bitcoin trading

Hogyan kell kereskedni a Bitcoin és a Bitcoin Cash CFD-vel 4 egyszerű lépésben?

 1. Nyisson meg egy AvaTrade kereskedési számlát
 2. Fizessen be számlájára
 3. Válasszon az ügyletek között
 4. Indítsa el a kereskedést

A Bitcoin a világ első digitális pénzneme, és világszerte egyre népszerűbbé válik. Most a kereskedők a Bitcoinnal kereskedhetnek az AvaTrade-nél mint a CFD kereskedés ideális eszközével. Platformunkon a MetaTrader 4 -en kereskedhet ezzel a  gyorsan növekvő pénznemmel a zöldhasúval szemben 7/24 órában. A Bitcoin és a Bitcoin Cash nagy tekintélynek számít a deviza kereskedők körében, és volatilis természete ideálisá teszi a CFD kereskedésre.

Bitcoin Cash

Ezt az új kripto valutát a bitcoin hard fork hozta létre, 2017. augusztus 1-jén, ami a blokkláncnak egy új változatát hozta létre különféle szabályokkal. A fő bitcoin blockkláncból egy új verzióra történő átálláskor a szoftver nagyobb kapacitással rendelkezik és így elegendő kapacitása van nagyobb tranzakciók számára.

Miért kereskedjen Bitcoin-nal és Bitcoin Cash-el az AvaTrade-nél?

 • Bitcoin CFD kereskedést kínálunk akár 1: 20 tőkeáttétellel
 • A Bitcoin kereskedést elkezdheti akár már 250 £ / 250 $ / 250 € -val is.
 • A volatilitása miatt minden pénzügyi kereskedési portfólióhoz remek kiegészítésként szolgál.
 • Az AvaTrade nulla jutalékot kínál a Bitcoin-kereskedésre, és nem számol fel banki díjakat a tranzakciókra, így sokkal nyereségesebbé válik.
 • Élvezze az élő nyelvi ügyféltámogatást éjjel-nappal.
 • Az AvaTrade 5 kontinensen szabályozott.
 • A Bitcoin piac a kereskedők számára 5/24 órában rendelkezésre áll a maximális kényelem érdekében.
 • Az egy-kattintás funkció lehetővé teszi a Bitcoin megvásárlását / értékesítését az AvaTradeAct és MT4 platformokon.

Az AvaTrade-nél történő kereskedés során a digitális érme árváltozásaival kereskedik, és fizikailag nem vásárolja meg azt.

 • A Bitcoin maximális összesített pozíció mérete 100 BTCUSD (10 LOT).
 • A Bitcoin Cash maximális összesített pozíció mérete  100 BCHUSD (10 LOT).

Hogyan vált a Bitcoin ilyen népszerűvé

A Bitcoin volt az elsőként létrehozott digitális pénznem. Egyben ő a világ legismertebb, tőkésített és kereskedett kripto-valutája. A bitcoin kereskedés virágzik, és ennek egyik oka a kripto-valuta volatilitása. A devizakereskedés lehetővé teszi a maximális hozamot, ha ingadozik – sok a hullámvölgy. Pontosan ez az oka annak, hogy a világ kereskedői élvezik a Bitcoin kereskedést. Rengeteg nyereséges lehetőség kínálkozik, ha a piacok ingatagok, és a Bitcoin előkelő helyet foglal el a deviza kereskedők körében.

A média nagy szerepet játszik a Bitcoin volatilitásában. Amikor egy friss hír történik, a Bitcoin volatilitása növekszik, és a kereskedők készpénzre váltják. A történelem kimutatta, hogy a Bitcoin kereskedők és spekulánsok rutinszerűen a CFD kereskedés élvonalába terelik ezt a digitális pénznemet. A kereskedők a pénzátutalások és  kereskedési célok végett egyre inkább  preferált fizetési lehetőségként használják. Egyre több kereskedő a Bitcoin-kereskedés felé fordul és ez is az oka annak, hogy ez a kripto-valuta természeténél fogva is értékes. Nagy keresletű pénzügyi kereskedési eszköz, annak ellenére, hogy nincs kapcsolata a kormányokkal vagy a központi bankokkal.

A bitcoinokat komoly számítógépes hardverekkel és szoftverekkel bányásszák ki. Legfeljebb 21 millió Bitcoin lesz elérhető, amely után további bitcoinok nem készülnek. A Bitcoin termelését szabályozó algoritmus korlátozza a gyártandó mennyiséget és az előállítási sebességet. Ez egy véges áru – van egy fix összeg, és ez biztosítja, hogy a nagyobb kereslet mindig megtámasztja az árat. Ily módon hasonlít más véges árucikkekhez, például a kőolajhoz, ezüsthöz vagy aranyhoz.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a legforróbb CFD-vel kereskedjen a piacon. Kereskedjen Most!

A Bitcoin Ismertté Emelkedése

2008 körül, Satoshi Nakamoto megalapította a Bitcoint. Abban az időben egy papírt tettek közzé a Kriptográfiai Levelezési Listán. Az első Bitcoin szoftver ügyfél 2009-ben jelent meg, és sok más fejlesztővel együttműködött a nyílt forráskódokkal dolgozó csapatból, ügyelve arra, hogy soha ne fedje fel személyazonosságát. 2011-re eltűnt a rejtélyes Bitcoin alapítója. A társaik megértették, mennyire értékes ez a kripto-valuta, és lázasan dolgoztak, hogy a maximális lehetőséget kihozzák belőle.

2009 októberére megalakult a világ első Bitcoin valutaváltója. Abban az idõben  1$ 1,309 Bitcoin-nak felelt meg. Figyelembe véve, hogy a Bitcoin ma milyen drága, ez igazi lopás volt. A Bitcoinnal elég sokáig fillérekért kereskedtek, de a helyzet 2010-ben megváltozott. A Bitcoin terjesztéséből adódóan a digitális pénznem egyre értékesebbé vált. A kereslet emelkedett, és ennek megfelelően az árfolyam is megfordult. 2010 elején a valuta lendületet vett, így a Bitcoin terjeszkedésével együtt a kereslet is  növekedni kezdett, az év novemberéig 4 millió Bitcoint “bányásztak”. Így kezdődött a Bitcoin emelkedése …

Historical chart of bitcoin's price and market cap

Bitcoin a Hírekben

Legutóbbi Bitcoin tények:

 • 2017 Augusztusában a Bitcoin elérte a 73.4 milliárd dolláros piaci tőkét
 • 2017 Augusztusában a Bitcoin elérte a rekord magas 4,400 dolláros árfolyamot
 •  Elemzők azt jósolják, hogy 2018-ban a Bitcoin megütheti a  7,500 dolláros árfolyamot
 • A globális politikai bizonytalanság   növeli a befektetői hangulatot
 • A Blokklánc szétválik és létrehozza a Bitcoin Cash-t

Itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek a Bitcoin és Bitcoin Cash kereskedésben

Az AvaTrade lehetővé teszi Önnek, a Vételt  (longolást) vagy  Eladást (shortolást) az összes Bitcoin kereskedésre. Ez a szolgáltatás 7/24 órában elérhető .Használhatja kedvenc kereskedési stratégiáit a Bitcoin / Bitcoin Cash vásárlásához vagy eladásához, függetlenül attól, hogy a pénznem hogyan mozog.

Javasoljuk, hogy olvassa el a Bitcoin kereskedést itt az AvaTrade weboldalán a Kereskedési feltételek és díjak oldalon.