Bitcoin Cash

Bitcoin Cash (BCH) trading at Avatrade

Mi az a Bitcoin Cash

A Bitcoin Cash-t a Bitcoin hard fork hozta létre 2017. augusztus 1-én, ez a blokklánc új verziója, eltérő szabályokkal. A Bitcoin Cash a Bitcoin skálázhatóság elhúzódó problémájának ellensúlyozására jött létre. Ez a fő blokklánc új verzióra való átkapcsolásával működik, a szoftver most már nagyobb számú tranzakcióhoz szükséges kapacitással működik (pontosan nyolc megabájttal).

Bitcoin Cash-kereskedés 4 egyszerű lépésben

 1. Nyisson kereskedési számlát az AvaTrade-nél
 2. Helyezzen el tőkét a számláján
 3. Adja meg a kívánt befektetési összeget
 4. VÁSÁROLJON (longolás) vagy ADJON EL (shortolás) Bitcoin Cash-t

Az AvaTrade az iparág egyik vezető brókere, amely a legjobb kereskedési feltételek némelyikével rendelkezik, többek között a legalacsonyabb kriptovaluta spreadeket kínálja a piacon.

Miért kereskedjen kripto CFD-kkel az AvaTrade-el?

 • Kompromisszummentes biztonság – Hat szabályozó szervezettel és elkülönített számlákkal pénze mindig biztonságban van.
 • Számos kriptovalutából választhat – Kereskedjen a kereskedő platformunkon elérhető kriptovaluták széles választékával.
 • A kripto sosem alszik – Az AvaTrade a néhány olyan bróker egyike, aki éjjel-nappali szolgáltatást kínál és 14 nyelven nyújt támogatást.
 • Nagyvonalú tőkeáttétel – Emelje meg kezdő tőkéjét nagyvonalú tőkeáttétellel, és számlája egyenlegénél sokkal magasabb kitettségre tehet szert. Maximum 2:1 (európai lakosoknak) 25:1 (Európán kívüli lakosoknak).
 • Korlátozza kockázatát – A kereskedés során beállíthatja nyereség és veszteség szintjét stop loss és limitáras („profitkivét”) megbízásokkal. Határozza meg a maximális összeget, melynek elvesztését kész kockáztatni az áron való spekuláció során, vagy állítsa be az árat, amelyen ki szeretné venni nyereségét. Jövőbeni megbízások, mint például a Vételi stop és a Vételi limit is elérhetők.
 • Kereskedjen kriptovalutákkal a hagyományos devizák ellenében – Sok más tőzsdével ellentétben, melyek oly módon korlátozzák ügyfeleiket, hogy a kriptovalutákkal csak kriptovaluták ellenében kereskedhetnek, a mi ügyfeleink kereskedhetnek kriptovalutákkal a hagyományos devizákkal szemben (USD, EUR, JPY stb.) is.

A Bitcoin Cash a piacokon

Mióta az új kriptovaluta bevezetésre került, több mint megduplázódott az értéke, a Bitcoin Cash 300 $-os induló árról 600 $ fölé nőtt. A befektetők azon gondolkodnak, hogy lehet-e ez a „ kriptovaluták új királya”.

A Bitcoin Cash azonban lassan indult el az elején. Ha a Bitcoin Cash bányászati algoritmusa nem lehelt volna életet az új instrumentumba, nem tűnt volna olyan vonzónak a nyereségre éhes bányászok számára.

Amikor a pénzügyi piac megérezte ezt az ugrást és a készülő „blokkok” számának emelkedését (ezt nevezzük hash értéknek), a kereskedők és a befektetők elkezdték felhajtani a BCH árát, mivel népszerűsége nőtt.

5 tény, amit a Bilcoin Gold-ról tudnia kell

 1. A Bitcoin Cash 478559 blokk magasságon, a Bitcoin hard forkból jött létre és várhatóan gyorsabban reagál a tranzakciókra.
 2. Létrehozásának okától és eredetétől függetlenül a BHC már altcoin-nak tekinthető. Ez nem Bitcoin és nem kapcsolódik közvetlenül a Bitcoin értékéhez.
 3. A Bitcoin Cash önálló pénznem, és ugyanúgy működik, mint a Bitcoin, csak gyorsabban, mivel blokkmérete nagyobb.
 4. Amikor a hard fork megjelent, az érmének nem volt értéke, és a befektetők a Bitcoin szétválásából „ingyen érméket” nyerhettek. Ebben az esetben a Bitcoin Cash jelentős változásokat élt meg a piacon, és 2017. novemberi piaci kapitalizációjával sikerült biztosítania helyét a „top coin”-ok között.
 5. A befektetők azt gondolták, hogy a Bitcoin Cash csak azért jött létre, mert a magas díjak és a lassú tranzakciók megsemmisítik a Bitcoint, és nem azért, mert a Bitcoin elérte a maximálisan kibocsátható blokkok számát.

Miért kereskedjen Bitcoin Cash-el az AvaTrade-el

 • A Bitcoin Cash CFD kereskedést akár tőkeátétellel
 • A Bitcoin Cash kereskedést már -val is megkezdheti
 • A volatilis BCH érmével való kereskedés bármely pénzügyi portfólió ideális kiegészítője
 • Az AvaTrade-nél Bitcoin Cash-el kényelmesen, éjjel-nappal kereskedhet.
 • ELADHAT Bitcoin Cash-t (shortolhat), így lehetősége van akkor is profitálni, ha a Bitcoin Cash piaci ár lefelé mozog
 • Használja ki az élő, éjjel-nappal elérhető anyanyelvi ügyfélszolgálatot
 • A hacking-el és a lopással szembeni kitettség zéró, mivel Ön a kriptovalutát ténylegesen nem vásárolja meg vagy adja el
 • Az AvaTrade 5 kontinensen szabályozott
 • Bonyolítson ügyleteket mindössze 3 kattintással, mentesülve a komplex kripto beszerzési folyamattól

Ne hagyja ki b Bitcoin Cash kereskedés lehetőségét! Kezdjen kereskedni most!

Itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek a Bitcoin Cash kereskedésben

Az AvaTrade minden Bitcoin Cash-el való kereskedésre vételi (longolás) vagy Eladási (shortolás) lehetőséget kínál. Ez a szolgáltatás 24/7 elérhető. Az Ön által választott kereskedési stratégiát használhatja függetlenül attól, hogy a pénznem mely irányba mozog.Kérjük, vegye figyelembe: A kriptovaluta piac magas volatilitása végtelen számú kereskedési lehetőséget kínál.

Az árak ingadozása miatt bizonyos kriptopárokat időszakosan felfüggeszthetünk és / vagy eltávolíthatunk kereskedési platformunkról.

Az AvaTrade-el való kereskedés során a digitális pénz árváltozásaival kereskedik, fizikailag nem vásárolja meg azt.
A maximálisan felhalmozható pozíció mérete Bitcoin Cash esetében 200 000$ névleges érték, részletekért lásd: Feltételek és díjak oldal.