Ripple Kereskedés

ripple-xrp-trading

Mi a Ripple

A Ripple kriptovaluta egy bétaverziós nyílt fizetési rendszer. Célja, hogy lehetővé tegye a pénzügyi intézményektől, például a bankoktól, hitelkártya cégektől és már hálózatoktól való szabadulást, melyek díjakat számolnak fel és késedelmesen működnek. Piacméret és tőke alapján a Ripple a harmadik legnagyobb kritovaluta a Bitcoin és az Ethereummögött.
A Ripple hálózaton több milliárd dollár értékben van kriptovaluta. Valós idejű pénzügyi tranzakciókra használt digitális fizetési hálózatként épült, és a Ripple XRP digitális érme fő tulajdonosa, amely értéke 2017-ben 40-szeresére nőtt.
A zavar elkerülése érdekében a hálózat neve Ripple, a Ripple érme pedig az XRP-Ripple. Az új érmék rendszerbe való kibocsátása befolyásolja az árat és az árfolyamot. Összesen 100 milliárd XRP létezik, és a Ripple körülbelül ezek 60%-át birtokolja. Ezen értékelés alapján ez többet ér, mint számos egyesült államokbeli tech startup együttesen. Az XRP többségi tulajdonosa egyetlen cég, hozzá kötődik a kriptovaluta nagy része.
A Ripple folyamatosan fektet be hálózatába, valamint növeli a globális vállalatokkal és a pénzügyi intézményekkel kialakított partnerségét. Néhány bank azok közül, melyek használják a Ripple-t: a BBVA, a SEB, a Start One Credit Union, és a Cambridge Global Payments.
Ahogy a piac és a hálózat folytatja növekedését, a Ripple értékének növekedése is adott.

Ripple-kereskedés 4 egyszerű lépésben:

 • Nyisson kereskedési számlát az AvaTrade-nél
 • Helyezzen el tőkét a számláján
 • Adja meg a kívánt befektetési összeget
 • VÁSÁROLJON (longolás) vagy ADJON EL (shortolás) Ripple-t

Az AvaTrade az iparág egyik vezető brókere, amely a legjobb kereskedési feltételek némelyikével rendelkezik, többek között a legalacsonyabb kriptovaluta spreadeket kínálja a piacon.

Ne hagyja ki a Ripple kereskedés lehetőségét! Kezdjen kereskedni most!

Miért kereskedjen kripto CFD-kkel az AvaTrade-el?

 • Kompromisszummentes biztonság – Hat szabályozó szervezettel és elkülönített számlákkal pénze mindig biztonságban van.
 • Számos kriptovalutából választhat – Kereskedjen a kereskedő platformunkon elérhető kriptovaluták széles választékával.
 • A kripto sosem alszik – Az AvaTrade a néhány olyan bróker egyike, aki éjjel-nappali szolgáltatást kínál és 14 nyelven nyújt támogatást.
 • Nagyvonalú tőkeáttétel – Emelje meg kezdő tőkéjét nagyvonalú tőkeáttétellel, és számlája egyenlegénél sokkal magasabb kitettségre tehet szert.
 • Korlátozza kockázatát – A kereskedés során beállíthatja nyereség és veszteség szintjét stop loss és limitáras („profitkivét”) megbízásokkal. Határozza meg a maximális összeget, melynek elvesztését kész kockáztatni az áron való spekuláció során, vagy állítsa be az árat, amelyen ki szeretné venni nyereségét. Jövőbeni megbízások, mint például a Vételi stop és a Vételi limit is elérhetők.
 • Kereskedjen kriptovalutákkal a hagyományos devizák ellenében – Sok más tőzsdével ellentétben, melyek oly módon korlátozzák ügyfeleiket, hogy a kriptovalutákkal csak kriptovaluták ellenében kereskedhetnek, a mi ügyfeleink kereskedhetnek kriptovalutákkal a hagyományos devizákkal szemben (USD, EUR, JPY stb.) is.

A Ripple-kereskedés előnyei az AvaTrade-nél

 • A Ripple CFD kereskedést akár tőkeáttétellel ajánljuk
 • A Ripple kereskedést már -val is megkezdheti
 • Ez a volatilis kriptovaluta minden pénzügyi kereskedési portfólió remek kiegészítője
 • Az Avatrade az egyetlen bróker, aki maximális kényelme érdekében napi 24 órás Ripple-kereskedést kínál
 • Eladhat Ripple-t (shortohat), így lehetősége van akkor is profitálni, ha a piaci ár lefelé mozog
 • Használja ki az élő, éjjel-nappal elérhető anyanyelvi ügyfélszolgálatot
 • A hacking-el és a lopással szembeni kitettség zéró, mivel Önnek ténylegesen nincs digitális pénztárcája
 • Az AvaTrade 5 kontinensen szabályozott
 • Bonyolítson ügyleteket mindössze 3 kattintással, mentesülve a komplex kripto beszerzési folyamattól

Ha az AvaTrade-el kereskedik, a digitális érme árváltozásaira spekulál, és nem vásárolja meg fizikailag azt.

Ripple modell

A Ripple weboldala alapján koncepciójuk az „alapvető infrastruktúra technológia”.
A Ripple elképzelést Ryan Fugger dolgozta ki 2004-ben a kanadai Vancouver-ben. A következő tíz évben a valuta fejlesztése zajlott, míg végül 2014-ben, különböző nagy bankok kezdték meg a Ripple és a kapcsolódó fizetési hálózat használatát. A Ripple rendszer számos előnyt nyújt a bankoknak, mint például megosztott főkönyveket, árat és biztonságot.
A Ripple mögött álló cég neve „OpenCoin”. A Ripple két különálló egységből áll össze:

 • A fizetési hálózat – a Ripple
 • A tényleges valuta a fizetési hálózaton – az XRP-Ripple

Decentralizált digitális rendszerre épülve a Ripple koncepciója az, hogy világszerte különféle fizetési rendszerekkel működjön.
A Ripple segítségével a vállalatok 3-5 másodperc alattak hajthatnak végre tranzakciókat. A fizetés feldolgozása és fogadása automatikus és visszafordíthatatlan. A különféle pénzügyi intézmények világszerte partnerségre léptek a céggel és megkezdték a Ripple rendszer használatát.
A Bitcoin és Ripple sok szempontból hasonló. Ugyanúgy, mint a Bitcoin esetében, a bányászható érmék száma a Ripple hálózaton is korlátozott. Mindkettő peer to peer módon (egyenrangú felek között) átadható, és mindkettőnek digitális biztonsági kulcsai vannak az érmék hamis tranzakcióinak megakadályozására. A főkönyvben lévő fizetési információ titkos, ugyanakkor a tranzakciós információk nyilvánosak.
A Ripple mögött álló személyek azt állítják, hogy gyorsabb tranzakcióidőt biztosítanak, mint a Bitcoin, mivel nem kell várni a blokk-megerősítésekre, és hálózatukon a tranzakciók nagyon gyorsan átadásra kerülnek.

A Bitcoin és a Ripple közötti különbségek

Hasonlóságok:

 • Mindkettő nyílt forráskódú – nem egy vállalat vagy személy tulajdonában van
 • Mindkettő esetében lehetnek anonimek és ingyenesek az interneten a tranzakciók
 • Mind a Bitcoin, mint a Ripple decentralizált valuták (nincsenek bankok és jóváhagyások sem szükségesek)

Különbségek:

 • A Ripple gyorsabban dolgozza fel a tranzakciókat és kevesebb energiát használ, mint a Bitcoin.
 • A Bitcoin közösségi tulajdonban van; a Ripple tulajdonosa egy magáncég, és belső főkönyve zárt
 • A forgalomban lévő összes Bitcoin teljes értéke megközelítőleg 270 milliárd dollár, míg a Ripple esetében ez az érték 120 milliárd dollár

Fő eltérések:
A Bitcoin azt akarja megváltoztatni, hogy MIVEL fizetünk, míg a Ripple azt, hogy HOGYAN.

Az AvaTrade-el való kereskedés során a digitális pénz árváltozásaival kereskedik, fizikailag nem vásárolja meg azt.
A maximálisan felhalmozható pozíció mérete Ripple esetében 250 000$ névleges érték, részletekért lásd: Feltételek és díjak oldal.