Bitcoin

trading con bitcoin

Mi az a Bitcoin

A Bitcoin a világ első digitális pénzneme és népszerűsége világszerte folyamatosan nő. A MetaTrader 4 platformmal, ezzel a gyorsan növekvő kriptovalutával 24/7 kereskedhet az USA dollárral szemben. Sok kereskedő a Bitcoin származékos ügyleteket részesíti előnyben, az eszköz szélsőségesen ingadozó természete miatt, ami ideálissá teszi a CFD kereskedéshez.

Bitcoin CFD kereskedés 4 lépésben

 1. Nyisson kereskedési számlát az AvaTrade-nél
 2. Helyezzen el tőkét a számláján
 3. Adja meg a kívánt befektetési összeget
 4. VÁSÁROLJON (longolás) vagy ADJON EL (shortolás) Bitcoint

Az AvaTrade az iparág egyik vezető brókere, amely a legjobb kereskedési feltételek némelyikével rendelkezik, többek között a legalacsonyabb kriptovaluta spreadeket kínálja a piacon.

Szeretne csatlakozni az élénk Bitcoin piachoz? Nyisson kereskedési számlát az AvaTrade-nél most!

Miért kereskedjen Bitcoin CFD-kkel az AvaTrade-el?

 • Kompromisszummentes biztonság – Hat szabályozó szervezettel és elkülönített számlákkal pénze mindig biztonságban van.
 • Számos kriptovalutából válogathat – Kereskedjen a platformunkon elérhető kriptovaluták széles választékával.
 • A Bitcoin sosem alszik – Az AvaTrade a néhány olyan bróker egyike, aki éjjel-nappali szolgáltatást kínál és 14 nyelven nyújt támogatást.
 • Nagyvonalú tőkeáttétel – Emelje meg kezdő tőkéjét nagyvonalú tőkeáttétellel, és számlája egyenlegénél sokkal magasabb kitettségre tehet szert. Maximum
 • Korlátozza kockázatát – A kereskedés során beállíthatja nyereség és veszteség szintjét stop loss és limitáras („profitkivét”) megbízásokkal. Határozza meg a maximális összeget, melynek elvesztését kész kockáztatni az áron való spekuláció során, vagy állítsa be az árat, amelyen ki szeretné venni nyereségét. Jövőbeni megbízások, mint például a Vételi stop és a Vételi limit is elérhetők.
 • Kereskedjen Bitcoin-al a hagyományos devizák ellenében – Sok más tőzsdével ellentétben, amelyek úgy korlátozzák ügyfeleiket, hogy kriptovalutákkal csak kriptovaluták ellenében kereskedhetnek, a mi ügyfeleink kereskedhetnek kriptovalutákkal a hagyományos devizákkal szemben (USD, EUR, JPY stb.) is.

A Bitcoin felemelkedése

Satoshi Nakamoto 2008 körül alapította az első kriptovalutát, a Bitcoint. Abban az időben a Kriptográfiai levelezőlistán tették közzé működésének és ideológiájának leírását.

Az első Bitcoin szoftver 2009-ben jelent meg, és Nakamoto a nyílt forráskódokkal dolgozó csapatból számos más fejlesztővel együttműködött, ügyelve arra, hogy soha ne fedje fel személyazonosságát. 2011-re a rejtélyes Bitcoin alapító eltűnt. Társai akkor megértették, hogy mennyire értékes ez a kriptovaluta, és lázasan dolgoztak azon, hogy maximálisan kihasználják a benne rejlő lehetőségeket.

2009 októberére megalakult a világ első Bitcoin tőzsdéje, és ugyanezen év novemberére már 4 millió Bitcoint „bányásztak”. Abban az időben egy 1 $ 1.309 Bitcoin-nak felelt meg, egy penny-t sem ért. Figyelembe véve, hogy a Bitcoin mennyire ingadozik, ez valódi lopás volt: nyolc éven belül elérte a 10000 $-os értéket.

Így kezdődött meg a Bitcoin felemelkedése…

Historical chart of bitcoin's price and market cap

Source: https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

Nyisson számlát az AvaTrade-nél ma, és kezdjen Bitcoin-al kereskedni már ma!

A Bitcoin maximális összesített pozíció mérete 100 BTCUSD (10 LOT). Részleteket itt talál: Kereskedési feltételek és díjak oldalunkra.

Hogyan lett a Bitcoin ennyire népszerű

A Bitcoin volt az első digitális pénznem. Ez a legtekintélyesebb, legjobban tőkésített, és legtöbbet kereskedett kriptovaluta a világon. A kriptovaluta kereskedés ingadozásakor maximális hozamot tesz lehetővé, mivel számos esetben esik és emelkedik. Pontosan ez az oka annak, hogy a globális kereskedők élvezik a Bitcoin kereskedést.

A média nagy szerepet játszik a Bitcoin volatilitásában. Bármikor, amikor egy jelentős hír megjelenik, a Bitcoin ingadozni kezd, és a kereskedőknek lehetősége van készpénzre váltani. Az előzmények azt mutatják, hogy a Bitcoin kereskedők és spekulánsok ezt a digitális pénznemet rendszeresen a CFD kereskedés élvonalába terelik.

Növekvő mértékben használják fizetésre a kereskedők, valamint pénzátutalásnál és kereskedelmi célból is egyre inkább előnyben részesül. A Bitcoin pénzügyi eszközként széles körű népszerűségnek örvend, annak ellenére, hogy nem köthető kormányokhoz vagy kereskedelmi bankokhoz.

A Bitcoint erős számítógépes hardverekkel és szoftverekkel bányásszák. Maximum 21 millió Bitcoin lesz elérhető, és azután több Bitcoin nem készül majd. A Bitcoin termelését szabályozó algoritmus korlátozza a Bitcoin mennyiségét és a termelés sebességét is. Ez egy véges árucikk – van egy fix összeg, és ez biztosítja, hogy a nagyobb kereslet mindig megnöveli az árat. Emiatt hasonló az olyan véges árucikkekhez, mint például a nyersolaj, az ezüst, vagy az arany.

Ne hagyja ki a Bitcoin kereskedés lehetőségét. Kezdjen kereskedni most!!

Bitcoin a hírekben

 • 2012. november – a WordPress megkezdte a Bitcoin elfogadását
 • 2013. július – egy közös projekt indítása Kenyában, a Bitcoin összekapcsolása az M-Pesa-val, egy népszerű Kelet-afrikai mobil fizetési rendszerrel.
 • 2014. szeptember – a TeraExchange, LLC megkapta a U.S. Commodity Futures Trading Commission (USA Határidős árutőzsde) jóváhagyását egy tőzsdén kívüli swap termék listázásához, mely a Bitcoin árán alapult; ez volt az első alkalom, hogy egy egyesült államokbeli szabályozó ügynökség jóváhagyott egy Bitcoin pénzügyi terméket.
 • 2016. március – a japán kabinet elismerte, hogy a virtuális pénznemek, mint a Bitcoin, a valód pénzhez hasonló funkciókkal rendelkeznek.
 • 2017. augusztus 1. – Létrejött az első Bitcoin fork: a Bitcoin Cash
 • 2017. október 24. – Létrejött a második Bitcoin fork: a Bitcoin Gold
 • 2017. december 10. – A Chicagói opciós tőzsde (Cboe Futures Exchange, CFE) megkezdi a Bitcoin határidős kereskedést
 • 2017. december 28. – Létrejött a harmadik Bitcoin fork: A SegWit2x láncon új érme jött létre, a BX2.

Segítségre van szükséges a Bitcoin kereskedéshez?

Az AvaTrade minden Bitcoin kereskedésre VÉTELI (longolás) vagy ELADÁSI (shortolás) lehetőséget kínál. Ez a szolgáltatás 24/7 elérhető. Az Ön által választott kereskedési stratégiát használhatja Bitcoin VÉTELRE vagy ELADÁSRA, függetlenül attól, hogy a pénznem mely irányba mozog.

Kérjük, vegye figyelembe: A kriptovaluta piac magas volatilitása végtelen számú kereskedési lehetőséget kínál.

Kereskedjen a Bitcon árak változásaival 3 lépésben:

2
Helyezzen el letétet
3
Válassza a Bitcoint a kereskedő platformon és nyisson Vételi vagy Eladási pozíciót

Egyéb kriptovaluták, melyekkel kereskedhet:

Az árak ingadozása miatt bizonyos kriptopárokat időszakosan felfüggeszthetünk és / vagy eltávolíthatunk kereskedési platformunkról.

Ha az AvaTrade-el kereskedik, a digitális érme árváltozásaival kereskedik, és nem vásárolja meg fizikailag azt.