bitcoin 15.561 dolláron állt, később 12.504 dolláros mélypontot ért el, majd kis emelkedéssel 13.743 dolláron zárt
 • 2017. december 23. – Az év végén bekövetkezett emelkedését megelőzően a kriptovaluta 11.000 dollárra esett
 • 2017. december 28. – Létrejött a harmadik Bitcoin fork: A SegWit2x láncon új coin jött létre, a BX2.

Itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek a Bitcoin és Bitcoin Cash kereskedésben

Az AvaTrade minden Bitcoin-nal való kereskedésre vételi (longolás) vagy Eladási (shortolás) lehetőséget kínál. Ez a szolgáltatás 24/7 elérhető. Az Ön által választott kereskedési stratégiát használhatja Bitcoin/Bitcoin Cash/Bitcoin Gold vételre vagy eladásra, függetlenül attól, hogy a pénznem mely irányba mozog.

Javasoljuk, hogy tudjon meg többet a Bitcoin kereskedésről, látogasson el Kereskedési feltételek és díjak oldalunkra..
Kérjük, vegye figyelembe: A kriptovaluta piac magas volatilitása végtelen számú kereskedési lehetőséget kínál.
Az árak ingadozása miatt bizonyos kriptopárokat időszakosan felfüggeszthetünk és / vagy eltávolíthatunk kereskedési platformunkról.

Az AvaTrade-el való kereskedés során a digitális pénz árváltozásaival kereskedik, fizikailag nem vásárolja meg azt.
A maximálisan felhalmozható pozíció mérete Bitcoin esetében 600 000$ névleges érték, részletekért lásd: Feltételek és díjak oldal.