Bitcoin Gold

Bitcoin Gold (BTG) trading at AvaTrade

Mi az a Bitcoin Gold

A Bitcoin Gold a Bitcoin második ága (vagyis a Bitcoin forráskódjából származó második verziója) a Bitcoin Cash-t követően. A Bitcoin Gold hard fork 2017. október 24-én, 491407 blokk magasságon jött létre. Megőrzi a Bitcoin transzakciós előzményeit, így amennyiben a szétválást megelőzően rendelkezett Bitcoin-al, most ugyanolyan mennyiségű Bitcoin Gold tulajdonosa. A kriptovaluta célja egy olyan bányászati algoritmus bevezetése, ami kevésbé érzékeny az ASIC-alapú optimalizációra, így lehetővé teszi, hogy a felhasználók számítógépes ciklusaikkal többet keressenek.

Bitcoin Gold-kereskedés 4 egyszerű lépésben

 1. Nyisson kereskedési számlát az AvaTrade-nél
 2. Helyezzen el tőkét a számláján
 3. Adja meg a kívánt befektetési összeget
 4. VÁSÁROLJON (longolás) vagy ADJON EL (shortolás) Bitcoin Gold-ot

Az AvaTrade az iparág egyik vezető brókere, amely a legjobb kereskedési feltételek némelyikével rendelkezik, többek között a legalacsonyabb kriptovaluta spreadeket kínálja a piacon.

Miért kereskedjen kripto CFD-kkel az AvaTrade-el?

 • Kompromisszummentes biztonság – Hat szabályozó szervezettel és elkülönített számlákkal pénze mindig biztonságban van.
 • Számos kriptovalutából választhat – Kereskedjen a kereskedő platformunkon elérhető kriptovaluták széles választékával.
 • A kripto sosem alszik – Az AvaTrade a néhány olyan bróker egyike, aki éjjel-nappali szolgáltatást kínál és 14 nyelven nyújt támogatást.
 • Nagyvonalú tőkeáttétel – Emelje meg kezdő tőkéjét nagyvonalú tőkeáttétellel, és számlája egyenlegénél sokkal magasabb kitettségre tehet szert. Maximum 2:1 (európai lakosoknak) 25:1 (Európán kívüli lakosoknak).
 • Korlátozza kockázatát – A kereskedés során beállíthatja nyereség és veszteség szintjét stop loss és limitáras („profitkivét”) megbízásokkal. Határozza meg a maximális összeget, melynek elvesztését kész kockáztatni az áron való spekuláció során, vagy állítsa be az árat, amelyen ki szeretné venni nyereségét. Jövőbeni megbízások, mint például a Vételi stop és a Vételi limit is elérhetők.
 • Kereskedjen kriptovalutákkal a hagyományos devizák ellenében – Sok más tőzsdével ellentétben, melyek oly módon korlátozzák ügyfeleiket, hogy a kriptovalutákkal csak kriptovaluták ellenében kereskedhetnek, a mi ügyfeleink kereskedhetnek kriptovalutákkal a hagyományos devizákkal szemben (USD, EUR, JPY stb.) is.

A Bitcoin Gold a piacokon

Egy újabb Bitcoin leszármazott, melynek kezdete nem volt ígéretes; október végén, rögtön bevezetését követően egy DDOS támadás miatt le kellett zárni a weboldalát. A Bitcoin Gold ára jelentős mértékben csökkent. A CoinMarketCap pénzügyi vezetők szerint a Bitcoin Gold 479 $-on kezdett kereskedni 20:00 UTC-kor és 16:11 UTC-re 274,44 $-ra zuhant.

Amellett, hogy a weboldala ki volt kapcsolva, az elkeserítő hanyatlást elsősorban a Bitcoin közösség támogatásának hiánya okozta.

Ez egy rendkívül volatilis eszköz, és továbbra is a medvék és bikák között ingadozik.

5 tény, amit a Bilcoin Gold-ról tudnia kell

 1. A BTG-t Jack Liao, a Lightning ASIC (számítógépes bányász vállalat Hong Kong-ban) alapítója hozta létre. Liao 2017. júliusában hozta nyilvánosságra a projektet.
 2. Az Equihash a Bitcoin Gold új protokollja. A Bitcoin Secure Hash Algoritmust (SHA-256 bit) használ. A BTG esetében ezt PoW algoritmus fogja felváltani, az Equihash, amiről azt mondják, hogy fejlettebb, hatalmas memóriával és még gyorsabb végrehajtással rendelkezik.
 3. A Bitcoin ökoszisztéma biztonságának biztosítása érdekében a BTG egyedi kriptovaluta tárca címeket és visszajátszás elleni védelmet épít be – dupla védelmet a hackerek és a rosszindulatú fenyegetések ellen.
 4. Teljes átláthatóság a szabad nyílt forráskódú szoftverprojekten keresztül. Ezt a projektet önkéntes fejlesztők és lelkes Bitcoin rajongók építik világszerte.
 5. Mivel a Bitcoin Gold decentralizált bányászatot alkalmaz, ezáltal a hétköznapi felhasználók számára egyenlő lehetőséget biztosít a mindenütt jelen lévő GPU-kkal (grafikus feldolgozó egységek) való bányászatra.

Miért kereskedjen Bitcoin Gold-al az AvaTrade-el

 • Nyisson Bitcoin Gold CFD pozíciókat akár tőkeátétellel
 • A Bitcoin Gold kereskedést már -val is megkezdheti
 • A volatilis instrumentumok, mint a Bitcoin Gold, minden pénzügyi kereskedési portfólió remek kiegészítői
 • A Bitcoin Gold az AvaTrade ügyfeleknek 24/7 elérhető
 • ELADHAT Bitcoin Gold-ot (shortohat), így lehetősége van akkor is profitálni, ha a piaci ár lefelé mozog
 • Használja ki az élő, éjjel-nappal elérhető anyanyelvi ügyfélszolgálatot
 • A hacking-el és a lopással szembeni kitettség zéró, mivel Ön a BTG érméket ténylegesen nem vásárolja meg vagy adja el
 • Az AvaTrade 5 kontinensen szabályozott
 • Bonyolítson ügyleteket mindössze 3 kattintással, mentesülve a komplex kripto beszerzési folyamattól

Ne hagyja ki a Bitcoin Gold kereskedés lehetőségét! Kezdjen kereskedni most!

Itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek a Bitcoin Gold kereskedésben

Bitcoin Gold Az AvaTrade minden Bitcoin Gold-al való kereskedésre VÉTELI (longolás) vagy ELADÁSI (shortolás) lehetőséget kínál, megítélése szerint kereskedhet, függetlenül a deviza mozgásának irányától.
Kérjük, vegye figyelembe: A kriptovaluta piac magas volatilitása végtelen számú kereskedési lehetőséget kínál.
Az árak ingadozása miatt bizonyos kriptopárokat időszakosan felfüggeszthetünk és / vagy eltávolíthatunk kereskedési platformunkról.

Az AvaTrade-el való kereskedés során a digitális pénz árváltozásaival kereskedik, fizikailag nem vásárolja meg azt.
A maximálisan felhalmozható pozíció mérete Bitcoin Gold esetében 50 000$ névleges érték, részletekért lásd: Feltételek és díjak oldal.