Litecoin CFD-kereskedés

litecoin

Litecoin CFD-kereskedés

A Litecoin a Bitcoin vezető versenytársává vált, és ezzel az izgalmas digitális pénznemmel most már az AvaTrade-del is kereskedhet.

Ha az AvaTrade-nél kereskedik Litecoin CFD-kkel, azonnal nyithat hosszú vagy rövid (vételi vagy eladási) ügyleteket, így az elemzése alapján rögtön cselekedhet, függetlenül attól, hogy optimista vagy cinikus a hozzáállása a digitális pénznemek jövőjével kapcsolatban.

 • Litecoinnal arányú tőkeáttétellel kereskedhet
 • Választhat a nagy teljesítményű AvaTrader és MetaTrader 4 platformok közül
 • Ingyenes táblagépes és mobiltelefonos alkalmazásainkkal bárhol kereskedhet
 • Kihasználhatja a szabályozott brókerrel való biztonságos kereskedést
 • A piacok nyitvatartása idején élő ügyfélszolgálatot biztosítunk az Ön nyelvén

Az AvaTrade az iparág egyik vezető brókere, amely sok szempontból a legjobb kereskedési feltételekkel rendelkezik, többek között a legalacsonyabb kriptovaluta spreadeket kínálja a piacon.

Miért kereskedjen kripto CFD-kkel az AvaTrade-del?

 • Kompromisszummentes biztonság Hat szabályozó szervezettel és elkülönített számlákkal pénze mindig biztonságban van
 • Számos kriptovalutából válogathat Kereskedési platformjainkon a kriptovaluták széles választékával kereskedhet
 • A kripto sosem alszik – Az AvaTrade azon levés bróker egyike, aki éjjel-nappali szolgáltatást kínál és 14 nyelven nyújt támogatást.
 • Nagyvonalú tőkeáttétel – Emelje meg kezdő tőkéjét nagyarányú tőkeáttétellel, és számlája egyenlegénél sokkal magasabb kitettségre tehet szert.
 • A kockázat korlátozása A kereskedés során beállíthatja nyereség és veszteség szintjét stop-loss (veszteségstop) és take profit (profitkivét) megbízásokkal. Határozza meg a maximális összeget, melynek elvesztését kész kockáztatni az áron való spekuláció során, vagy állítsa be az árat, amelyen ki szeretné venni nyereségét. Jövőbeli megbízások, mint például a vételi stop és a vételi limit is rendelkezésre állnak.
 • Kriptovaluta-kereskedés a hagyományos devizák ellenében – Sok tőzsdével ellentétben, amelyek úgy korlátozzák ügyfeleiket, hogy kriptovalutákkal csak kriptovaluták ellenében kereskedhetnek, a mi ügyfeleink kereskedhetnek kriptovalutákkal a hagyományos devizákkal szemben (USD, EUR, JPY stb.) is.

Miért van értelme a CFD-knek a Litecoin kereskedésben:

 • Biztonság -Nem kell aggódnia, hogy ellopják a Litecoint. A CFD származékos termék. Az Ön potenciális nyeresége a Litecoin árának mozgásán alapul, de az Ön nevében nem vásárolnak vagy adnak el Litecoint.
 • Egyszerűség – A digitális pénznemek közvetlen megvásárlása bonyolult lehet. Az AvaTrade-nél a CFD-kereskedés nagyon egyszerű, csak ki kell választania a menüben a Litecoint, majd rákattintani az eladásra vagy a vételre. Ez olyan könnyű, hogy a mobiltelefonján vagy a táblagépén is meg tudja csinálni.
 • Akár 2:1 arányú tőkeáttétel -Pénzügyi származékos termékként a CFD-kkel tőkeáttétellel kereskedhet, ami azt jelenti, hogy nagyobb pozíciót nyithat a piacon
 • Diverzifikálás – A világ egyik vezető CFD-brókereként az AvaTrade a CFD-termékek széles választékát kínálja, és ezekkel mind egy platformon kereskedhet.

Kezdjen kereskedni Litecoinnal az AvaTrade-del már ma!

Litecoin – az ezüst a Bitcoin aranyához

A Litecoin egy peer-to-peer (egyenragú kapcsoldási pontokkal rendelkező) hálózaton működő, decentralizált digitális valuta (más néven kriptovaluta), amely a Bitcoin rendszerén alapul. A Litecoin létrehozói a Bitcoin modelljét igyekeztek úgy alakítani, hogy egy stabilabb és hatékonyabb valutát fejlesszenek ki.

Számos kulcsfontosságú különbség van a Bitcoin és a Litecoin között, beleértve az érmék „bányászásának” módját, a biztonsági eljárásokat és az előállítandó érmék teljes számát.

2013-ban a Litecoin értéke kevesebb mint 0,01 dollárról több mint 20 dollárra ugrott. Vajon a Litecoin követheti a Bitcoin példáját és tovább emelkedhet az értéke?

Az AvaTrade-del való kereskedés során a digitális pénz árváltozásaival kereskedik, fizikailag nem vásárolja meg azt.
A maximálisan felhalmozható pozíció mérete a Litecoin esetében 200 000 dollár névleges érték, a részletek itt találhatók: