What is Copy Trading

Mit jelent a kereskedésmásolás?

A kereskedésmásolás mind a tapasztalt, mind az új kereskedők számára lehetővé teszi, hogy úgy vegyenek részt a pénzügyi piacokon, hogy ügyleteiket gyakorlott és tapasztalt kereskedők hajtják végre, akik már bizonyították hozzáértésüket. Ez a kereskedési forma azoknak kínál egyedülálló megoldást, akik induló tőkéjük megnövelése érdekében szeretnének pénzt keresni és befektetni, de nincs idejük vagy tapasztalatuk az önálló befeketéshez. Emiatt nyújtanak a brókerek lehetőséget a kereskedésmásolásra. Számos platform kínál kereskedésmásolást, néhány manuális, mások automatizált vagy félig automatizált megoldásokat biztosítanak, és mindegyik a kereskedésmásolás különféle változatait ajánlja.

A kereskedésmásolás elterjedése

Először is meg kell állapítanunk, hogy a kereskedőknek két fő típusa van: azok, akik szemináriumokra járnak, megpróbálnak stratégiákat összeállítani, követik az összes piaci trendet, és kihasználják a „szakértői kereskedési díjakat”. Aztán ott van a másik csoport, akik a lehető legkevesebb ráfordítással és erőfeszítéssel akarnak pénzt keresni.

A tükröző vagy másoló kereskedés nekik alakult ki, és sokan a tökéletes megoldásnak tartják.

A növekedés a kereskedésmásolás területén exponenciális volt az elmúlt 5 évben, aminek fő oka az, hogy sok kereskedő „bízik” ebben a rendszerben, és megnyugtató számukra, hogy nem egyedül kereskednek. Az AvaTrade a szakmában legjobb szignálszolgáltatókat ajánlja.

A kereskedésmásolás nem csak a tapasztalatlan kereskedőknek való, sok szakértő kereskedő piackutatási eszközként használja a kereskedésmásolást, időt takarít meg ezzel, és része lehet egy új stratégiának, amely megvalósítható és nyereséget termelhet.

A kereskedésmásolás előnyei

A kereskedésmásolásnak sok előnye van, és mint ilyen, kiérdemelte a helyét a kereskedők között:

  • Lehetővé teszi, hogy az első alkalommal kereskedők megismerkedjenek a pénzügyi piacokkal és magabiztosságot szerezzenek a kereskedésben. A tapasztalt kereskedők ennek segítségével még akkor is részt vehetnek a piacon, ha túl elfoglaltak, és nincs idejük elvégezni a kereskedéshez szükséges kutatást.
  • A kereskedésmásolás különböző eszközök esetében alkalmazható, többek között devizákkal, részvényekkel, árucikkekkel és sok más eszközzel is lehet így kereskedni.
  • Közösséget hoz létre, összehozza a kezdő és a tapasztalt kereskedőket, akik ötleteket, stratégiákat cserélhetnek, és együtt javíthatják ügyleteiket

Hogyan lehet sikeresen kereskedni a kereskedésmásolás segítségével?

Van néhány lépés, amit meg kell tenni annak érdekében, hogy kereskedésmásoló tevékenysége sikeres legyen.

A megfelelő bróker kiválasztása

Ne keressen tovább – a megbízható és szabályozott bróker kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy pénzeszközei és adatai teljes biztonságban legyenek. Az AvaTrade vállalja, hogy nemzetközi bankokban, elkülönített számlákon tartja ügyfelei pénzeszközeit. Emellett az AvaTrade 5 nemzetközi szabályozó ellenőrzése alatt álló, teljes mértékben szabályozott bróker.

A szignálszolgáltató kiválasztása

Ha már aktív a számlája, a platform készít egy listát a szignálszolgáltatókról, amelyek közül a kereskedő kiválaszthatja a neki legjobban megfelelőt.

Ennél a lépésnél ne feledkezzen meg néhány fontos dologról. Minden területen nagy a választék – sok bróker, számos platform és rengeteg szignálszolgáltató van. Fontos a kereskedő igényeinek megfelelőkre leszűkíteni a választási lehetőségeket.

A kereskedés megkezdése előtt sorra kell venni az olyan szempontokat, hogy milyen eszközökkel szeretne a kereskedni, mennyi a befektetésre rendelkezésre álló tőkéje stb., és miután kiválasztotta a brókert, a platformot és a szignálszolgáltatót, kereskedés már sokkal egyszerűbb lesz.

Kereskedésmásolás az AvaTrade-del

Az AvaTrade számos közvetlen és közvetett kereskedésmásolás-szolgáltatást kínál, és vezető szignálszolgáltatókkal működik együtt, hogy Ön a világ minden tájáról választhasson kereskedőket.

Az AvaTrade-del vezető platformon végezheti a kereskedésmásolást:

  • ZuluTrade – A szignálszolgáltatók széles választékából választhat

Az AvaTrade globális hírneve és a legjobb szignálszolgáltatók kombinációja biztonságot nyújt a kereskedőknek, nyugodtak lehetnek, hiszen a legjobb kereskedők biztos kezeiben tudhatják ügyleteiket.

Nyisson kereskedésmásoló számlát az AvaTrade-nél már ma!