Ethereum Kereskedés

Ethereum (ETH) Trading at AvaTrade

Ethereum és Ethereum Classic

Az ethereum minden idők egyik legkedvezőbb technológiai befektetésnek bizonyul. 2015-ben jött létre, és azóta több mint 1000% -kal nőtt. Az Ethereum, nem más mint egy nyílt forráskódú hálózat, sokkal több, mint egy digitális valuta.
Az Ethereum digitális érméje “ether” néven ismert és akár felgyorsíthatja a világgazdaság decentralizálását, és számos más iparágra is képes befolyást gyakorolni. Az Ethereumot számos Fortune 500 vállalat támogatja, akik 2016-ban találkoztak az Ethereum hálózati technológiájának fejlesztése érdekében. Az Ether kereskedési érme volatilis lehet, ami a kereskedők számára előnyös lehet.

Az Ethereum Classic az Ethereum blokklánc eredeti változata, amelyből az újabb verziót létrehozták. Az új verzió elfogadta az Ethereum nevet. A blokkláncok nem kompatibilisek, és az egyikre vonatkozó frissítések nem befolyásolják a másikat. Ezek a változások vezettek az új kripto érme létrehozásához, más névvel, legerrel, árral és piaci tőkével. Az AvaTrade az iparág egyik vezető brókere, amely a legjobb kereskedési feltételek némelyikével rendelkezik, többek között a legalacsonyabb kriptovaluta spreadeket kínálja a piacon

Mi az Ethereum (ETH)

Az ethereumot Vitalik Buterin hozta létre és mutatta be a világnak 2013-ban, és 2015 júliusában el is indult. A fejlesztők kerestek egy módot a Bitcoin pénznemtől való megkülönböztetésre, és azt akarták tulajdonságaival egyedi legyen a piacon .
Új megközelítést fejlesztettek ki egy új platformmal és egy közismertebb szkript nyelven. A szoftverek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy bármilyen programot futathassanak, ami sokkal hatékonyabbá teszi az Ethereum blokklánc folyamatot és alkalmazásokat, mint korábban. Az Ethereum segítségével a fejlesztők egy újfajta, “decentralizált alkalmazás” nevű programot építhetnek ki. Ezt a kód technológiát nem vezérli semmilyen egyedi vagy központi rendszer.

Az Ethereum és Ethereum Classic Kereskedés Előnyei az AvaTrade-nél

Az Ethereum és Ethereum Classic kereskedés az AvaTrade-nél előnyös lehet, mert olyant kínál amit a hagyományos kripto-valutaváltók nem.

 • Shortolás (rövidtávú értékesítés), a “Sell high, buy low” (Magas áron eladni és alacsony áron venni) jelmondat meghatározza a gyors értékesítés lényegét, amely lehetővé teszi a kereskedő számára, hogy profitáljon, amikor a piac mélyponton van és ismét profitáljon, amikor ez visszafordul. Más szóval a short értékesítést az a hit vezérli, hogy az árindex csökkenni fog, lehetővé téve, hogy az alacsonyabb áron majd visszavásárolják ugyanazt a nyereség érdekében.
 • tőkeáttétel, egy előny a kereskedőnek a brókertől. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal nagyobb pozíciót nyisson, minimális befektetéssel. A tőkeáttétel növelheti potenciális nyereségét, ugyanakkor nagyíthatja a veszteségeket.
 • Automatikus kereskedés, olyan program, amely automatikus megbízásokat hoz létre és azokat a piaci tőzsdére továbbítja. Ezek a rendszerek nagy sebességgel végezhetnek ismétlődő feladatokat. A közösségi másolását is lehetővé teszi, vagy tapasztalt kereskedők pozíciójának másolását bizonyított sikerekkel.

Az AvaTrade-nél folytatott kereskedés azt jelenti, hogy a kereskedőnek nincs szüksége elektronikus pénztárcára, mivel az ügyleteket az SSL online kereskedési platformunkon keresztül végezzük, ennek nagy előnye a potenciális hackerek és lopások elkerülése.

Miért kereskedjen kripto CFD-kkel az AvaTrade-el?

 • Kompromisszummentes biztonság – Hat szabályozó szervezettel és elkülönített számlákkal pénze mindig biztonságban van.
 • Számos kriptovalutából választhat – Kereskedjen a kereskedő platformunkon elérhető kriptovaluták széles választékával.
 • A kripto sosem alszik – Az AvaTrade a néhány olyan bróker egyike, aki éjjel-nappali szolgáltatást kínál és 14 nyelven nyújt támogatást.
 • Nagyvonalú tőkeáttétel – Emelje meg kezdő tőkéjét nagyvonalú tőkeáttétellel, és számlája egyenlegénél sokkal magasabb kitettségre tehet szert.
 • Korlátozza kockázatát – A kereskedés során beállíthatja nyereség és veszteség szintjét stop loss és limitáras („profitkivét”) megbízásokkal. Határozza meg a maximális összeget, melynek elvesztését kész kockáztatni az áron való spekuláció során, vagy állítsa be az árat, amelyen ki szeretné venni nyereségét. Jövőbeni megbízások, mint például a Vételi stop és a Vételi limit is elérhetők.
 • Kereskedjen kriptovalutákkal a hagyományos devizák ellenében – Sok más tőzsdével ellentétben, melyek oly módon korlátozzák ügyfeleiket, hogy a kriptovalutákkal csak kriptovaluták ellenében kereskedhetnek, a mi ügyfeleink kereskedhetnek kriptovalutákkal a hagyományos devizákkal szemben (USD, EUR, JPY stb.) is.

Ethereum Technológia

 • Az alkalmazás soha nem kapcsolható ki
 • Az alkalmazások titkosítással védettek a csalások és a hackerek ellen
 • Nem cenzúrázható, mivel az alkalmazások a csoport döntéshozatali folyamatának elvén alapulnak
 • Harmadik fél nem tud változtatni egyik adaton se
 • Az Ethereum több alkalmazással rendelkezik, mint a Bitcoin

A Mist böngésző az Ethereum felhasználók számára készült kezelőfelület és digitális pénztárca. Ezzel az emberek tárolhatnak, kereskedhetnek és kezelhetik szerződéseiket. A Mist és a MetaMask (egy másik böngésző) segítséget nyújt a blokklánc-alapú alkalmazások könnyen elérhetővé tételéhez.
Az Ethereum a felhasználóbarát platform felé halad, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy a blokklánc technológiát használják.
Kereskedjen Ethereum CFD-kel (Contracts for Difference) az AvaTrade-nél, és részesüljön a Sharp Trader oktatási oldalunk által kínált alapos piaci elemzésekből, , ahol emelett még napi híreket, frissítéseket és még sok más hasznos eszközt talál.

Ethereum Ár és Piaci Tényezők

Észrevették, hogy az Ethereum sokkal több lehet, mint egy digitális eszköz. Ennek értéke az erős programozási nyelv, a Solidity. Célja, hogy teljesen más legyen, mint az összes többi érme. Megnövekedett alkalmazásával a fejlesztők egyre nagyobb igényt támasztanak az “Ether” számára.
Az Ethereum árfolyama a közelmúltban megugrott, és elérte minden idők legmagasabbját. A Bitcoin szintén felgyorsult, és amikor ez megtörténik, akkor növelik a befektetők vágyát további kripto-valutákra, amivel nyereséget lehet szerezni. Mivel az Ethereum és a Bitcoin nem versenyeznek, mindkettő előnyös lehet, ha emelkedik az egyik ára.

A véletlenszerű események hatással lehetnek az ether áremelkedésre vagy csökkenésre, például a 2017 júniusában történt Ethereum árzuhanása és összeomlása. Az Ethereum hír és összeomlás nagyon rövid idő alatt történt, szó szerint másodpercek alatt, amikor egy nagy értékesítés arra késztett más kereskedőket, hogy likvidálják a digitális pénznemüket. Azonban 10 másodpercen belül a számítógépes algoritmusok újra vásároltak, és az ár visszatért. Ebből is látszik a digitalis pénznemek volatilitása, hogy másodpercek alatt megváltoztathatnak az árak. A nagyközönségben és a befektetőkben ugyanazok a kérdések merültek fel, amikor ez megtörtént, hogy miként lehet a fellendülés és milyen összefüggésben van az idővonallal.
Bármilyen erős értéknövekedés végül árkorrekcióhoz vezethet, Mint a kripto-valuta piacnál, vagy általában bármely piacon, a lendület lelassulhat egy bizonyos ponton.

Harminc nagy bank, tech óriás és más szervezetek, köztük J.P. Morgan Chase, a Microsoft és az Intel egyesítik az Ethereum mögött álló szoftverek üzleti készenlétét. A tranzakciók rögzítésének és végrehajtásának képessége a közvetítők szüksége nélkül történik, ez a blokklánc technológia egyre népszerűbb a vállalkozások körében.

Ethereum Kereskedés

Kereskedési feltételek az AvaTrade-nél:

 • Fix Spread (Pipek)* $3.00 piacon felül
 • Minimum Kereskedési Méret 1
 • Tőkeáttétel Max
 • Kereskedési Órák 24/7
 • MT4 Szimbólum ETHUSD**
 • Margin 50%

Az AvaTrade-el való kereskedés során a digitális pénz árváltozásaival kereskedik, fizikailag nem vásárolja meg azt.
A maximálisan felhalmozható pozíció mérete Ethereum esetében 400 000$ névleges érték, részletekért lásd: Feltételek és díjak oldal.